forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sonerden 4some gelcek siz dramı o zaman görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Soner de çok karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Cidden 9 yaşında çocuğu oturt aile dramının başına, babası yemek masası dağıtsın, oğlan ev yaksın psikolojisi bozulmuyor tecavüz sahnesi görünce mi bozulacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Önceden dedim mi hatırlamıyorum da her eve bi Süleyman lazım. Bi tane Süleyman'ım olsa sokakta ne rahat gezerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Cemile inanılmaz güzel rol yapıyor. kadın muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 anam izliyor benimde ali kaptan hayranıyım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nesinin hayranısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yok iyi oynuyor o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ilk başlarda güzeldi ama felaket olayını çok fena abarttı senaristler, yani bir ailenın bir kadının başına bu kadar felaket bu kadar süre içersinde gelemez , bütün klasileşmiş felaketler oldu, en yakın zamanda birinde kanser çıkmasını bekliyorum, bir o kaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evet, iyi oynuyor adam nefret ettiriyor kendinden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ulan su balikci da... hep kücük besleme gibi triplere giriyo, köseye kivriliyo falan. cok mazlum canim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ooo feci çaktı ali kaptan a helall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evet helal mete'ye. neriman'a da "salak mısın neriman yenge evinde kim olup olmadığını bilmiyo musun" demesi hahah yalnız cemile fazla muhteşem, bu bölümü kaldıramicam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yalnız dizide felaketler arasında bir kanser eksik kaldı dedim, muhtemelen bu metenin hocasıda kanser çıkcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 o büyük kardeş makyaj + ışık mucizesi resmen ahha yoksa suratı çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cemile tırlattı harbiden, bakırköye kapatcaklar heralde bir sonraki bölüme, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oğğ intihar teşebübsü de geliyo, combo üstüne combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kanser yok demiştim o da olmuş , şimdide intihar olayı eklenmiş, bir tek terör saldırısı kaldı sanırım, bunuda yapabilirlerse helal olsun diyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bide hamile olmadığı kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tinu said: yalnız dizide felaketler arasında bir kanser eksik kaldı dedim, muhtemelen bu metenin hocasıda kanser çıkcak gibi. Carolineden kaptığı hivi tecavüz edince Cemileye bulaştırsa Ali Kaptan, doğan çocuk da hiv pozitif çıksa. Yeterince dram yok biraz baharat ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ahaha yok artık diyesim geliyor ama diyemiycem herşey mümkün, göktaşı bile düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bu ne lan lol ŞOK! Öyle bir geçer zaman ki senaryoları çalındı!- Paylaş 1)Ali Kaptan'ın son tecavüzünden sonra CEMİLE Hamile kalacak! 2) Balıkçı bu çocuga da sahip çıkacak 3) Aylin Mesude - Soner yakınlaşmasından sonra intihara teşebbüs edecek. 4) Mesude ve Soner evlenecek. 5) Mete plak çıkardıktan sonra şöhreti artacak 6) İnci öğretmen eşinden ayrılacak, Meteyle birlikte olacak fakat hastalığından dolayı evlenemeden vefat edecek. 7) Ahmet hapse düşecek Berrin'i çok zor günler bekliyor. 8) Ahmet hapse düşünce Hakan Berrin'e yardım edecek ve Berrin Hakan'dan hoşlanmaya başlayacak yaptıklarından dolayı. 9)Caroline hapse düşecek hırsızlık ve dolandırıcılıktan. 10) Hasefe Hanım olaylara daha fazla dayanamayıp kalp krizi geçirecek. 11) Küçük Osman büyüdüğünde Babasını öldürecek ve dizi bitecek. Edinilen bilgiye göre Senarist bozulan dizüstü bilgisayarını tamirciye götürdüğünde senaryolar yayılmaya başlamış. KANAL D durumu kontrol altına almaya çalışsa da büyük bir hızla internette yayılmaya başladı bile. Bu durum karşısında senaristin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Senarist de kerizdi zaten Onu geçtim, dizinin bu bölümünü izleyen adam bile o maddelerden çoğunu uydurabilir rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aşkı memnununda finali kelime kelimesine çalınmış internetde yayınlanmıştır, bu da gayet normal gerçekten de çalınmış olabilir, yazılanlarda mantıklı görünüyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aşkı memnunun kitabını çalmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar