Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Innuendo said: oyun iyi gibi de deniz kismini hic sevmedim. pirates! gibi birsey bekliyordum ama cok daha donuk. ilk başta öle geliyo ama aslında baya detaylı.Rüzgar yönü minimapte bulutlardan anlaşılıyo.Mavi bar rüzgarı doğru aldıkça doluyo ve hızlandırıyo.Gemilerin önleri ve arkalarına vurabilirsen critical wuruyosun ve baya ağır hasarlar verebiliyosun yanlardan wurduğunda ise verdiğin hasar kısıtlı oluyo eğer cannonlarının piercingi yüksek diilse.Yelkenleri yarıya indirince daha keskin dönüşler yapman mümkün.Daha bisürü şeyi war aklıma gelmiyo şuan. Bende pirates gibi bişey bekliyodum ilk başta çok kötü gelmişti sonradan farkına wardım biçok şeyin biraz ilerle oyunda okul görevlerini falan yap bisürü şey öğrenceksin.Göründüğü gibi donuk diil yani gemi savaşları merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 item shop olan oyundan hayır gelmez be abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Item shop warda hertürlü craft edilen itemler daha iyi veya adventurerların buldukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Abi item shopta item yok su anda.Zaten öyle bi dunyasi varki playerlarin yaptiklari her zaman daha iyi oluyor.Yada bulduklari.İtem shop hissettirmiyo bile kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Oyun beta değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Herkese merhaba... oyunu kurdum şimdi giriyorum.. Lütfen beni friend list e ekleyin.. Hep beraber takılalım.. Bu arada charın ismi Wezeir...Venedik te başladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Oyun betada ama charlarin silinmesi gibi bi durum yok.Öyle bi durumda kimse oynamazdı sanirim.Tabi betada oldugu icin ingame eventlar yok gibi.Butun ulkeler birbirine Allied gozukuyor.Ulke savaslari cikinca boyle bisey olmıcak tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 tunch said: item shop olan oyundan hayır gelmez be abi :/ ya oyunun item shopu sadece ulaşımı kolaylaştırmak adına itemlarla dolu. atıyorum gemini %50 hızlandırıyor denizde. ama savaşta yine aynı hızda mesela. yani sadece 2 nokta arasındaki ulaşım hızını %50 arttıyor ki onunda hani bi playera diğerinden üstünlük sağlatacağı bir yanı yok. item pack'leri var, başlangıç için işini kolaylaştırabilecek itemlar ki içeriği gayet ucuza pazarlardan alınabilen itemlar ha ama nedir biraz şehir şehir dolaşman gerekebilir. kısacası item shop oyundaki git-gel işlerini kısaltmaya yarayan itemlarla dolu. öyle avantaj sağlatacak şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu tip free oyunlar open beta adi altinda esasinda realese edilirler. hepsi bu sekilde yillarca gider, sonra belki release olurlar. open beta = release ne char silinir ne baska bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben halalondrada takılıyorum beginner klasslari bitirme cabasındayım tutorial kısmı olarak biraz sıkıcı gelmedi desem yalan olur ama hepsini yapmakta fayda var dediniz yapıyorum :D hafiften laglimi yoksa o bende olan bir problemmi? ha ayrıcana abi 15k fame nedir nasıl toplanır ohanzi bide onu toplayıp yeni charmı acıcam osmanlı olmak için? ( neden bana osmanlı olma manyaklıgı geldi onuda bilmiyorum hayırlısı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Netcafe nick neydi beni gorursen ekle Batu-khan bi gorev icin hollanda taraflarına gidicem.Para fln lzmsa paslasalim.Diger arkadaşlardanda yardıma ihtiyaci olan varsa goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Anron nick benim ekliyorum senide ben londra tarafında takılmaca durumundayım şuan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hehehe benden başka oynayan kalmadi ama beni fena sardi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vallahi ben oyunu sıkıldığım için bırakmadım, 2-3 gün oynayamadım, ama sonra tekrar giresim gelmedi ya enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Valla benim için çok eğlenceli gidiyo şu anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Merhaba arkadaşlar, Daha oyunun çok başındayım ama aklıma takılan bir şey var: Ben bu adventure görevlerini yapıyorum şimdi ve beni Genoa'ya yönlendirdi quest veren. Genoa'ya docklayabiliyorum ancak karaya çıkamıyorum. Acaba maritime ve adını şimdi hatırlayamadığım diğer tutorial serilerinden hangisini yaparsam Genoa'da karaya çıkma hakkı elde edebilirim? Ya da tutoriallarla bir alakası yoksa nereden Genoa'ya çıkma hakkı elde edebilirim. Cevaplayan olursa çok sevineceğim XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Okulla ilgili bi gorevmi okul gorevini bitirmeden gidemezsin gitmek için.Doge'nin kapisinda bi guard var onunla konus port permit vericek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Evet, okul görevi. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu ne abi böyle bi başlık böyle bi oyun mu vardı vay anasını asdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kaşifçilik, bakkalcılık oyunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ne yaptın hallettinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Hallettim evet. Genoa'ya gitmeme gerek yokmus. Yanlıs yazmışlar quest loga. Venedikteki scholarla konusunca oluyormus. Tamamladım gorevi. Sorduğun için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Oyunu oynamakta olan kimse varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar