Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya ne yapsam yine de açılıyor facebook denen illet site host a 127.0.0.1 facebook.com ekledim ie ın engelleme kısmına girdim reset attım yok yine de açılıyor.yokmu şu sitenin açılmaması için bi yöntem. program falan yüklemeden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ipconfig /flushdns yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 unutmuşum onu da yaptım evet :) ya bu hosta internetten bulduğum upuzun bi facebook listesi ekledim yine olmadı .ne bu ya yaw yoksa dns leri kendim atadığımdan mı olmuyor ahhhhhh . onları otomatik yapınca da açılmayan siteler var *wink wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 neden engellemek istiyosun? nasıl bir ortamdasın bi de? yani evde modem ve pc mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 millet girmeye uğraşıyor sen girmemeye uğraşıyorsun. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yaw evimdeyim şimdi arkadaş olsun başka biri olsun "du bi facebook bakim" diip bi saat oturuyor.geçen öle oldu şansa da facebook açılmayınca kurtuldum.bu fikir aklıma geldi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bazı adsl modemlerde engelleme yapabiliyosun. modemi araştır bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 facebook senin bilgisayarında host ediliyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sen facebook tarafından oluşturulmuş bir yapay zekasın. facebookdaki bilgiler çoğaldı ve patlama yaptı içinden sen çıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 modemden ayarliyosun, 10.0.0.2 miydi neydi ordan giripde yaziyosun ne ise facebookun ip sini citan diye kapatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ehehe saolun yardımlar için :) yaw kablonet kullanıyorum neyse vazgeçtim ya katlanıcaz artukın .zaten çok dikkat çekmez mi sadece o siteye girmemesi :D hadi kibye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 opera>block content>*://*facebook.com* engeller bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 arkadaslarina kücük sürprizler yap facebooku unutturacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar