Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunyada birtek sizin sahip oldugunuz..

reyou

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

genelimiz çok standartız be..

hani yüzdeye vursan %0.2ye falan ineriz belki. misal solaksan %20ye girmiş oluyorsun.. atıyorum hem solak, hem bilmem ne eğitimli, hem de bilmem ne kanseri olmuş ama iyileşmiş falansan şu anda dünyada yaşayan adamlar içinde 13milyon kişiden birisi falan olabilirsin..

çok standartız lan...

her insan uniquemiş.. peh. çok gereksiz, salakça detaylara bakarsan öle çıkar tabii ama önemli kriterlere bakarak "hiçbi bok değilsiniz olm!" diyebilirim.

kadınlar hep aynıdır, erkeklerin de çok az farkı vardır birbirlerinden. Genelleme için bu kadar güzel bir arapası değerlendirmemek olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

dasaaa said:

genelimiz çok standartız be..

hani yüzdeye vursan %0.2ye falan ineriz belki. misal solaksan %20ye girmiş oluyorsun.. atıyorum hem solak, hem bilmem ne eğitimli, hem de bilmem ne kanseri olmuş ama iyileşmiş falansan şu anda dünyada yaşayan adamlar içinde 13milyon kişiden birisi falan olabilirsin..

çok standartız lan...

her insan uniquemiş.. peh. çok gereksiz, salakça detaylara bakarsan öle çıkar tabii ama önemli kriterlere bakarak "hiçbi bok değilsiniz olm!" diyebilirim.

kadınlar hep aynıdır, erkeklerin de çok az farkı vardır birbirlerinden. Genelleme için bu kadar güzel bir arapası değerlendirmemek olmazdı.

bu ülkedeki erkekleri "futbol sevenler ve sevmeyenler" olarak ayırsak çok ilginç bir tablo çıkabilir
Sosyal ağlarda paylaş

İyi niyetimden faydalanan ve bunu sömürge yapmaya çalışanları göt etmek.
Bölümde harbiden iyi yerlere gelmek ve amacına ulaşmak için kasan tek insan olmak/olduğunu hissetmek.
Anlık sevişmelerin adamı olamamak,bi geceliklerden iğrenmek, uzun ilişkilerde değişik tatları üretebilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Awareness. Ama bir çok insanda var bu.

Bide küçükken duşta elimi hafif kaldırıp damlalar ağmış ben de spider-man'mişim gibi yapardım.

Tamam hala yapıyorum.

bende musluğu açıp elimi akan suyun altına koyardım. su sadece parmaklarımdan akıcak şekilde ayarlardım. sonra da sanki parmaklarımla su üretiyormuş gibi yapardım.
Sosyal ağlarda paylaş

normal olaylara çok şaşırırkene, milletin şaşırtıcı bulduğu her olaya çok normal gibi yaklaşmak..

insanların hâlâ aşırı dedikodu yapıyor olması, dedikodu yapan erkeklerin de var olması, dedikodu yapan insan grubunun arasında bulunmak falan çok şaşırtıcı geliyor mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...