4Ever Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Telefon almayı düşünüyorum emaktar sagolsun artık ekrana görüntü bile ara ara geliyor :) bu iki telefon arasında kaldım, siz hangisini secerdiniz size göre eksileri, artıları neler şuan icin iphone bende +1 biraz daha önde gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ona sira geldi mi ? Iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Iphone 4 hakkında çok bişi söylemeye gerek yok da , BB hangi modeli düşündüğünü yazmamışsın ? Gerçi hangi modeli ile kıyaslarsan kıyasla bana göre şu an Iphone4 ağır basar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Abi bu nasil soru? bu mu? http://www.igorstshirts.com/blog/conceptships/2010/phoenixium/DMP_02.jpg bu mu? http://4.bp.blogspot.com/_t9pl9Dh5gGQ/S165AFXzwTI/AAAAAAAAP9I/1OMAqC3qixw/s400/flintstone_car.jpg bu kadar net yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Atmi esekmi? Arabami bisikletmi Lcd mi siyah beyaz tv mi Uzar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 telefonundan ne bekliyosun tabi o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Telefondan ne beklerse beklesin, bu sorunun cevabı tabi ki iPhone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 BB 9700 çok iyi telefon bence. iphone4 hiç görmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Aldarion, bu konularda senin yazdiklarin artik gecersiz sayiliyor, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Hahaha, keyfiniz bilir. 300 lira daha az vermek için kore malı çöp telefonlar alıp sonra iphoneculara bön bön bakmayın diyedir gayem... Dün itibariyle bi arkadaş için Karamürsel' e geldim. 40.000 nüfuslu bi yer. McDonalds, Starbucks falan bile yok burda, Çünkü insanlara 75 kuruşa çay pahalı geliyor. Denize sıfır cafelerden biri çayı 1 lira yapmış diye battı batacak kimse gitmiyormuş. Buna rağmen vodafone iPhone4'ü karamürsele getirmiş ve geldiği gün tükenmiş=) Siz bu kadar internet imkanına sahip, teknolojiye meraklı adamlarsınız, elin kasabalısı kadar mantıklı olamıyorsunuz şu akıllı telefon işinde. Cep telefonuna verebilecek 1.500 TL si olan adam iPhone almıyorsa ya çok daha zengindir (vertu falan alıyordur), ya da kerizdir. Bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Elin kasabası dedigin turkiye sınırları icinde. Bizim kasaba yani. Bi de caya 1 lira veremeyip iphone'a parasını yatıran insanların daha haklı oldugunu soylemek pek mantıklı gelmedi bana. Ayrıca o kasabada da herseye parası yetebilen zenginlerin oturdugunu bilirsen, iphone'ların neden ilk gunden tukendigini anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 iphone 4 california da çok yüksek bir teknolijiyle mi üretiliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Adamın yazdığı yazıyı neresinden tutarsan elinde kalıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Soyledim seyi tasdikledigin icin tesekkur ederim, bu mesajin adeta orneka 1a olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 duyan da 40k nufuslu kasabada 100k iphone satildi sanar. 20 tane getirmislerdir, getirdikleri gun tukenmistir. so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ayrica yasadigi yerin nufusuna bakarak insanlari asagilamak mi, yoksa asagiladigin adamin verdigi karari mantikli olarak ornek gostermek mi daha epic bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hea bi de olan karamursellilere oldu yani. onlar kadar olamamışız. sanki adamlar başka gezegenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 iphone işlevselliğinden çok piyasa telefonu olduğundan çok satıyor. RIM torch ile de istediği hedefe ulaşamamış. amaçları ne onuda anlamadım. iş adamı telefonu yapıyosan o çizginde kal, iphone'a rakip olmanın mantığı ne ki? iki telefonda farklı konseptlerde bence. ama ben iphone 4 almak yerine torch'u tercih ediyorum, onu bekliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Hepsini okudum tşk ederim. Aslında telefonda öyle cok bir işlevsel işim yok hani, iphonede, blackberryde alsam konuşmaktan başka pek birşey yapmam, ama telefon almam gerekiyor işim geregide bilişim hizmetleri veren bir firmada calısıyorum ve lazım olduguda oluyor hani. Iphone sıcak bakmamın sebebi telefonu biraz kullanmış olmam (arkadaş vs.) ve ekran olarak daha geniş ve rahat olması, Blackberry hic kullanmadım ama herkesden duydugum telefonun cok iyi olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 valla iphone4 güzel.. hoşuma gitti benim. fiyat kıstası sorun değilse, iphone4 derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 said: 1.500 TL si olan adam iPhone almıyorsa ya çok daha zengindir (vertu falan alıyordur), ya da kerizdir. Bu kadar basit... abi aslında vertu alan keriz değil mi? lol.. bu arada o metnin tamamı komedi olmuş ya neyse.. tel.den ekstra bi şi beklemiyorsan bb'ye hiç bulaşmadan, aklının ucundan geçirmeden ayfon alıver. insanların kafasındaki bu bb vs iphone olayının özüne inmek lazım aslında ama büyük bir psikolog takımına ihtiyaç var bunun için. çok alakasız aletler gerçekten de. ha bir de bu smartphonelara geçene kadar "amaaan ben onu da bunu da kullanmıyorum" diyorsun ya.. hah aldıktan sonra olay "oha şuna da app indireyim. ne buna app yok mu? NASIL OLMAZ! >:( app inventor ile ben yazabilir miyim acaba!!" olayına dönüveriyor. ve kısa sürelerle yaptığın konaklamalarda netbook/notebook taşımayı-ihtiyacını falan engelliyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Selam, patron iphone 4 alıcak bugün yarın 3gs sini bna hediye edicek. elimde samsung wave ve 3gs olucak çok zengin göstericem sanırım eheh. teşekkürler, iyi fortumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ben de 1500 ve üstü para verilecekse iPhone4'ün alınması taraftarıyım, belirtmeden duramadım şimdi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Hacı geyiktende anlamıyorsanız napayım ben ya hayret bişey. Karamürselliler bizim insanımız değil mi nası elin kasabalısı olur diyen bile çıkmış. Konu demagoji yapmak oldu mu zaten profesyoneller çıkıyo ortaya patide, başka da bi mavra yok... Almayın iPhone o zaman. Ters manyel de yapmıyorum. Ciddi almayın, gidin blackberry kullanın çok daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 laledevri said: Selam, patron iphone 4 alıcak bugün yarın 3gs sini bna hediye edicek. elimde samsung wave ve 3gs olucak çok zengin göstericem sanırım eheh. teşekkürler, iyi fortumlar. oncelikle bu kim :) bide ipohone 4 derim daha dun baya bir kurcalama sansim oldu. ekrani inanilmaz olmus. gerci daha teknolijik bsi ariosan ben nexus1 kullaniyorum onuda tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar