Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şimdi ben tbc öncesi griswold'un bana verdiği account ile oynuyodum. tabi real id falan kendisinin mail bilmemne. onun üzerine tbc'yi alıp o accountu upgrade ettim mantıken. wotlk öncesi bıraktım oyunu. neyse şimdi benim sc2 için yeni bnet account'u aldım oraya ekledim sc2'yi ve wotlk alıcam. merge gibi birşey var mı? grisin wowunu yeni bnet accountuna ekleyemem heralde dimi? baştan bütün wowları alıp baştan başlamam lazım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yok merge yapabiliyorsun. sitesine bak zaten yonlendiriyor seni nasil merge yapacagini. istersen mail ile istersen user id ile merge yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 olursa bana 60 milyon ve 2 tane lvl70 karakter kazandırdın sereglin. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Aynen öyle, ya da bliz i arayıp, kimlik falan gönderip unmerge edeceksin gris in wow`u. Durumu gris in acc de seninmiş gibi anlatırsan yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 İki ayrı battle net hesabı merge leniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Birde konuyu niye buraya açıyorsun geyik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 wow bölümü favorilerim arasında yok. bulmaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi of. gris onu hangi mail ile açtığını hatırlamıyor doğal olarak 6 sene öncenin falan hikayesi çünkü. wow-europe'da bnet mail'i ile login ol diyor. giremiyoruz account'a mantıken fhdhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 baştan kasıcaz artık ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ara gris miş gibi, aynen böyle söyle, kimlik bilgilerini versin sana levent, gerekirse scan leyip atarsın, çözerler hemen merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 şaman vardı ork onu migrate edecektim frostmane'e ama orc warrior kasıcaktım zaten baştan onu 80 yapmadan. bakiym olmazsa çok kaybedeceğim bişi yok gibi. tabi şamanda 3-4k gold vardı. gold kasma derdim olmayacaktı ama. bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 wow da ork diye bi ırk yok knight online dır o bence emin misin wow oynadığına sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 baktım şimdi haklıymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya direk kendi bnet account'uma merge edebildim. bide wotlk aldım. bnet'te şu anda oyunlarım içinde. wow+tbc görünüyor. upgrade diyorum cd-key kullanılmış veya yanlıştır diyor. lan yeni açtım pakedi nasıl kullanılmış. yanlış falanda değil. 20 kere yazdım yani kabul etmiyor. nedir bu olay? account frozen'dı. upgrade ederken bide 7 günlük trial açıldı. şu anda açık hesabım fakat oyunun key'i kabul etmiyor ya delirazam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 firefox'ta saçmaladığından bahsetmişti birileri. ff kullanıyosan bir de başka browserdan girmeyi dene keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 chrome kullanıyorum bi explorer deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yok explorer'da denedim olmuyor. ağır küfredicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 merge ettim diye daha geçmemiş olabilir mi account'a acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 İyi olmuş abi oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar