-dante- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet şuan da show tv de yayınlanmakta film ile ilgili yorumlarınız,görüşleriniz neler ? film ben beğendim açıkcası :)[signature][hline]NoRegrets.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 imdb bottom 72'de film :D ne kadar kötü olabilir, bi fikrim olsun diye izleyecektim vakit ayıramadım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben izlicektim bilg karşısına geçince saati unutuvermişim :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İzleyen zavallı patilere geçmiş olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Sinemada izleyenler tiksindiği için ilgilenmiyorum ben de..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İzledim, açıkçası ring'i kopyalamışlar direk, sonu dışında pek bir orjinalitesi yoktu. Ayrıca bütün filmi yayvan yayvan oturarak izledim, korkutmayı bırakın en ufak bir heyecan bile vermedi film. 2-3 klişe dışında bir şey yoktu. Psikopatlık dikişi eklemeye çalışmışlar ama tutmamış, doğaüstü şey eklemeye çalışmışlar tutmamış, e konu da çalıntı olunca sıfıra sıfır elde var sıfır oldu.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Neyse o zaman canım bilgisayarımdan kalkmadığıma değmiş olmalı.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 dvd de izlemi$tim sacma sapan bir film izlemek = zaman kaybetmek diyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 değil ring'ten sonra onu bırak ringu'dan hayli hayli sonra zaten[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eingin ilk filmi var bu cikandan once aynisinin 30 kat daha korkuncu cesetlerin o hale gelisini falan gosteriyor igrenç..[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kotu fılm.[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kötü[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Boşverin bugün American Pie olcaktı sanırım ama nasıl keserler bilemiyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 GEç vakitte abi zaten,kesmezler yani(dublaj nası olur Allah bilir onu tabi)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sence kıç öpme sahnesini gösterirler mi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Abi adamlar eğer kesecek olsalar saat 22.30 a koymazlar.Benim tek korkum dublaj...Fight club daki gibi olmasın da[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 meueheueuh harbi o zamandan tadından izlenmez[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: RamsesII, 20 Ağustos 2004 13:18 tarihinde demiş ki: Abi adamlar eğer kesecek olsalar saat 22.30 a koymazlar.Benim tek korkum dublaj...Fight club daki gibi olmasın da 22.30 bence film izleyenler için geç bi saat deil o yüzden keserler bazı yerleri[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Aman x-man gibi olmasın dublaj... Siklops Zaviyer Köpekdiş Mıktanıs (afudshfs) serseri mistik[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sansar ı unuttun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Tek kelimeyle berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: RamsesII, 20 Ağustos 2004 13:18 tarihinde demiş ki: Abi adamlar eğer kesecek olsalar saat 22.30 a koymazlar.Benim tek korkum dublaj...Fight club daki gibi olmasın da İlk filmi de bu saatlerde göstermişlerdi ve meşhur pasta sahnesini baştan sona kesmişlerdi[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nowornever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu filmi okulda seyretmek zorunda kalmıstım 2 sene once 30 tane kız gunduz ve etraftan yayılan yorumlarla dun gecede syretmek ıstıordum amma...nasip olmadı bıde alarm kurmustum unutmiyim diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar