Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncharted Waters Online

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Innuendo said:

oyun iyi gibi de deniz kismini hic sevmedim. pirates! gibi birsey bekliyordum ama cok daha donuk.

ilk başta öle geliyo ama aslında baya detaylı.Rüzgar yönü minimapte bulutlardan anlaşılıyo.Mavi bar rüzgarı doğru aldıkça doluyo ve hızlandırıyo.Gemilerin önleri ve arkalarına vurabilirsen critical wuruyosun ve baya ağır hasarlar verebiliyosun yanlardan wurduğunda ise verdiğin hasar kısıtlı oluyo eğer cannonlarının piercingi yüksek diilse.Yelkenleri yarıya indirince daha keskin dönüşler yapman mümkün.Daha bisürü şeyi war aklıma gelmiyo şuan.

Bende pirates gibi bişey bekliyodum ilk başta çok kötü gelmişti sonradan farkına wardım biçok şeyin biraz ilerle oyunda okul görevlerini falan yap bisürü şey öğrenceksin.Göründüğü gibi donuk diil yani gemi savaşları merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

item shop olan oyundan hayır gelmez be abi :/

ya oyunun item shopu sadece ulaşımı kolaylaştırmak adına itemlarla dolu. atıyorum gemini %50 hızlandırıyor denizde. ama savaşta yine aynı hızda mesela. yani sadece 2 nokta arasındaki ulaşım hızını %50 arttıyor ki onunda hani bi playera diğerinden üstünlük sağlatacağı bir yanı yok. item pack'leri var, başlangıç için işini kolaylaştırabilecek itemlar ki içeriği gayet ucuza pazarlardan alınabilen itemlar ha ama nedir biraz şehir şehir dolaşman gerekebilir. kısacası item shop oyundaki git-gel işlerini kısaltmaya yarayan itemlarla dolu. öyle avantaj sağlatacak şeyler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben halalondrada takılıyorum beginner klasslari bitirme cabasındayım tutorial kısmı olarak biraz sıkıcı gelmedi desem yalan olur ama hepsini yapmakta fayda var dediniz yapıyorum :D hafiften laglimi yoksa o bende olan bir problemmi? ha ayrıcana abi 15k fame nedir nasıl toplanır ohanzi bide onu toplayıp yeni charmı acıcam osmanlı olmak için? ( neden bana osmanlı olma manyaklıgı geldi onuda bilmiyorum hayırlısı )
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Merhaba arkadaşlar,

Daha oyunun çok başındayım ama aklıma takılan bir şey var: Ben bu adventure görevlerini yapıyorum şimdi ve beni Genoa'ya yönlendirdi quest veren. Genoa'ya docklayabiliyorum ancak karaya çıkamıyorum. Acaba maritime ve adını şimdi hatırlayamadığım diğer tutorial serilerinden hangisini yaparsam Genoa'da karaya çıkma hakkı elde edebilirim? Ya da tutoriallarla bir alakası yoksa nereden Genoa'ya çıkma hakkı elde edebilirim.

Cevaplayan olursa çok sevineceğim XD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...