Vendy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Turkcell VINN 4gb kotali paket aldim bugun. Sehir merkezinde oturmama ragmen yeteri kadar verim alamiyorum. WoW - SC2 oynarken yedigim spike in haddi hesabi yok. Ama video izlerken veya download yaparken hayvanlar gibi hizli sekilde calisiyor. Oyunlarda ise problemli. Taktigim usb yi yada modemin yonunu falan degistirsem nasil bir etkisi olabilir? Bu sorunu nasil cozebilirim, bilgisi olan varmi?
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Online oyunlarda yediğin spike latency ile alakalı sonuçta, download tamamen farklı bir olay. Şehrin merkezinde oturman çok birşey ifade etmiyor, İstanbul'un ortasında Okmeydanı'nda halen Edge görüyor mesela bizim telefonlar. Turkcell'e telefon açıp şikayetini dile getir ama çok birşey değiştireceğini sanmıyorum
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Pingtest.net Speedtest.net Baglantin bu sitelerde nasil sonuc veriyor?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 çok fazla oyun oynuyorsan ve download'dan falan daha önemli konumdaysa başta kablonet sonra da adsl öneririm. wireless'dan uzak durmalı online oyunlarda..
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Cok fazla oyunda oynuyorum, downloadimda var ama bazi problemlerden dolayi tek secenegim suan icin vinn. Ondanda en iyi performansi almak istiyorum sadece. Gunduzleri sikinti yaratti ama aksam 8 den sora gayet rahat oyunlar konusunda. Herhangi bir sikinti yasamadim. Ama yinede bi stabil net in yerini tutmuyor ve kota olayi cok can sIkIcI.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bu arada ben de şunu soruyum: Turkcell VINN Apple IPad'lerde çalışıyo mu?
senkiminfeykisin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 niye hayır? cihazsız sim alıp kullanırdın gayet
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kablosuz hiçbir bağlantı stabil olarak pingleyemiyor genelde router'ı (veya senin durumunda turkcell'i), 2ms 2ms 2ms giderken bi anda 500 olup sonra tekrar 2'ye dönüyor falan. dene bi bak cmd'den ping -100 yap.
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Silphatos said: kablosuz hiçbir bağlantı stabil olarak pingleyemiyor genelde router'ı (veya senin durumunda turkcell'i), 2ms 2ms 2ms giderken bi anda 500 olup sonra tekrar 2'ye dönüyor falan. dene bi bak cmd'den ping -100 yap. stabil sekilde pingledi :)
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 turkcell vınn da wow tarzı oyunlar oynanmaz abi napyıosunuz siz ya? 3G şebeke lan! bide sorun var falan demeyin bari.
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya tamam oynanırda 3G o tarz şeyler için üretilmedi yani. wireless ve adsl in suyu cıkmadı. 3G sadece orta derece internet işleri içindir bana göre. kalkıp wow oynuyo. töbe ya
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 escape said: ya tamam oynanırda 3G o tarz şeyler için üretilmedi yani. wireless ve adsl in suyu cıkmadı. 3G sadece orta derece internet işleri içindir bana göre. kalkıp wow oynuyo. töbe ya keyfimden vinn kullanmadigima emin olabilirsin. zorunda oldugum icin kullaniyorum.
Öne çıkan mesajlar