DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Arkadaşlar Jita dan çıkıp diğer Region ların fiyatlarını nasıl kontrol edebiliriz bir arkadaş söylemişti ama unuttum. 5 jump da 4 region u gezebiliyormuşuz. Tüm regionları gezmek için gerekli rotayı Dotlan map dan link vererek anlatırsanız hem bana hem yeni başlayanlara yararlı olur diye düşünüyorum. (Dotlan map da navigation kısmı var ordan route çizebiliyorsunuz.) Dotlan map route Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 niye geziosun anlamadım.aç her regiona bi trial guzel guzel bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aynı anda trialları çalıştıramıosun ama, izin vermio eve :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hadi cnm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Malesef dogru soyluyo o bakimdan tezin curutuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 girilmedini biliyoruz nekadar akılısınız ya. sırayla baksın cokmu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dediği şey daha hızlı ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://evemaps.dotlan.net/map/The_Forge bak şimdi burdan bakalım the forge - lonetrek-citadel ve sinq laison en yakın regionlar. jita>perimeter>iyen-oursta( Sinq Laison ) etti bir. Geri dönelim 4 jump bu sonra jita>muvol git gel 2 jump sonra jita> herhangi bir lonetrek gate buda 2, 8 jumpta halloluyor. 5 i bilemedim ama:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vaz gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 3'ün 5'in hesabını yapmayın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ronin22 said: girilmedini biliyoruz nekadar akılısınız ya. sırayla baksın cokmu zor Tabiki zor degil ama bende bir donem trade yapan birisi olarak orada sirayla bakmak degil jitada lagden dolayi milyar kaybin bile olabiliyo hepsini acipta bakmaya kalkarsa eger o zaman zaten cok gec olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi iyide 8 jump çok daha uzun sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 işte ben onu anlatamadığımdan bıraktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar