El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Benim kodum homer #401 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İlk mesaja herkesin id ve codeları eklenebilir. Böylece herkes birbirine daha rahat ulaşabilir. Deathwarrior seni ekledim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shair Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 biraz gec gormusum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ekleyebildiklerimi zaten chart'a nickleri editleyip ekledim. üye olanlarınki editlenmiyor malesef. ulaşamayan olursa artık ben yapıcam bir ayar. bloody bu arada biraz geç gelmek durumundaymış akşam, rakibine burdan bildirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 akşam ben de yetişemeyebilirim :< yerime başkası girebilir oynamak isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben varım yerine. 443 Xunn olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 BaaL said: ekleyebildiklerimi zaten chart'a nickleri editleyip ekledim. üye olanlarınki editlenmiyor malesef. ulaşamayan olursa artık ben yapıcam bir ayar. bloody bu arada biraz geç gelmek durumundaymış akşam, rakibine burdan bildirelim. rakibi benim saat 23.00 a kadar sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben burdayım ve hazırım. büyük ihtimalle oyunda olucam zaten turnuva basladıgında cagırırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hani kimse yok ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İşim biraz uzadı benim 20.30 - 21.00 gibi yetişebilicem anca. Rakibime uygundur işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben de buradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 gelmeyen varsa yerine girebilirim novandaz.820 daha önceden nie sign up yapmadın derseniz bu saatte eve dönebileceğimi düşünmüodum. yer olursa yazarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben giremiyorum.huundan ürktügüm için,benim yerime girebilir biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bende gircem lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oyuncuların çoğu ortalıkta yok, 15-20 dakka kadar daha bekliyebiliriz , gelmeyenlerin yerine şuan katılmak isteyenlerden ekleme olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ben buradayım, oyunda maç obs ediyorum şuan başka bir turnuvanın, ses ettiğiniz anda çıkar gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ok ilk sırada ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 snail bey, id kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben rakibi bekliyorum ha ekleyin deathwarrior 806 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 maçları bitenler burdan skor girerse replayleri de saklarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seksyzerg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 SeksyZerg#393 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 illuvatar da gelemiyebilirim demişti yok ortalıkta sexyzerg girdi yerine chartın son hali : http://challonge.com/psl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 baal senin id neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 baaluo#675 snail'e ulaşamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fistan(cinnet) ve estriel de yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar