forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu kız sağlam osman iyi laf koyuyor soner var bir de tutsa ne olacak hep melakolinkler izliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ufaklik sayesinde tuttu bence. bide mete. berrin karakteri de cok guzel. ama diger kizkardes sonuk kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 http://img116.imageshack.us/img116/6528/bscap080li6tr0.jpg oha lan yıl 2004 http://ya2004.yeniasir.com.tr/11/22/index.php3?kat=ege&sayfa=alisveris2&bolum=guide http://ya2004.yeniasir.com.tr/11/22/gunluk/eimgs/alis2-1.jpg stv yi keklemişler http://img528.imageshack.us/img528/9858/1175440284zh9tc1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bu kız çok hoş. ahmet bundan hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 diğer kız kardeş, aylin daha tatlı ve güzel bence asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 bana 04 değil 67 model berrin lazım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya şu berrin harbiden çok iyi oynuyor, ve 86 aylin ablasıymış metenin, lise son muş ilginç bari saçlarını ikiye ayırmasa #ekşisözlük teknolojinin insan hayatını nasıl etkilediğini gösteren dizi. - aylin'in cep telefonu olsa, istediği anda soner'e ulaşır, ibnetör amcası kemal'e yakalanmazdı. - berrin ona zaman ayıramayan ahmet'le beraber olur, kocasını evde göremese de televizyonda ajanstan takip ederdi. - mesude'nin bilgisayarı olsa, flört sitelerine takılıp sevgili yapar, kıskançlık krizlerine girmezdi. - osman'ın oyun konsolu olsa, çevresinde yaşanan olaylardan bu denli etkilenmez, normal bir ruh haliyle büyürdü. - mete'nin guitar herosu olsa, kır amk nasıl olsa garantisi var diyip, babasını sikine takmazdı. - cemile'nin ışınlanma kabini olsa, eve gidip orospu caroline'yi ülkesine postalardı. - ali'nin şişme kadını olsa, bütün bunlara gerek kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Aylin nasıl güzel bi kız yieao. Bi de dizi nasıl ilerlicek çok merak ediyorum, en çok heyecanla izlediğim Türk dizisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Cemile ne kadar güzel bir ablaymış öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bi karolin değil ama dizi güzel ya.ali kaptan harbi muthiş oynuyor.gerçi ben diziyi izleyemiyorum fazla bünyem kaldırmıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aylin>berrin olmuş izlemeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 valla 5 dakika izledim onda da bu abla vardı. karolini biliyorum ama çikin o kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 olm bu ne rahatsız dizi lan ali kaptan çok net oscarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ali reyizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 kıyıya da kaydın ali kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 leş bir filim oldu ya.dayanamadan izliyorum ama gerçekten standart türk filmi moduna girdi.farklı diyordum ama evet buda tamamıyla yaprak dökümü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ali kaptan çok acayip. kaptan dışındaki herkes mal gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bi tecavüzü eksik kalmıştı zaten Ali kaptanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam çok iyi ama.dark side ın hakkını veriyor tamamiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 çok boktan bölümdü senarist belli ki eliyle yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 erkan petekkaya zaten şu diziyle resmen elit türk aktörleri arasına girdi ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ekşide falan giydirmişler ne alaka tecavüz, izlemem bir daha, saçmaladı, çok kötü dizi oldu. abi açtığında komedi mi oynamasını bekliyordun ki? yoksa "fatmagülün suçu ne"deki gibi bütün diziyi tecavüz popularitesi üzerine mi kurdular sandın? tecavüzü görünce nedense delleniyoruz. yok 9 yaşındaki çocuk izlerse bilmem neymiş de.. ben mi dedim geçir 9 yaşındaki çocuğu oturt 1.5 saat dram izlettir. manyak mısın. senaryo bakımından gereksizdi de eleştir ama yok tecavüz görünce dayanamıyorum, yüreğime indi, yüreğim kaldırmıyor diye dram bırakma sebebi mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ali kaptan hapsede girmez şimdi o kadar şey yaptı yakalarlar,şikayetçi değilim der bu mallar biter gider işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yerli dizi, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ahmet çok tatlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar