-dante- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet şuan da show tv de yayınlanmakta film ile ilgili yorumlarınız,görüşleriniz neler ? film ben beğendim açıkcası :)[signature][hline]NoRegrets..
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 imdb bottom 72'de film :D ne kadar kötü olabilir, bi fikrim olsun diye izleyecektim vakit ayıramadım[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben izlicektim bilg karşısına geçince saati unutuvermişim :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İzleyen zavallı patilere geçmiş olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sinemada izleyenler tiksindiği için ilgilenmiyorum ben de..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İzledim, açıkçası ring'i kopyalamışlar direk, sonu dışında pek bir orjinalitesi yoktu. Ayrıca bütün filmi yayvan yayvan oturarak izledim, korkutmayı bırakın en ufak bir heyecan bile vermedi film. 2-3 klişe dışında bir şey yoktu. Psikopatlık dikişi eklemeye çalışmışlar ama tutmamış, doğaüstü şey eklemeye çalışmışlar tutmamış, e konu da çalıntı olunca sıfıra sıfır elde var sıfır oldu.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Neyse o zaman canım bilgisayarımdan kalkmadığıma değmiş olmalı.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 dvd de izlemi$tim sacma sapan bir film izlemek = zaman kaybetmek diyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 değil ring'ten sonra onu bırak ringu'dan hayli hayli sonra zaten[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eingin ilk filmi var bu cikandan once aynisinin 30 kat daha korkuncu cesetlerin o hale gelisini falan gosteriyor igrenç..[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kotu fılm.[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kötü[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Boşverin bugün American Pie olcaktı sanırım ama nasıl keserler bilemiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 GEç vakitte abi zaten,kesmezler yani(dublaj nası olur Allah bilir onu tabi)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sence kıç öpme sahnesini gösterirler mi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Abi adamlar eğer kesecek olsalar saat 22.30 a koymazlar.Benim tek korkum dublaj...Fight club daki gibi olmasın da[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 meueheueuh harbi o zamandan tadından izlenmez[signature][hline]Lil'Alur for Shar
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: RamsesII, 20 Ağustos 2004 13:18 tarihinde demiş ki: Abi adamlar eğer kesecek olsalar saat 22.30 a koymazlar.Benim tek korkum dublaj...Fight club daki gibi olmasın da 22.30 bence film izleyenler için geç bi saat deil o yüzden keserler bazı yerleri[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Aman x-man gibi olmasın dublaj... Siklops Zaviyer Köpekdiş Mıktanıs (afudshfs) serseri mistik[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sansar ı unuttun[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: RamsesII, 20 Ağustos 2004 13:18 tarihinde demiş ki: Abi adamlar eğer kesecek olsalar saat 22.30 a koymazlar.Benim tek korkum dublaj...Fight club daki gibi olmasın da İlk filmi de bu saatlerde göstermişlerdi ve meşhur pasta sahnesini baştan sona kesmişlerdi[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
nowornever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu filmi okulda seyretmek zorunda kalmıstım 2 sene once 30 tane kız gunduz ve etraftan yayılan yorumlarla dun gecede syretmek ıstıordum amma...nasip olmadı bıde alarm kurmustum unutmiyim diye..
Öne çıkan mesajlar