Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL : Karabükspor-Galatasaray @ 01.10.2010 / 20.00

Red

Öne çıkan mesajlar

ya adam tek başına ne yapsın aslında.dediğim gibi anca misimovicin kornerlerinden falan gol atarız

adamın arkasında ayhanla barış var

pinoda kapalı savunmaların adamı değil duvara carpıyor adam

kewellda defansı yoran bir adam değil.baros gibi.anca işte duran toptan yada onune atılcak güzel bi toptan gol atar
Sosyal ağlarda paylaş

Allah gs ve hakemden razı olsun,ağır grip olmuşum sabahtan beri yatıyordum.Bu maç sayesinde hem güldüm(hakem tam ibretlik) hemde mutlu oldum bir fb li olarak.
Maçtan eğer buna yakın skorla biterse;rıdvanın yorumlarını izler iyice kendıme gelırım,adam coşar artık bugün:)
Sosyal ağlarda paylaş

abi reykard kafana mıçıyım iyimi.gökhan zan ne ya.bide barışla başlamak cana yı çıkarmak lanet olsun sana reykard.
umarım bu maçtan sonra kovarlar şu maça kadar güvenim sonsuzdu ama bu kadar salakça bir hata yapılırmı ya 3. lik td ü yapmaz bunu ya
Sosyal ağlarda paylaş

Arkası sağlamken, önünde dzeko falan varken oynadı adam wolfsburg'da. Burdas Sarp-Ayhan-Barış-Aydın-Pino gibi adamlarla oynuyo. Bunun zekasına erişemezler ki. Adamın aptal düşünmesi lazım bunlara pas atması için. Adam akıl dolu pas atsa bizim maymunlar koşmayı akıl edemeyeceğinden "anlaşmazlık oldu misiden hatalı pas" derler :D
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Allah gs ve hakemden razı olsun,ağır grip olmuşum sabahtan beri yatıyordum.Bu maç sayesinde hem güldüm(hakem tam ibretlik) hemde mutlu oldum bir fb li olarak.
Maçtan eğer buna yakın skorla biterse;rıdvanın yorumlarını izler iyice kendıme gelırım,adam coşar artık bugün:)

rıdvan aynada tipine baksın. baksın baksın çoşsun
Sosyal ağlarda paylaş

hayır canaın oynadıgı 10dkda bile takımın hucumunu olumlu etkilediği ortadayken.skor 2-0 olmus onu ne diye cıkarırsın

ayhan 2 hafta önce bala bi gol attı diye butun yaptıklarını görmezden mi gelicez

adam marsilya kaptanı lan ayıptır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...