LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ya aradim aradim bulamadim burda, bir yerde soylenmisti, bu dizilerin gelicek episode larini falan haber veren mail atan hatirlatan bi site gibi bisey vardi? neydi onun adresi? mail atmiyormuydu? atani varmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://myepisodes.com/frontpage.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 oh be.. allah razi olsun bu mail atiomuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://www.pogdesign.co.uk/cat/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 benim site daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bendede bi site var o daha iyi ama vermem sabah alarmı gibi dizi başlamadan yarım saat önce telefonla arıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 LuNiZ said: ya aradim aradim bulamadim burda, bir yerde soylenmisti, bu dizilerin gelicek episode larini falan haber veren mail atan hatirlatan bi site gibi bisey vardi? neydi onun adresi? mail atmiyormuydu? atani varmiydi? abi torrente ekleseniz, otomatik indiriverse. siz sadece seyretseniz ;) daha kolay hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 supermis de ben torrent kullanmiyorum. o yuzden boyle bir teknolojiden haberim yoktu sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 dasaaa said: LuNiZ said: ya aradim aradim bulamadim burda, bir yerde soylenmisti, bu dizilerin gelicek episode larini falan haber veren mail atan hatirlatan bi site gibi bisey vardi? neydi onun adresi? mail atmiyormuydu? atani varmiydi? abi torrente ekleseniz, otomatik indiriverse. siz sadece seyretseniz ;) daha kolay hani nası otomatik ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 RSS olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bi anlatın şunu da öğrenelim plz:D cahilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,3943927,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 harika biseymis peki acaba bunu rapidshare ve flashget ile de yapabilirmiyiz ki? mesela warez-bb nin topic rss ini eklesek? ama linki alamaz ordan hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vallahi myepisodes ın all-in-one sayfası çok iyi, torrente rss eklemek falan pek işime gelmiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 konuyu rss edersin, linke kendin tıklarsın. Ya da link algılayan donwload managerlar var, onların rss desteği olan varsa kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 zor abi nova mova bisey diosunuz ya onun rapid versionu olmadan olmaz.. yada en mantiklisi bu torrent isine girmek birakip rapid mapid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Şu sitelere bakın: http://ezrss.it/ http://www.mytvrss.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Bilisimcilerin yuz karasi. edit : Sistemcilerin diyecektim ama sistemci degilim diyecek, kiviracak. Bi de Can'a diyorum tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu mytvrss supermis bu arada myepisodes kadar detayli degil ama super is goruyor mail konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 hadi be ordan.. kafasi duran beli kirik adam ahahah.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 tvcountdown.com da fena değildir. üyelikle falan uğraşamam dersen takip ettiğin bütün dizileri bir kez seçip full linki sık kullanılanlara eklemen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 private tracker + rss downloader = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 myepisodes ftw canım sıkıldıkça bakarım calendara çok rahat süper bi site tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar