vuvuzela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dün kafa iyiken ters bi hareket yaptım ve ayagımın ustune dustum,kalktım 1-2 adım attım ve ustune basamadıgımı fark ettim,cok da bi acı hissetmedim sonra uyudum simdi kalktıgımda anladım ki sol ayagımın ustune hic basamıyorum,ayak parmaklarımı oynatmaya calıstıgımda acı hissediyorum ve ayagım kızarmıs kan toplamıs gibi ama buna ragmen uzattıgımda cok az bi acıyla oturabılıyorum sadece ustune yuk bındırdıgımde dayanılmaz oluyor sizce kırmıs mıyıdır,halk arasında kırsan yerinde duramazsın diye bi tabir var hastaneye gıtmeye de usenıyorum,kırmadıysan yine bi sekilde mudahale etmem gerekır mı ?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çatlak olabilir kırık sanmıyorum acısına dayanacağını sanmıyorum kırığın
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vuvuzela said: kırsan yerinde duramazsın
vuvuzela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aquila said: kırsan duramazdın Llama said: çatlak olabilir kırık sanmıyorum acısına dayanacağını sanmıyorum kırığın halk arasında boyle dedıklerı ıcın ona guvenıyorum ama catlak olablr yıne de ben bı doktora gıdeyım su usengeclıgımı yenersem
vuvuzela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 la ustune basamıyorum cıdden unının hastanesıne gıtsem degnek verırler mı bana
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 lan doktora git tabi, kiriktan baska seyler de doktor tedavisi gerektiriyo afsd.
vuvuzela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kendılıgınden gecer mı benım sorunum :D
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kendiliğinden geçer evet kaynar kafasına göre kırık çıkık varsa sonra sorun olur soktor kendiliğinden sorunu gidermek için kırar tekrar ayagını
vuvuzela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 en iyisi ben biradan gideyim hastaneye
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Duramazsın olayı geyik ya, kırığına göre değişir. Benim de 13 yaşında kolum bilek tarafından kırılmıştı, burkulma diye bi hafta gezmiştim ööle
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben sarhoşken burnumu kırmıştım ayıldığımda acı falan yoktu yani ufak bir kırık olabilir. Doktora git adam gibi kontrol etsin yamuk kaynar bişi olur topallarsın yok yere.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ben 3 gün ayağım kırık gezdim, bir de üzerine bastım. doktora gittiğimde adam WTF!?!?!? ifadesiyle bir röntgene bir bana baktı 10 defa. o yüzden acır ama çok fazla acımak zorunda değil, dikkat.
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bende küçükken salak gibi baya kısa mesafeden atlayıp ayağımı kırmıştım. Tabi o anda algılayamamışım ben, bizimkilerde sesimi çıkarmadığım için bişey sormamış. 2 gün sonra derdimi var bu çocuğun falan diye sorunca olay ortaya çıktı, doktor alçı vs..... Yani ne olursa olsun, en kısa zamanda git direk doktora. Uzatmanın, korkmanın falan alemi yok :D
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dedem de bundan bir kaç yıl önce ayağımı burktum falan diyodu, 2-3 gün evde dinlendi geçmeyince doktora gitti falan meğer kırılmış ayağı doktor kısa süreli şok olmuştu heheh. bi de lisede maç yaparken arkadaş saçma sapan bi pozisyonda düşmüştü, normal bağırıyo falan böyle. çocuğa "olm ayağın kırılsa yerinde duramazsın" demiştim. ayağı 2 yerden kırılmış. böyle de göt olmuşluğum var.
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kırsan durursun gayet kırığına göre değişir, benim de ayağım bi kere sakatlandı geçer diye bi hafta gitmedim doktora, o bi haftada topalladım resmen ve yatalak da olamıyordum sürekli yapmam gereken işler olduğundan, 1 hafta öyle gezdim, gezdikçe daha kötü oldu, en sonunda doktora gideyim bari dedim. bazen 'ölüm döşeğinde olsam gitmem doktora' tribi mallıklara yol açabiliyor. kısacası doktora git.
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dreagloth said: vuvuzela said: kırsan yerinde duramazsın
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ulan ben kolumu kırdığımda neden hiç acımadı ya da panikten acıyı mı farketmedim :S Kolumu kırdığımda Uche gibi sakız çiğniyodum ya rahattım.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sakız çiğnemek mi? http://www.youtube.com/watch?v=PEtJ9vuSiZE vid.in son kısmında uche sakız çiğnerken taşınıyor. ayak kırılması videosu tabii bu. görüntü kötü yani.. ona göre tıklayın DARN! uche denilmiş bile. kaçırdık :(
Nako Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Arkadaş kırmıştı ayağını, futbol maçında herif topa vurcak diye yere vurdu :) düştü müştü bağırdı, sonra kalktı devam etti oynamaya şut mut çekmişti yine aynı ayakla, ertesi gün gitti doktora nesi var bu ayağın gibisinden, alçıya aldılar direk.
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kırsan duramazdın dicektim şükrünün vardiyasına gelmiş topik o demiş.
Öne çıkan mesajlar