Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech X-530

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün aldim geldim büyük bir heves ile kurdum.. ama arka uydulardan cok kötü ses geliyor(pili bitmek üzere olan wallkman gibi calıyo sanki)...hatta 5+1 secili olmasina ragmen "hoparlor doldurma" denen bir secenegi ticklemedgm zman hic ses gelmiyor(center'da ses cıkartmior bu sirada 2+1 gibi oluo).. daha önce benzer sorunla karsılasan yada bir cozumunu bilen war mi ?
Mesaj tarihi:
ya zaten tüm uydular fln sub'a baglanio..sonra sağ ön uydudan 3 tane kablo cıkıo iste onlarda dogru yerlerine takılı yani defalarca kontrol ettim :S MSI x58 anakart olmasi gerek,üstünde realtek onboard ses karti war..
Mesaj tarihi:
bi de hani renkleri tutuyo olabilir ama ses kartıyla aletin renkleri bazen aynı kablo olmuyo. farklı renkleri bağlıyodu bi arkadaş mesela. amaçları farklı olabiliyo yani o kabloların ona dikkat et.
Mesaj tarihi:
bende de aynı sorun var. ama bu x530 la ilgili değil, bende hep 5+1'lerde yaşadığım sorun oldu bu. win xp'de hiç yaşamazdım xp'den sonra başıma gelmeye başladı bunlar. ses kartımın sürücüsünü yükleyince geliyor ama bu seferde saçma sapan efektler koyuyor bir ton ve kapatamıyorsun, en fazla kısabiliyorsun. xp'nin ses sürücüsü kraldı, bunlar leş.
  • Yeni Oluştur...