napae Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 itici olabilirsin. + açıkta verdin hani selam hani teşekkürler? ++ herhalde o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Benim yokta, bir arkadaşım dudaklarıyla burun deliklerini kapayabiliyor. Suya dalarken filan çok rahat oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gerçek bir erkeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 laledevri said: en azından paticik dünyasında tekimdir heralde. tarzından ödün veriyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bruce willisin bi filmdeki gibi omzumu cıkarabiliyorum bruce willis miydi onuda hatırlamıyorum baska yapan vardırda öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 dasaaa said: genelimiz çok standartız be.. hani yüzdeye vursan %0.2ye falan ineriz belki. misal solaksan %20ye girmiş oluyorsun.. atıyorum hem solak, hem bilmem ne eğitimli, hem de bilmem ne kanseri olmuş ama iyileşmiş falansan şu anda dünyada yaşayan adamlar içinde 13milyon kişiden birisi falan olabilirsin.. çok standartız lan... her insan uniquemiş.. peh. çok gereksiz, salakça detaylara bakarsan öle çıkar tabii ama önemli kriterlere bakarak "hiçbi bok değilsiniz olm!" diyebilirim. kadınlar hep aynıdır, erkeklerin de çok az farkı vardır birbirlerinden. Genelleme için bu kadar güzel bir arapası değerlendirmemek olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hepimiz duz insanlariz aslinda duz insanliktan cikmaya calisanlar bile cikamiyor. sacini rasta yapsalarda boyatsalarda duz insanligin pencesinden kurtulamiyorlar. bi deliler degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 5. seviye mutant güclerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 balon said: dasaaa said: genelimiz çok standartız be.. hani yüzdeye vursan %0.2ye falan ineriz belki. misal solaksan %20ye girmiş oluyorsun.. atıyorum hem solak, hem bilmem ne eğitimli, hem de bilmem ne kanseri olmuş ama iyileşmiş falansan şu anda dünyada yaşayan adamlar içinde 13milyon kişiden birisi falan olabilirsin.. çok standartız lan... her insan uniquemiş.. peh. çok gereksiz, salakça detaylara bakarsan öle çıkar tabii ama önemli kriterlere bakarak "hiçbi bok değilsiniz olm!" diyebilirim. kadınlar hep aynıdır, erkeklerin de çok az farkı vardır birbirlerinden. Genelleme için bu kadar güzel bir arapası değerlendirmemek olmazdı. bu ülkedeki erkekleri "futbol sevenler ve sevmeyenler" olarak ayırsak çok ilginç bir tablo çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 DNA denmemiş sanırım diyorum ve gidiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Scheriff said: DNA denmemiş sanırım diyorum ve gidiyorum.. tek yumurta ikizi isen o bile gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barnak izi diyelim bi de o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gözlerimden ateş çıkarabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 İyi niyetimden faydalanan ve bunu sömürge yapmaya çalışanları göt etmek. Bölümde harbiden iyi yerlere gelmek ve amacına ulaşmak için kasan tek insan olmak/olduğunu hissetmek. Anlık sevişmelerin adamı olamamak,bi geceliklerden iğrenmek, uzun ilişkilerde değişik tatları üretebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 simdi reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Sevgilim... Yok onun gibisi. Nazar etme nolur, çalış senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 olm ben süper bi adamım. var mı lan başka süper? çıksın karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben harikayımdır. süper²xharika² yım hette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 xunn said: Awareness. Ama bir çok insanda var bu. Bide küçükken duşta elimi hafif kaldırıp damlalar ağmış ben de spider-man'mişim gibi yapardım. Tamam hala yapıyorum. bende musluğu açıp elimi akan suyun altına koyardım. su sadece parmaklarımdan akıcak şekilde ayarlardım. sonra da sanki parmaklarımla su üretiyormuş gibi yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gavur filmlerinin, oyunlarının creditslerinden türk çıkartmak. ne zaman burada bir türk vardır desem saniyesinde bir türk ismi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 normal olaylara çok şaşırırkene, milletin şaşırtıcı bulduğu her olaya çok normal gibi yaklaşmak.. insanların hâlâ aşırı dedikodu yapıyor olması, dedikodu yapan erkeklerin de var olması, dedikodu yapan insan grubunun arasında bulunmak falan çok şaşırtıcı geliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 arkadaşlar neden kendinizin diğer insanlardan daha önemli olduğunu düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nerden geliyo lan bu ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sağırım ama beste yapabiliyorum ben beethovenım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar