ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Facebookta etkinli açmak istiyorum. Normal yapılışını biiliyorum fakat bu etkinlik kapalı etkinlik olacak ve iki kişinin hazırlaması gerekiyor. Daha önce bana gönderilmiş etkinlik davetlerinde görüyorum hazırlayanlar kısmında iki kişinin adı var fakat ben bir türlü aynısını beceremedim. Nasıl yapılıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 görev atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Nasıl? Grupta vardı da etkinlikte bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kabul edenler listesinden görev atanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Etkinliği düzenle diyorum ama öyle bir şey yapabilecek herhangi bir menü ya da komut bulamıyorum Nerden yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bunun böyle yapıldıgına emin misiniz? Bir yerlerde ayarı falan mı var. Setting vs. gibi bir yerde Bulamamadım gitti. Bir şey yapıcaz öyle bakışıyoruz facebook ile. Millet yapmış biz beceremedik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sanırsam o eski versiyonda vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Salakça olmuş eğer eski versiyonda kaldıysa o özellik. Peki bir etkinlik düzenlenecek, kapalı bir etkinlik olacak. Bu etkinliği iki kişi düzenleyecek. Her ikisi de nasıl arkadaşlarını etkinliğe davet edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ekteki resimde var nasıl etinlik yöneticisi yapacağın. edit: dosya ekleme bozulmuş yine Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ahah o kadar kastım sağda isimleri karaladım solda duruyorlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Eyvallah sagolasın Cthulhu Ben direk soldakine bakmışım tümünü göre basmadığımdan görememişim. Nutkum tutuldu herhalde Hallettim sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar