Daemir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hilbert sağ açık oynamadı ki sağ bek oynadı. arada bindirme yaptı tabi fena değildi, ama hilbertin top kontrolü kötü onu geliştirmesi lazım. iyi orta açıyo ama birebirde de kötü. heyecanlanıyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tek kale maç yaptığımız için (hilbert sol bekti asıl yeri doğru diyorsun) genelde açıktan bindirme yapan sürekli hilbertti. ondan bahsettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sağ kanatta defans oynadı ama yavaş gol pozisyonunu oradan yedik. Top kontrolü kötü ötesi, anlam veremiyorum nasıl bu kadar kötü olabilir, yağlı ayaklar. Ortaları berbat ayrıca, 10 taneden birini belki tutturuyor. Al bunu, koy yanına Tabatayı, paketle gönder. Hakan`ıda al yedeğe Aurélio ile birlikte, koy cenk+necip i oh mis. Takım kaybetse de bir kaç maç, geleceğe de yatırım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tabata kanat die cıkıyor sahaya ama ister istemez ortaya kayıyor o yüzden tek kanat mıs gibi gözüküyoruz ama aynı zmanda hilberte kosacak alan yaratmıs oluyor simetrik oynamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bana ortaları o kadar kötü gelmedi ya bazen çok kötü açıyo kabul ama iyi açtığını da gördüm baya sanki. neyse. tabata yerine tello olsa daha iyi olurdu, tello istikrarsız olmasa takımın bi parçası olmaya çalışsa olurdu da ama olmak istemedi. tabata anca türkiye liginde iş yapar. schuster beşiktaş da gördüğüm en iyi teknik direktör. lucescu varken pek takip etmiyodum onu katmıyorm ama takımı nası yöneticeğini çok iyi biliyo. fener de gs de oyuncu-td sıkıntısı yaşarken bizim öyle bi sorunumuz yok, kadro genişliğimiz daha fazla olsa da. kimi ne zaman isterse çıkartıyo, yok niye beni çıkardın yok niye oynatmadın olayı olmuyo çünkü adam ne yaptığını biliyo ve herkes bunun farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Daemir said: kimi ne zaman isterse çıkartıyo, yok niye beni çıkardın yok niye oynatmadın olayı olmuyo çünkü adam ne yaptığını biliyo ve herkes bunun farkında. evet herkes ne zmn oyuna girecegini bile hissediyor bence yeteneklerinin farkındalar nihat haric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yabancı ağırlıklı takımın oyun kalitesi baya farkediyor. şu saçma yabancı kontenjanını ölümüne savunan beşiktaşın, aksi durumundan bu kadar nasiplenmesi de manidar... kaldırılsın yabancı kontenjanı, varoştan çıkış bileti olarak görülen futbol türkler için de bir spor, profesyonellik manası kazansın öyle sahalara inilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yalnız Türk takımının golunu yabancılar , yabancı takımın golunude Türk attı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Rapid wien tarihinin en iyi maçını oynadı, adamlar her BJKlıya 3 kişi pres yaptılar, resmen inanmıştı adamlar, buna rağmen hayvan gibi paslaştık ama yaratıcılık düştü. Hakan karşıdan gelen toplarda çok iyi, yandan meh. Bobo'nun ne kadaar yetenekli, Holosko'nun ne kadar düz bi futbolcu olduğu görüldü. Hilbert sağ bekte, açıktakinden daha iyi. Schuster > Lucescu. Ernst'e bişey demiyorum, nazar değmesin. edik: kel öpmeyle ilgili olarak: http://im.haberturk.com/galeri/2010/09/30/404162/977bbcde8f1474d91ada572cda235680_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi sakin olun, schuster > lucescu demek için biraz erken bence. Shaktarda shuster kovulduktan sonra lucescu yerine geldi ve takıma uefa kazandırdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hilbert baya kotu oynadı dün butun adamlarını kacırdı surekli pozisyon kaybetti onundeki tabtanın da ona yardım etmemesini de eklemek lazım hiç baskı yapmadı kanatta :S takımı genel olarak cok begendim inşallah daha da iyi olucak. lucescu schuster karşılaştırması için önce chusterin bir başarı sağlaması en azından bir lig şampiyonlugu yada avrupa da çeyrek final yada yarı final oynaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ikinci kez kupayı alıcaz diyenlerin saçı başı dağıldı vaktiyle. tekerrür etmesin, büyük takım havasına girilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 salyalar akmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi Lucescu'nun futbol bilgisine falan hiç laf etmemişimdir ama o kadar defansif futbol oynamak BJK gibi takıma yakışmaz. Sırf bu sebepten Schuster yeğdir benim için. Ayrıca arkasokak bi gitsene sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aktiftablet said: Abi Lucescu'nun futbol bilgisine falan hiç laf etmemişimdir ama o kadar defansif futbol oynamak BJK gibi takıma yakışmaz. Sırf bu sebepten Schuster yeğdir benim için. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi defansif futbolu neden yakistiramiyorsunuz anlayamiyorum ya tamam su haliyle çok daha eglenceli besiktasi izlemek ama yakistirmamak ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 aktiftablet said: Abi Lucescu'nun futbol bilgisine falan hiç laf etmemişimdir ama o kadar defansif futbol oynamak BJK gibi takıma yakışmaz. Sırf bu sebepten Schuster yeğdir benim için. Ayrıca arkasokak bi gitsene sen ya?lucescu=defans oldu iyice he.adam shaktarla hayvan gibi atak oyun oynatıyor.demek ki o zamanki kadro defansif oynatmasını gerektiriyormuş.ki şimdiye kadar ki en yüksek puanla şampiyon oldu bjk onun döneminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 lucesculu beşiktaş en çok gol atan ve en az gol yiyen takımdı o sene. kim demiş defansif oynaıyor diye. 3-5-2 o 5 liden de sadece guinti vardı defansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi bizim sag kanat otoyol gibiydi ya,vızır vızır isledi,adamlar golden sonra sürekli sag kanattan ve aynı sekilde geldiler saka gibiydi :/ ama yardırdık zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 istatisik vermeyelim arkadaslar macları sizde izlediniz biz shatar konusunda haklısınız harbi lucesvu takımı gibi deil ama hem gs de hem bizde gayet defansıf oynuyorduk shuster ın oyunu rakiplerin sinirini bozuyor yenik duruma dustugu zaman rakip topu alıp hucuma gitmesi 10 dk alıyor topu bi kaptırmdı mı geri alması için deli gibi efor sarf etmeliri gerekiyor onu görmek hosuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben de schusteri tercih ediyorum. Şampiyon olmasak bile bu düşüncem değişmez. 30-40 dakika kalesini korumaya çalışan feneri izlemek bayağı eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 30 40 dk nın 20 dk sını yerde sürünerek geçiren fener daha bi eğlenceliydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 köse kenarında kazımı izlemek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yeter bu kadar fazla üstlerine gitmeyin daha yeni yeni atlatmaya başlıyorlar 2-2 kabusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hayal gormus besiktas taraftari kadar olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar