reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 açayim bari başlığını merak ettim benden başka izleyen var mı http://image.com.com/tv/images/processed/default/0a/3c/0a3cb776d4c9ea7c9cda4130e5edb39d_def.jpg karakterler ve başlıca özellikleri şöyle esas kadın: kanser ve sayılı günleri var. bunu öğrenince ipini koparıyor olaylar gelişiyor kocası: karısı tarafından evden kovulmuş ama karısının peşini bırakmıyor romantik bir tip kardeşi: en kayda değer karakter. parayla elde edilen herşeye karşı. sokaklarda yaşıyor modern zaman hippisi çocuğu: ergen aman ne sıkıcı diziymiş ne izliyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok karikatürize edilmiş karakterler içeren bi dizi işte. mahallenin muhtarları kadar gerçekçi. ama izleniyor. kötü değil, sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mahallenin muhtarları ne abi eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hakatten şimdi hakkını yemiyim izlerken hiç sıkılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 aslında ultra depresif bir konu ama çok relax işleniyor. arada hatuna özenmiyor değilim özellikle bahçe dükkanında bir kasa sahnesi var ona çok özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sezon finali çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mahallenin muhtarlarının mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sıkıcı bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 FADİME ÖLÜYMÜŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 temel aslında rüyada sıkışığ kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 orta karar bir dizi. kanser olan bir kadının "hey hayatımda her şey kötü gidiyor" düşünceleri, tipik -bizimkinden farklı olduğu için benim hiç çözemediğim- amerikan yalnızlığı ile harmanlanmış. bu da yetmemiş, o zamana kadar -her amerikan dizisinde olduğu gibi- mükemmel olmaya, doğruları yapmaya kasan kahramanımız, berbat kararlar alan bir "tamam ben öleceğim ama etrafıma nasıl daha fazla zarar verebilirim?" cinsi dişi terminatore dönüşmüş. aşırı uçlara itilmiş tipler zaten diziyi dengesiz bir hale getirmişken esas kadının aldığı kararların "ailemi sevmiyorum ve hey! kendimi de sevmiyorum! ama o kadar pişmanım ki kendim için yapmadıklarımdan." söylemini geçememesi dizinin başsız bir tavuk gibi etrafta dolanmasına sebep oluyor. ve dikkat etmek lazım kafası karışık tavuk demiyorum.. ehuehue zaten bu saçma olurdu, başsız bir tavuk bu! kadının yaptıkları kafa karışıklığı + ümitsizlik sınırları içinde, bir akıl karışıklığı değil tamamen gövdesinde başı olmayan bir tavuk gibi, random... sean ve marlene diziyi eğlenceli kılıyor neyse ki sıkıcı bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bence kadının yaptıkları durumuyla gayet orantılı. baştaki aile düzenine göre gayet normal kararlar verdi, eğlenceliydi. şimdi eğlenceli unsurlar değişti örneğin sean baba oluyor marlene öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 nesini beğenmediniz abi dizinin çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ya ben bunu warez-bb de bulamıyorum sanırım C harfi tek karakter olduğu için aramaya falan dahil etmiyo, google'da da site:warez-bb.org yazınca da çıkmıyo. Nası yapıcaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Ben sayfalarca aradım durdum öyle buldum fasda sıkıntılı evet warez-bb de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 up 2. sezon başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 One of the worst series ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 git kumda oyna. süper dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 git sponge bob izle. karakterler daha mantıklı hareket ediyor. barnacle man falan daha iyi yan karakterler. dizinin tek iyi tarafı kadını iyileştirmezlerse bi sezon falan daha gidip ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gene bir sezon finali gene hassiktir diye küfür ettim. lan gene fena oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Son 3 bölümdür hep sezon sonu sanıyordum bu haftaya kısmetmiş. Paul dizideki en iyi karakterdi bence. Eğer diziden ayrılıyorsa iyice duygu sömürüsü dizisine dönüşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar