jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Hani Testere fanı değilim, izlemem de ama merak edeni olur diye aradım bulamadım, açayım dedim. Film 3D olacak. Fragman herşeyi anlatıyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 testere 2 de bırakmıstım ama amcam işi publice taşımış ben izlerim bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 saw 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 YETER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 son film 9 olucak. sonra yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ağır spo. 7 filmi bağlayan cümle. Congratulations Dr. Green. You survived. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 2. sezon ne zaman başlayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 testere 2 ve 3ü izleyin gerisi bi halt etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 3d cok iyi olabilir yalnız hakkını vererek yaptılarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bugün sinemanın önünde çok düşündüm. Sonra başka filme bilet aldık. Sarmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gittim. gitmez olaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 evet ben de sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 iğrençti ya lan yazı turada kaybettiğim için gitmek zorunda kaldım bunu izleyipte zevk alan insanlardan korkmak lazım :P 3d olayı iyiydi ama baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi 3d neresi iyiydi, izlediğim en kötü 3d efektlerine sahip filmlerden biriydi..(parçaların kafama sıçraması olarak demiyorum ki 1-2 sahnede vardı o olay) genel olarak 3d kullanılmamış filmde, çekimler kalitesizdi, ve aynı filmi sanki 10'uncu izleyişimdi gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sinemaya giderken yarısında döndüğüm film oldu. birisi ölümüne spoiler yazsın da izlememe gerek kalmasın şu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 real 3d fln kötüydü hakkaten imax'e gittim ben gayet iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ölümüne spoiler hoffman herkesi deşiyo, bütün polisler ölüyo bizim başroldeki dahil, karakolu basıyo ordakileri de öldürüyo, sonra kızı alıyo orda öldürüyo, sonra gidiyo işte hoffman depo tarafı gibi bi yere, orda biri kafasına vurup bayıltıyo, ve kim miymiş? bizim dr. gordon..onu alıyo götürüyo bi yerde ölüme terk ediyo. yeni testeremiz o oluyo ve bitiyo..ha bu arada o oyunun içinde olanlardan hiçbiri sağ çıkamıyo, adam karısını kurtarmaya çalışırken kurtaramıyo karısı cayır cayır yanıyo adama ne olduğunu bilmiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 zeawee said: abi 3d neresi iyiydi, izlediğim en kötü 3d efektlerine sahip filmlerden biriydi..(parçaların kafama sıçraması olarak demiyorum ki 1-2 sahnede vardı o olay) genel olarak 3d kullanılmamış filmde, çekimler kalitesizdi, ve aynı filmi sanki 10'uncu izleyişimdi gibi hissettim. hayatımda izlediğim 2. 3d film olduğu için de öyle gelmiş olabilir bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 film kötüydü evet ama bilerek gittim birde 3d izlemiş olalım diye hani çok beklentim yoktu 3d de bayık olunca bitse de gitsek moduna girdik. spoiler olur mu bilmem ama diğer filmlerle her şeyi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 allah kahretmesin verdiğim 16 tl ye yazık. 3d olarak sadece altyazılarda belli oluyodu filmde başka 3d yoktu. hani tamam saw serisinde kan görmeye alışığız ama belirli bi oyun kurgusu, fair play çerçevesinde zevkli oluyodu. bildiğin car cur önüne geleni doğruyo herif. oyun denen bişey yok zaten. konu yok. spoiler veriyim diycem ama neyi veriyim bişey belli olmuyo ki filmde kandan falan. saçma. gitmeyin, gittirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bı dosttan cok ıyı hersey cozuluyo tavsıyesı uzerıne gıttım gıtmez olayıdım, rezalet, sınemadan eve kadar butun yol boyunca kufur ettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tobin bellin flashbackleride sadece 2-3 dakikalık bir sahne olarak vardı ,o adamı niye 3. filmde hemen öldürdüler anlamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bruce willis ölüymüş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar