Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AVL: R.Wien - Beşiktaş - 20.00 Star TV 30.09.2010

DoubleW

Öne çıkan mesajlar

Sağ kanatta defans oynadı ama yavaş gol pozisyonunu oradan yedik.
Top kontrolü kötü ötesi, anlam veremiyorum nasıl bu kadar kötü olabilir, yağlı ayaklar.
Ortaları berbat ayrıca, 10 taneden birini belki tutturuyor.

Al bunu, koy yanına Tabatayı, paketle gönder. Hakan`ıda al yedeğe Aurélio ile birlikte, koy cenk+necip i oh mis. Takım kaybetse de bir kaç maç, geleceğe de yatırım olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bana ortaları o kadar kötü gelmedi ya bazen çok kötü açıyo kabul ama iyi açtığını da gördüm baya sanki. neyse. tabata yerine tello olsa daha iyi olurdu, tello istikrarsız olmasa takımın bi parçası olmaya çalışsa olurdu da ama olmak istemedi. tabata anca türkiye liginde iş yapar.

schuster beşiktaş da gördüğüm en iyi teknik direktör. lucescu varken pek takip etmiyodum onu katmıyorm ama takımı nası yöneticeğini çok iyi biliyo. fener de gs de oyuncu-td sıkıntısı yaşarken bizim öyle bi sorunumuz yok, kadro genişliğimiz daha fazla olsa da. kimi ne zaman isterse çıkartıyo, yok niye beni çıkardın yok niye oynatmadın olayı olmuyo çünkü adam ne yaptığını biliyo ve herkes bunun farkında.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

kimi ne zaman isterse çıkartıyo, yok niye beni çıkardın yok niye oynatmadın olayı olmuyo çünkü adam ne yaptığını biliyo ve herkes bunun farkında.

evet herkes ne zmn oyuna girecegini bile hissediyor bence yeteneklerinin farkındalar

nihat haric
Sosyal ağlarda paylaş

yabancı ağırlıklı takımın oyun kalitesi baya farkediyor. şu saçma yabancı kontenjanını ölümüne savunan beşiktaşın, aksi durumundan bu kadar nasiplenmesi de manidar...

kaldırılsın yabancı kontenjanı, varoştan çıkış bileti olarak görülen futbol türkler için de bir spor, profesyonellik manası kazansın öyle sahalara inilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rapid wien tarihinin en iyi maçını oynadı, adamlar her BJKlıya 3 kişi pres yaptılar, resmen inanmıştı adamlar, buna rağmen hayvan gibi paslaştık ama yaratıcılık düştü.

Hakan karşıdan gelen toplarda çok iyi, yandan meh.

Bobo'nun ne kadaar yetenekli, Holosko'nun ne kadar düz bi futbolcu olduğu görüldü.

Hilbert sağ bekte, açıktakinden daha iyi.

Schuster > Lucescu.

Ernst'e bişey demiyorum, nazar değmesin.

edik: kel öpmeyle ilgili olarak:

http://im.haberturk.com/galeri/2010/09/30/404162/977bbcde8f1474d91ada572cda235680_k.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

hilbert baya kotu oynadı dün butun adamlarını kacırdı surekli pozisyon kaybetti onundeki tabtanın da ona yardım etmemesini de eklemek lazım hiç baskı yapmadı kanatta :S takımı genel olarak cok begendim inşallah daha da iyi olucak. lucescu schuster karşılaştırması için önce chusterin bir başarı sağlaması en azından bir lig şampiyonlugu yada avrupa da çeyrek final yada yarı final oynaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Abi Lucescu'nun futbol bilgisine falan hiç laf etmemişimdir ama o kadar defansif futbol oynamak BJK gibi takıma yakışmaz. Sırf bu sebepten Schuster yeğdir benim için.

Ayrıca arkasokak bi gitsene sen ya?
lucescu=defans oldu iyice he.adam shaktarla hayvan gibi atak oyun oynatıyor.demek ki o zamanki kadro defansif oynatmasını gerektiriyormuş.ki şimdiye kadar ki en yüksek puanla şampiyon oldu bjk onun döneminde
Sosyal ağlarda paylaş

istatisik vermeyelim arkadaslar macları sizde izlediniz biz shatar konusunda haklısınız harbi lucesvu takımı gibi deil ama hem gs de hem bizde gayet defansıf oynuyorduk shuster ın oyunu rakiplerin sinirini bozuyor yenik duruma dustugu zaman rakip topu alıp hucuma gitmesi 10 dk alıyor topu bi kaptırmdı mı geri alması için deli gibi efor sarf etmeliri gerekiyor onu görmek hosuma gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...