applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Dün aldim geldim büyük bir heves ile kurdum.. ama arka uydulardan cok kötü ses geliyor(pili bitmek üzere olan wallkman gibi calıyo sanki)...hatta 5+1 secili olmasina ragmen "hoparlor doldurma" denen bir secenegi ticklemedgm zman hic ses gelmiyor(center'da ses cıkartmior bu sirada 2+1 gibi oluo).. daha önce benzer sorunla karsılasan yada bir cozumunu bilen war mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 eskiden hoperlor baglarken ters kutup baglandiginda boyle sorun olurdu. 530 bilmiorum kablolarda sorun var gibi duruyor, renkleri dogru sekilde bagladinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya zaten tüm uydular fln sub'a baglanio..sonra sağ ön uydudan 3 tane kablo cıkıo iste onlarda dogru yerlerine takılı yani defalarca kontrol ettim :S MSI x58 anakart olmasi gerek,üstünde realtek onboard ses karti war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 stereo yap ayarlardan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bi de hani renkleri tutuyo olabilir ama ses kartıyla aletin renkleri bazen aynı kablo olmuyo. farklı renkleri bağlıyodu bi arkadaş mesela. amaçları farklı olabiliyo yani o kabloların ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bende de aynı sorun var. ama bu x530 la ilgili değil, bende hep 5+1'lerde yaşadığım sorun oldu bu. win xp'de hiç yaşamazdım xp'den sonra başıma gelmeye başladı bunlar. ses kartımın sürücüsünü yükleyince geliyor ama bu seferde saçma sapan efektler koyuyor bir ton ve kapatamıyorsun, en fazla kısabiliyorsun. xp'nin ses sürücüsü kraldı, bunlar leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 barncle abi senin dedignden yola cıkarak söyle bisey yaptm.. arka uydulari da ön gibi gösterdim.. deli gibi ses gelio smdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 heh iyi bari. bas fln nası düzgün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 baas 10 numara ya.. center we sub kablosu bagımsz arka uydulardan.. smdi 4 tanesnden de ayni ses gelio =) cakma 5+1 oldu biraz sanirim ama daha ii ses karti olana kadar böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 salla ya zaten odaya o kadar iyi dağıtamıyosun. gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aynen.. oda bos olnca zaten bide :p insh diger sorunu olan arkadsa da yardmci olur bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar