huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Hayatımın en çılgın, bazen en anlamsız gecelerini birlikte geçirdiğim sevgili dostum Joe, Kabul etmek gerekir ki; sen hiç bir zaman iyi bir dost olmadın. Parayı çok seven birisi olarak, seni seven nicelerini ceplerinde paraları olmadığı ve sana ihtiyaç duydukları en zor günlerinde yüz üstü bıraktın. Seninle takılmayı, sana hayır demeyi bilmeyen nice arkadaşlarının kulaklarına kötü fikirler fısıldayıp, başlarını belaya soktun. Karakterin hiç bir zaman tam anlamıyla oturmuş da değildi. Hatta senin nesebi belirsiz bir şerefsiz olduğunu bilecek kadar seninle vakit geçirdim. Yıllar yılı bir bourbon olmadığını iddia ettin. Bu iddiana delil olarak ise vergiden kaçırmak için çeşitli ayak oyunlarıyla %45'ten %43'e indirdiğin alkol oranını göstermekten hiç utanmadın. Bununla birlikte sevgili dostum, seni benim gibi yakından tanıyanlar, seninle geçen yıllarından asla pişman olmadılar. Nice mutlu 160 yıllara piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yalnız joe, jack'in kısaltılmışı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Jack'in kısaltılmışı ne o zaman? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 jak dfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 jack in neresini kısaltcan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o joe'yu ben de çok problem ettim haa.. bir şey de diyemedim, huun kitledi beni. neyse sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Adam isim takmış kendine özel :) İçtikten sonra Joe Black di galiba filmdeki onu görüyo olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Tell him I want it wall to wall with John Daniels. Uh, don't you mean, uh, Jack Daniels ? He may be Jack to you, son. But when you've known him as long as I have -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 abi adam bu laf için yem atmış baştan beri. hadi iyisin, oturttun lafı da ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 heyecanlı bir bekleyiş oldu benim için. aslında erken oldu; ama korkuma yenik düştüm. baktım film adı geçiyor, hemen kurtulayım bu yükten dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 John mu oldu simdi? Joe kim lan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar