Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şimdi emoluk falan moda ya türkiyede hani bakkal bile biliyor artık emo dendiğinde yakında hipsterlık olcak böyle moda herkes hipster tipler görcek sokaklarda falan içime doğuor daha doğrusu ufak ufak hipster hipster geliyorlar yavaş yavaş hissediyorum tam böyle emoluk gibi popüler olsun, tam otursun modası bu topiği uplucam aha ben demiştim dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tekrar düşündüm de belki o kadar da moda olmaz lan emoluk kadar ama hipster tipler görücez yakınlarda. (şimdi de vardır da, daha çok görücez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 zaten moda hipsterlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hipster emodan 40kat iyidir. tam da mevsimi zaten sonbahar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 var ki abi asmalımescitte falan. bak mesela fotoğraf çeken mimar sinan öğrencileri falan hep hipster yarısı da gey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 time travelling hipster'ı da unutmayalım... zaman makinesini icat etsinler de biz de geçmiş zaman fotolarına kaynayalım be! 1940yılı fotosu bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 daha tam moda olmadı, emoluk da böyleydi ben lisedeyken. emo dedim mi sınıftan kimse anlamazdı. şimdi gaztelerde imo çocuk intaar etti diye haber çıkınca anlıyor herkes. tabi ki hipsterlar var baya şuanda da ben de diyorum ki işte bundan bilmemkaç sene sonra hipster diyince herkes anlıcak, şimdi hipster desen çoğu kişi bilmez çevremde de mesela. hatta ben bile yeni öğrendim nette geze geze ordan burdan göre göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hipster ne lan hipne gibi bişey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şöyle de bir gerçek var daha bundan çok az önce ekşide hipster yazınca az entry çıkıyordu şuan 2-3 katına çıkmış durumda. bu da demek ki geliyorlar. ama gelsinler lan bence o kadar lame bişey değil hipsterlık. emo gibi değil daha anlamlı bence. göze hoş geliyor bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Emolardan daha igrenc bir topluluk ama hipsterlar. Emoları "lol ergen" diyip geçebiliyorsun ama hipsterlar böyle "okumuş" takıldıkları için yaşları da daha büyük falan. Of çok korkunc ya direk sosyal fallout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kAO4EVMlpwM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ahuahu ekşiden gördüm de adamlar üşenmemiş 300 hipster çeşidi yazmışlar. http://hipsterhunter.com/CLASSIFICATIONS___I.html 155. HIPSTER DEXTER Everyone’s favorite Miami serial killer has a hipster cousin. Sure Baxter looks like your typical dude downing PBR cans in the alley behind his favorite indie-rock joint, but he’s got his own dark passenger. Baxter has already rid the city of thirteen bands who suck and are tainting the scene. To the shitty bands out there...quit while you still have a head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yalnız dar pantolonlar ne lan. kullanması imkansız gibi. lan bi cebe anahtarı, ötekine artık dev gibi bi hale gelmiş telefonu koyuyorum... e cüzdan da var. normal pantolon bile dar gelirkene sıradan dar pantolon ile 70lerin tayt giymiş rockstarlarına döner adam.. olmaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 selam, surasi bizim alt sokak http://hipsterhunter.com/CLASSIFICATIONS___I_files/hipsteropolis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sırf moda diye acı çekerek kıyafet alanları giyenleri amele buluyorum ha sevmezsiniz ama giymek zorunda kalırsınız, takım elbise gibi e ona laf yok tabi tedbili kıyafet sonuçta ama parmağın bile giremediği dar pantalon nedir lan çocuğunuz olmayacak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aci cekmiyo ki abi adamlar, bunlarin bacaklari benim kollarimdan ince. bu sebeplen adamdan saymam ben bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 o zaman çarşı karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 *summon cons* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Black-ice said: http://www.youtube.com/watch?v=kAO4EVMlpwM lan bu da herkese hipster demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 asdfasdf bizim mahalle, hipsterligin baskentinde oturuyorum. kameraya yakalanmis miyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi hipsterlar daha tehlikeli bence, internette falan daha çok alan kaplıyorlar yani ÇOK İRONİĞİZ BİZ AGALAR muhabbetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hipster ne abi? altına tayt giyene mi deniliyor boyle bagri acik seyler giyenlere fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi mor şapka takıp murathan mungan şiiri paylaşan kızlar var ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 haa ben marjinalim diye gezen sahsiyetlere deniyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar