kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 o zaman bu kahkaham sadece fedeye gidiyor HAHAHAHAHAHAHA APTAL FATİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kermit said: dışardan ek adam almadan kaç maç yaptınız şimdiye kadar ? tamamiyle pati tayfası olarak diyorum bak dışarıdan desteksiz. abi o dedigin hayal gibi birsey heralde ankara icin en fazla 7 kisi olabiliyoruz su an icin : pascal,vidar,fede,wastryx,4ever,cutebutpsycho ve buddha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ya aslında ömründe topa vurmamış arkadaşlar var patide olup tanıdık ama işte ömründe topa vurmamış bişi yaptığımın nördleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ben nabtım salak. o maçı da ben organize ettiydim ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kes lan sığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 wastyrx said: Ya aslında ömründe topa vurmamış arkadaşlar var patide olup tanıdık ama işte ömründe topa vurmamış bişi yaptığımın nördleri.. vurmuş olurlar işte nolcak, ter atıyoruz eğleniyoruz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 numan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 maçın golünü benim attığım gol, maçın adamınıda deniz olarak seçiyorum :)) formamida isteyene verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 numanın rövaşatası da unutulmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 oda maçın hareketi olsun o zmn :) yada maçın beklenmedik hareketi mi desek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 eyvallah gencler gerci top daglara taslara gitti ama onemli olan vurusu yapmakti zaten onurun gol de hakkaten iyiydi erken yatan kalecilere de anca o sekil gol atılır zaten iyi mac oldu sakatlik yasanmadi benim totoda hafif bi ezilme var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beyler, ankaraguculu futbolcularin bazilari serbest kaldi, onlarla iletisime gecin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hmm ilginc bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 şu maçları düzgün zamanda yapalımda bende geleyim ya :) salı cok uygun mesela yada pazartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çarşamba yaptık işte bu hafta. haftaya da salı yapalım madem, nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 haftaya ben yokum eskişehire gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Salı ve perşembe günleri bana sakat oluyo en azindan 2 hafta daha ondan sonra musaitimde. sali perşembe kursum var 7-10 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o zaman pazartesi ya da çarşamba yapalım, karar verin birine bana uyar ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 perşembe günleride ben başka maça gidiyorum :) pazartesi, salı veya cumartesi, pazar olabilir. hiç degilse maçlar arasında 1 gün dinleneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 CuteButPsycho said: maçın golünü benim attığım gol, maçın adamınıda deniz olarak seçiyorum :)) formamida isteyene verebilirim. sen gol mü attıydın lem? hee bide salı günleri bana olmuyor başka maça gidiorum oynamasam bile salı hariç bi gün seçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 haftaya persembeye aliyorum o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 4ever, kütpat ve wastyrxin gelebileceği tek gün pazartesi gibi gözüküyor. ya da haftasonu falan yapıcaz da onu ben pek istemem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Abi neden yaşlı adamlar gibi hafta içleri yapıyorsunuz, alın pazar öğleden sonraya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yaşlı adamlar gibi çalışıyoruz çünkü. haftasonunu maça ayırmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar