Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bunlardan herhangi birine fazla davetiyesi olan bana göndereblr mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yemekli mi yemeksiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yassak gardaş yassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Kitlenmeden olan varsa banada lazım özelden geçebilriz iletişime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 boşuna demonoid istemeyin bi halt yok 99,8 de film şeysi kaldı hala duruyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 onun demonoidle alakası yok.gidip ölmüş torrent mi çekiyorsun kaç senedir demonoid kullanıyorum hiç o tarz bi sıkıntı yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, 3 senedir demonoid üyeliğim var, Zamundadan iyisini görmedim. teşekkürler, iyi fıemkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 zamunda(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Red said: onun demonoidle alakası yok.gidip ölmüş torrent mi çekiyorsun kaç senedir demonoid kullanıyorum hiç o tarz bi sıkıntı yaşamadım ölmüş değil bayağı seeder gözüküyodu 200 le indirdi indirdi 99,8 de öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, her torrent bir gün ölümü tadacaktır. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 laledevri said: Selam, ... teşekkürler, iyi fıemkar. What the? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hızlı yazarken tuşlar kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 demonoid varsa bana pm pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 demonoid diye fazla övmeyin cidden çok kötü çoğu torrenti torrentz arama motorunda arayıp hızlıca indirdiğim torrenti demonoidde bitiremediğim çok oldu neyse hepsi elimin altında olsun lazım olabilir herhangi biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya gecko o 99.xx larda takılmasının bi nedeni vardı unutum ama hatta hemen devam ettirmek için yapılacak bişi de vardı onu da unuttum :D sen öle olduğunda torrente bi force re-check yapsana düzelir tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ttnetle eziyettir internet yatıp kalkıp sen torrente dua et senin gibi liseliler yüzünden demonoidden de soğuyacak bu millet! torrent yokkenki hali sakın unutma, demonoide dil uzatma sebepsiz, sen o filmi gene indirirdin ama BRRip nedir bilemezdin bilgisiz! şaka bi yana demonoidden falsolu bi tek download yapmadım yıllardır kullanıyorum. seeder sayısına dikkat et, commentleri oku indirmeden önce bi de. önlemini önce al ki sonra yarıda kalmasın downloadın. 99.9'da kalıyosa da başka bi sorun vardır bir üstteki post'ta söylendiği gibi, bi google'la derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 gecko said: demonoid diye fazla övmeyin cidden çok kötü çoğu torrenti torrentz arama motorunda arayıp hızlıca indirdiğim torrenti demonoidde bitiremediğim çok oldu neyse hepsi elimin altında olsun lazım olabilir herhangi biri. ya yok abi, demonoid net üzerindeki en geniş ve çeşitli arşivlerden birine sahip. ha illa blackcats games'den indirdiginiz gibi 1mb/s ile degil de 500kb/s ile indirirsiniz, o ayrı. ama demonoid'de ratio derdi olmadıgını unutmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 beyler davetiye isteyen çarpılıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar