Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 zan ne indirdi adamı haa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ayhana bakın ayhana allahım yemin ederim televizyona saldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Red said: ayhana bakın ayhana allahım yemin ederim televizyona saldırıcam alıştık abi böyle salak futbolcuları izlemeye ne kasıyorsun ki, al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya cana 2 tane hata yaptı cıkıyor.bu adamların dunyaya gelişi hata ama bankolar hakem saçma sapan penaltı verdi suçlusu cana mı oldu barışı cıkar.sarı kartı var ztn maç gitti beyler gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gs nin gol atamaması iyi oldu ikinci yarı zor şansı maçı çevirmesi karabük bi tane daha atarsa yatar hepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu maçı 3-2 alırsak şampiyon oluruz bence :) şuan maçı çevirmemiz imkansız cunku.baros ve arda olsa umudum olurdu ama.duran toptan yada adamlar enteresan bi hata yapmazsa gol atamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 valla barış - aydın değişikliği olacak sandım. 2 dakikalığına bilg başından kalktım geldim ki meğer cana çıkmış. lololo diye güldüm. gökhan zan umarım niang'a karşı da oynar, çok eğlenceli izlemesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Baros demek gs icin %35 demek. Arda demek %15. Bu adamlar yoksa al sana bir anadolu takimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi ayagına alan vursun :), %100 atarız gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 toz pembe hayaller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 reykarda ilk defa uyuz oldum bu maç ali turanı oynatmaması ve canayı cıkarması 3 puanı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ilk yarı Misimovic in ayağına kaç kere top deydi acaba ben hiç görmedim dk 30 du bir serbest vuruş kullandı o kadar onun dışında adı duyulmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya adam tek başına ne yapsın aslında.dediğim gibi anca misimovicin kornerlerinden falan gol atarız adamın arkasında ayhanla barış var pinoda kapalı savunmaların adamı değil duvara carpıyor adam kewellda defansı yoran bir adam değil.baros gibi.anca işte duran toptan yada onune atılcak güzel bi toptan gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Allah gs ve hakemden razı olsun,ağır grip olmuşum sabahtan beri yatıyordum.Bu maç sayesinde hem güldüm(hakem tam ibretlik) hemde mutlu oldum bir fb li olarak. Maçtan eğer buna yakın skorla biterse;rıdvanın yorumlarını izler iyice kendıme gelırım,adam coşar artık bugün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi reykard kafana mıçıyım iyimi.gökhan zan ne ya.bide barışla başlamak cana yı çıkarmak lanet olsun sana reykard. umarım bu maçtan sonra kovarlar şu maça kadar güvenim sonsuzdu ama bu kadar salakça bir hata yapılırmı ya 3. lik td ü yapmaz bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi suan besiktasli olduguma çok seviniyorum ya karabuk bildigin parça parça ediyo galatasarayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hakem efsane ztn.insuanın onunu kesti resmen mal bi kartla penaltı desen kamera şakası kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Arkası sağlamken, önünde dzeko falan varken oynadı adam wolfsburg'da. Burdas Sarp-Ayhan-Barış-Aydın-Pino gibi adamlarla oynuyo. Bunun zekasına erişemezler ki. Adamın aptal düşünmesi lazım bunlara pas atması için. Adam akıl dolu pas atsa bizim maymunlar koşmayı akıl edemeyeceğinden "anlaşmazlık oldu misiden hatalı pas" derler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 QQ, karabük vermez artık 2-0'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 miyaw33 said: Allah gs ve hakemden razı olsun,ağır grip olmuşum sabahtan beri yatıyordum.Bu maç sayesinde hem güldüm(hakem tam ibretlik) hemde mutlu oldum bir fb li olarak. Maçtan eğer buna yakın skorla biterse;rıdvanın yorumlarını izler iyice kendıme gelırım,adam coşar artık bugün:) rıdvan aynada tipine baksın. baksın baksın çoşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bugün caddede Hıncal'ı gördüm, lan harrykewell naber koç ben nilep diyesim geldi, sonra geçti.. Fular takmamıştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 2. yarıdada mustafa sarp değişikliği bekliyorum ben.3. yüde yeriz son dkda belki 1 gol atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hayır canaın oynadıgı 10dkda bile takımın hucumunu olumlu etkilediği ortadayken.skor 2-0 olmus onu ne diye cıkarırsın ayhan 2 hafta önce bala bi gol attı diye butun yaptıklarını görmezden mi gelicez adam marsilya kaptanı lan ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 şu maçtan sonra reykard kesinlikle kovulmalı bariz çok kötüyüz 2 yıldır.başta kadro kötü dedik o ne yapsın dedikte artık baydı bariz reykard kötü başka açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Red said: konularımın uğuruna inandıgımdan açıyorum.henuz puan kaybım yok.olursa bırakıcam yine açmayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar