kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahahaha abi gerçi kadroya göre değişir tabi bizde çalışıyoruz ama normal boş geçirdiğimiz pazar günlerinden daha eğlenceli geçtiği için halısaha maçları bizim için baya iyi oluyo. tek sıkıntısı ertesi günün pazartesi olması onada alışıyosun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ankarada yapıcak çok şey var haftasonu, istanbulda yok demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Cumada yapabilirim, bir gün önce maç yapacagım için cok iyi performans beklemeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne biliyim böyle işten sonra iyi gibi yani bence, haftasonu kesinlikle yapmam demiyorum da, haftaiçini tercih ederim. pascal bi ortayol bul işte abi herkesi kucaklayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Vidar said: yaşlı adamlar gibi çalışıyoruz çünkü. haftasonunu maça ayırmak istemiyorum. bu var bir de haftasonu esini/cocugunu gormeye giden arklar var e patiden de katilim kisitli oldugu icin oynayanlarin cogunu ben getiriyorum ha ankarali patilerden daha fazla bir katilim saglanirsa haftasonu da bir mac yapariz 2 mac yapilmaz diye bir kural yok zaten 4 haftadir oynuyoruz sıkıntı olacagini sanmiyorum kondusyon acisindan ne dersiniz olma mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 fatihle haftada 2 maç düşünemiyorum, 2. maç uyur o sahada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 günü belirleyelim çok geç olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya adam sorun degil bende getiririm arkadaslardan +1 degil +5 olur istersenizde ptesi ezel var pteside olmasin :PPPPP pazarda olabilir aslinda aksam ustu fln. artik pascal ne ayarlarsa uyucaz yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yok lan uyumam, oynarım oynayabildiğim kadar sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ezel ne len kılıbık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 seni döverim ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Sahipten izin al önce sonra bakarız.. Bu arada o formayı giyiceksen yine altına şort deil de etek falan giy daha rahat olursun öyle hem şık gözükürsün.. afahsgdasjfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 haftaya persembeye arkadas ayarlamis galiba dun feyzde event neyim de acmis 2011 in ilk maci 6 Ocak saha bahceli sonraki hafta ank gucunu ayarlarim ikili saha degilde arkada bir tane tekli vardi onda varsa yer ortada ag fln olmadan mis gibi yaparız macimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Haftaya perşembe gecesi istanbula yola çıkıcam abimin yemin töreni için cuma geri dönücem akşama doğru ona göre perşembeden önce olarsa tam süfer olar benim için olamazsa da onur benim yerime de koşsun işte işi ne O_o hee perşembe taam sakatlamayın sakın beni O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 ben yarım eskişehire gidiyorum 10unda dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bu hafta gelebilirim belki, çarşamba belli olur gelip gelemeyecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 perşembe banada sakat gibi kurs var. gerci kursu belki bi sonraki kurs zimbirtisina erteleyebilirim. haber veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bu hafta ark ayarlamis bizim altyapı ile isterseniz haftasonu yaparız idare pati karisik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 uyar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 pazar icin ank gucunun sahasini soruyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sor abi, adam çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 cikmazsa kaleden kaleye oynarız napalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 pazar ben ankara dışında olucam çok büyük ihtimal, beni saymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 seni adamdan saymiyoruz zaten generally eki eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 hakanla seni üstüste koyacam yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar