Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ya bilmiyorum sizi ama gemi savaşı beni pek tatmin etmedi sid meier pirates taki falan bile olsa iyide ben pek hoşlaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 daha gemi savaşı falna yaşamadım ben koşturuom etrafta instructor bana basicleri anlatio çok kötüyse hiç uğraşmiim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yok abi bikaç görev sonra gelicen zaten dene kendin karar ver bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oyun açıkken google chrome da yeni sekme falan açılmıo ya çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 gemi savasi gereginden fazla uzun suruyor.. fazla uzun. belki levelledikce duzelir dicemde genelde ayni sekilde levleledikce karsi npc de levelledigi icin daha da uzayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 valla gemi savaşı bi tutorial tarzı bişey oldu ama 1 tane top attım direk YOU WIN AGA HLL dedi lan dur daha bişey anlamadım. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 xeno ile ayni yerdeyim phyx senden tell geliyor ama geri cevaplayamiyoruz ikimizde, sanirim ayni sehirdemi ayni ulke icindemi olmamiz gerekiyor cozemedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yanlis alarm verdim pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Bi download programı kullanmadan indirdim siteden firefoxla yükleyip geliyorum :D Ortamlara party olayları fln varmı.Bu kadar skill olunca uo gibi her chardan kasmak istiyo insan.Grupça hazine avına fln çıkma olurmu biri bulur biri çıkartır biri koruma sağlar biri satar fln böyle party olsa güzel olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Gökhan pardon aga ya Mortis in m sini küçük yazıyorum diye tell lerim sana gitmemiş yeni çözdüm olayı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Benim nick Batu-Khan ekleme olayı şimdilik yok sanırım.Düzelince ekleyin :) Venedikteyim adventurer açtım tutorial kasıyorum şu an sonra mısıra dalmayı planlıyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Denizde seyrederken yunusların eşlik etmesi çok hoş bi ayrıntı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 questleri göstermiyor mu npc ler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 friend ekleme olayında sorun yok. sadece ekleyeceğiniz kişinin de o anda online olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Alacağımız skillerde bi sınırlama varmı.Adventure nin beginner eğitimini bitirdim.Diğerlerine başlıyım dicem ama skillere bakılan yerde 7/15 gördüm 15 tanemi en fazla acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 harita bayaaa büyükmüş olum: http://uwo.brashendeavors.net/pix/uwoworldmap.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 oha su an oyunu cilginlar gibi oynayasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Karalara da girebiliyor musun? Öyleyse indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 oha ben venedikten biraz açıldım akdenize doğru resmen gametime da günler sürdü crew um yoruldu ymeek bitti falna demek ki böle ülkeleri gezmek için hayvan gibi gemiler hayvan gibi supply vs baya iimiş lan neler neler keşfedersin oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 GERGE said: Karalara da girebiliyor musun? Öyleyse indiririm. evet direk oralara port edip dolaşabiliosun ama böle ben sırf şehir ve köylere gittim acaba böle dungeon vs tarzı yerler var mı hani keşfedip bişeyler bulabilecein ki olması lazım öle gösteriodu en azından ilk demoda falan sırf şehirlerde gezmiosundur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Öyle değil dediğim, Afrika'nın bir ucundan girip, saatlerce koşup, diğer ucundan çıkabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Abi bunun single playerindada deli harita vardı.Yalnız afrika ve atlantikte fena fırtınalar oluyo götürüyo gemiyi sağlam gemiyle çıkmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 of ben amsterdam da basladim venice a gelmem 1-2 ay surer o zaman. bi de herkes basladigi sehri yazsin buraya yakin olanlar bulusssun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mortis said: GERGE said: Karalara da girebiliyor musun? Öyleyse indiririm. evet direk oralara port edip dolaşabiliosun ama böle ben sırf şehir ve köylere gittim acaba böle dungeon vs tarzı yerler var mı hani keşfedip bişeyler bulabilecein ki olması lazım öle gösteriodu en azından ilk demoda falan sırf şehirlerde gezmiosundur herhalde ss lerden birinde abusimbel tapinagi falan vardi, belki port harici karaya cikabildigin yerlerde vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar