Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patilerin 2004-OSYS sonucları icin tıklayınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 19 Ağustos 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
İnsaf,insan o puanla tıp falan yazar ya

Saol screamer, okul İFL olunca ister istemez kasıyosun :D

Ramses, valla babam diş doktoru, hazır muayenehane falan ama doktorluk eğitimi istemeyen adamı cidden delirtir.

Benim idealim bilgisayar mühendisliği, oyun programlama veya database ona daha karar vermedim.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

BULL SHIT
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 19 Ağustos 2004 11:34 tarihinde demiş ki:
bi öneri mühendislik kazananlar acilen fonksiyonlar+limit+türev çalışmaya başlayın :)

özelliklede integral:) cok katlı integral ve dif. denklemler le baya urascaklar.

Bu arada ARDETH benim 4 sene önce mezun oldugum üniversite ve bölümü kazanmışsın:)(İTÜ insaat) artık torunumun torunu mu oluyosun ne oluyosun ehe.
Maslak daki kampüste yılların gececek:-P insaat fakultesinde pek bayan yoktur ama sansına cevre mühendisligide aynı binada ondan aralarda kantinde görürsün lol.

Bak simdiden ögren biz okurken arkadaslar arasında birbirbirimize TAHSİLLİ AMELE derdik:-P[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Mesaj tarihi:
blaq haklı tıpta puanın önemi yok rahat edebileceğiniz yere gitmek mantıklı 1 sene önce 3. seçeneğim Aknediz Tıp tı çünkü anca burada rahatça bitirebilirdim muhtemeln girseydim tavan puanını yapardım ama onun yerine Hacettepe Ele - Elo nun taban puanını yaptım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 19 Ağustos 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
hiç yıldız teknik yok mu yaw yanlız mı kaldım ben?

Yıldızın neyindesin bakayım?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
  • Admin
Mesaj tarihi:
aslında limit ve türev i iyi ogrenip fonksiyonları yuttugunda integral çok kolay bir hal alıyor
diferansiyel denklemler çok zor değil ama sabır ister
1 soru 2 sayfa sürer ve içinde hem dif denk çözüm yolları hemde integral almayı kullanacagın için bıkmadan çözmen gerekiyor

işin temeli limit ve türev onları kaptınmı 2 sene rahat okursun
aksi halde ben gibi bi salarsan baştan 4 senede anca 3. sınıfa geçersin :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 19 Ağustos 2004 11:34 tarihinde demiş ki:
bi öneri mühendislik kazananlar acilen fonksiyonlar+limit+türev çalışmaya başlayın :)

Dur la adamlar bir İngilizce yi halletsinler genelde her üniversite kurs açıyor paranız varsa gidin bir sene önce Hacettepe nin 300 milyondu bu kursda girenlerin yüzde doksanı geçti bize kursta baya bir tüyo vermişlerdi

Bu arad fonsiyon ---> limit ---> türev ----> integral yapın integrar yaşam biçiminiz olacak[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 19 Ağustos 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Antalya Anadolu Lisesi çıkışlıyım ve integral -aceleyle yazdım ondan r liydi- görmedim açıkçası fen liseliler görüyor genelde[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 19 Ağustos 2004 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pardon integrar nedir ?
integraldi en son o benim bildiğim

neyse ki bize gsl de baya gösterdiler onları lise hayatım onla geçti taze baya bilgiler[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • Admin
Mesaj tarihi:
Birde size en gerekli ,mühendisligin en bilinmeyen, 2 sene sonunda yavaş yavaş anlayacagınız gizemli sorunun açıklamasını yapayım

Şimdi matematik dersi olsun fizik olsun bilimum derste soruları tahtaya yazar hocalar ve çözerken biryere gelir hemen integral al çıkar derler
Ama oyle bişidir ki bu lan neden integral alıyorus dersiniz ama asla bir cevap cıkmaz. 2 yıl boyunca nerde takılsanız integral al çıkar derler. Hocam ne olacak bu gs nin hali?
cevaP: integral al çıkar evladım

Ama asla integral neden alıyorsunuz , hangi durumlarda integral alıcaksınız bilemezsiniz. Bu süper gizemli bi okadar zor sorunun cevabını kendiniz öğrenmenizde fayda var siz 2 sene koyun gibi oturup integral nasıl alınır okuyun öğrenin ezberleyin soruları yapın 2 sene sonra kendi bölümünüzde karşılaşacagınız alan derslerinin çözümlerinde neden integral aldıgınızı otomatikman öğrenmeye baslayacaksınız .[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Mesaj tarihi:
Bu seneki Fizik finali sınavım gibi 800 sayfa ezberleyip giriyorsun soruların yüzde 70 i integralli olduğu için iyi ezber yapıyorsun yaw asıl sorun integralde değişkeni seçmek birde o değişkene bağlı cevabı almak - tabi birde çözmek için hangi yolu seçme polemiği var -[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 19 Ağustos 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ

Üstümden bir yük kalktı valla[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
ARKADAŞLAR BİRŞEY SORACAĞIM
koç iktisat paralı %kaçlık dilime ve kaç puana denk geliyor ?[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 19 Ağustos 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Seneye Manyetik dersim var kitabını gördüm adamlar formüller için alfabedeki harfleri bitirmiş YUnan harflerine geçmişler ve böylece tonlarca formül[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Yeni gördüm bir okuyun

Önce, sistemini anlayanın ermişlik mertebesine yükseldiği ÖSS;yi geçecek, hukuk fakültesine girmeyi başaracaksınız...
; Yıllarca, tuğla kalınlığında, bina yüksekliğinde kitapları okuyacak, kafayı gözü yaracaksanız...
; Mezun olduğunuzda, Türk hukuk sisteminin ve duruşmaların, Hollywood filmlerinde gördükleriniz arasındaki ilişkinin, hiçbir dilde açıklaması olmadığını anlayacaksınız...
; Doğru dürüst hiçbir hakkınız, rahat yaşamanızı sağlayan bir maaşınız, hatta can güvenliğiniz olmadan, binlerce dava dosyası arasında, mülkün temelinin sarsmamaya çalışacaksınız...
; Her şeye rağmen bir takım idealler edinip cebelleşirken, "önüne gelene, ağzına geleni söylemekten çekinmeyen" Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Tuğba Coşkun;un, kendilerine ;kart finans; diyen Hülya Avşara açtıkları davanın dosyası gelecek. Ne yaparsınız?
a) Üniversite diplomasını yakarım, küllerini Mehmet Alinin yüzüne üflerim...
b) Saçma Sapan Şeylerle Yargıyı Tıkamaktan üçüne de karşı dava açarım...
c) Dosyayı Hande Ataizinin önüne koyar, açıklamasını ister, açıklayamazsa, sevgilisinden bir kez daha boşarım...[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 19 Ağustos 2004 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
korkulacak bişi yok elektro manyetik alan ve dalga teorisi derlseri en zor olanlarıdır ama bi anladımmı zaten kimse anlamadıgı için cok rahat geçersin :)

yani 2 soru çözecek kadar yap yeter ehe

fiziğin integrale fazlaca haşır neşir olmasından doğan bişidir

mesela bir sonsuz uzunlukta dogrusal telden akım geçer bu akımın yaydıgı manyetik alanın şiddetini ölçersin

tel olur, küresel olur noktasal olur
iç içe geçmiş kürelerden olusur falan :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
  • Yeni Oluştur...