4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 al abi işte yapacakları şu ya şut cek diyorum şut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 vaaaay barış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Barış'ı 10 numara olarak oynatıyoruz, anlayın halimizi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu maçtan puan yada puanlar alırsak futbolun acımasızlıgı kanıtlanmıs olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 karabük o kadar çok gol kaçırdı ki artık onlar da kazanamamayı hakettiler en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rewendor said: Barış'ı 10 numara olarak oynatıyoruz, anlayın halimizi :/ emin ol o bölgede daha iyi oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 herhangi bir bölümde iyi oynayabileceğine inanmıyorum ben Barış'ın, hele 10 numara hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 anadolu takımına anadolu takımı gibi oynamak lazım bencede koy bütün kazmaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 AHAHAHA AYHAN !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rewendor said: herhangi bir bölümde iyi oynayabileceğine inanmıyorum ben Barış'ın, hele 10 numara hiç. barış cogu zaman ilk toplarda iyi iş yapıyor, alır gecer ama 2 3 oldumu sıcıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 naptı ben kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 4Ever said: Rewendor said: herhangi bir bölümde iyi oynayabileceğine inanmıyorum ben Barış'ın, hele 10 numara hiç. barış cogu zaman ilk toplarda iyi iş yapıyor, alır gecer ama 2 3 oldumu sıcıyor. adamın düşünebilme yetisi yok da ondan, ilk topta refleksleri devreye giriyo, omurilikten oynuyo o zaman sorun yok alman altyapısı sağolsun, ama topu alıp kontrol edince beynin devreye girmesi gerekiyo, orada sıkıntı başlıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barış 10 numara mı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 evet, çift forvet aydın-kewell arkalarında barış 10 numara. sağda sabri solda pino geride ayhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya yemin ederim inamotolu zamanlarda bu kadar kahrolmamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rewendor said: adamın düşünebilme yetisi yok da ondan, ilk topta refleksleri devreye giriyo, omurilikten oynuyo o zaman sorun yok alman altyapısı sağolsun, ama topu alıp kontrol edince beynin devreye girmesi gerekiyo, orada sıkıntı başlıyo :/ tamam işte buda o bölgede reflekside olsa birşeyler yapacagını gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 batdal yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 10 numara takımda en çok düşünmesi kafasının çalışması gereken bölge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dalga geciyo emenike :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu maçta değil. bu artık kafa felan kalmaz, Saha izin vermez, karşı takım izin vermez, Bu maç odun adam maçı, fazla düşünmeyecek, zemin fark etmeyecek dandun oynucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ahah tek kişilik baraja çarptırdı adam topu helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 oha 4 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 20dk da uzatsa bişi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi sabri tek kisilik baraja topu carptirdi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 galatasaray 1 puan için kivraniyor karabuk karsisinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar