Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yetosun bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 adam deli trolledi beyler,elimiz ayağımıza dolandı vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikisgen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ANANA DA DOLANDIM FREE neyse sıkıldım xD takılın beyler bana laf atan orospu cocugu gotunuz yiyosa kufredin ban kuzuları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 beyler adam pro troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 görende yazıları falan duruyo sanıcak,kime ne trollü yapıyorsa arkadaş.Liseli ergenler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://img376.imageshack.us/img376/4092/trolling101ql8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31faruk31 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://img709.imageshack.us/img709/323/paticikboylegocer3.png http://img214.imageshack.us/img214/9048/paticikboylegocer2.png http://img831.imageshack.us/img831/7447/paticikboylegocer.png 31,titretirim gibi nicklerin hepsi benim simdi kes sesini. teşekkurler, iyi sikişmeli forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Aptal HAXOR'aydı sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hahaha siliyolar öyle mesajları ben de kaldım başka topicte öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 neler döndü lan burda bişeyler kaçırdım sanki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yok yahu bişey kaçırmadın,kore olayını konuşuyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Liseliler geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Yeni reisimiz hayirli olsun best koreadaslarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ben girdim kuzey koreye yaklaşık 5 metre kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 işin ilginç yanı ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 arttırıyorum fotoğrafım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nası becerdin sınırdaki 1m askerden hiçbiri görmedi mi seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 birleşmiş devletlerin görüşme amaçlı barakaları var baraka tam sınırın ortasında, barakanın yarısı kuzey kore sınırında yarısı güney kore içinde. kuzey kore tarafındaki binaya Monkey House diyorlar çünkü büyük terasında sürekli 50-100 kişi güney koreye hareket çekiyor. hani bizim gibi turist görünümde... sanki kuzey koreye başka ülkeden turist gelebiliyor ve güney koreyi görmeye çabalıyor yaa :D güney koredeki birleşmiş devletler yetkilisinin söylediğine göre onlar kuzey koreliler tarafından paralı tutulmuş ve belli periyotlarla nöbet tutan paralı çalışanlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama şunu gördüm sınırdan 3 km kadar içerde kuzey kore bir şehir inşa etmiş şehir son derece lüks gökdelen falan var ve belki dünyadaki en büyük dalgalanan bayraktır bilmiyorum ama 3 km den bile eşşek kadar görünen bir bayrak dikmişler şehrin ortasına. garip olansa şu: şehirde yaşayan yok. tamamen göstermelik... gözlemlemek için de birleşmiş devletler 1$ ile çalışan 7 tane dürbün koymuştu :) edit: anlatım bozukluklarının bir kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 HAFHŞALSKFSALDKİAŞSL ofsdjkhlşkajfsf nası bi troll zekasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 benim fotolar masaüstünde kalmış da bahsettiğim barakalar şunlar işte http://www.thewallpapers.us/data/media/478/kuzey_kore_fotoraflar.JPG UN askerleri öyle robot gibi yüzün yarısı duvarda yarısı kuzey koreye bakacak şekilde eller yumruk duruyor kuzey koreliler de hareket çekiyor işte :) günleri böyle geçip gidiyor o barakaların arasında bir kasnak var sınır o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 değişik bir ortam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 vay be şehir olayı çılgınmış. Kuzey koreden herşeyi beklerim valla show business adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Yakında görürüm K.Kore fanlarını. Troll'ün başı başımızda... Peheyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://images.memegenerator.net/putin-korea/ImageMacro/2827544/Amused-putin-is-amused.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tam ergen ülkesi laa bu kuzey kore adamlar baarıyor cagırıyor ama sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar