Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Testere 7 - The last piece of puzzle

jonq

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
abi 3d neresi iyiydi, izlediğim en kötü 3d efektlerine sahip filmlerden biriydi..(parçaların kafama sıçraması olarak demiyorum ki 1-2 sahnede vardı o olay) genel olarak 3d kullanılmamış filmde, çekimler kalitesizdi, ve aynı filmi sanki 10'uncu izleyişimdi gibi hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

ölümüne spoiler

hoffman herkesi deşiyo, bütün polisler ölüyo bizim başroldeki dahil, karakolu basıyo ordakileri de öldürüyo, sonra kızı alıyo orda öldürüyo, sonra gidiyo işte hoffman depo tarafı gibi bi yere, orda biri kafasına vurup bayıltıyo, ve kim miymiş? bizim dr. gordon..onu alıyo götürüyo bi yerde ölüme terk ediyo. yeni testeremiz o oluyo ve bitiyo..ha bu arada o oyunun içinde olanlardan hiçbiri sağ çıkamıyo, adam karısını kurtarmaya çalışırken kurtaramıyo karısı cayır cayır yanıyo adama ne olduğunu bilmiyoruz..

Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

abi 3d neresi iyiydi, izlediğim en kötü 3d efektlerine sahip filmlerden biriydi..(parçaların kafama sıçraması olarak demiyorum ki 1-2 sahnede vardı o olay) genel olarak 3d kullanılmamış filmde, çekimler kalitesizdi, ve aynı filmi sanki 10'uncu izleyişimdi gibi hissettim.

hayatımda izlediğim 2. 3d film olduğu için de öyle gelmiş olabilir bilmiyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

allah kahretmesin verdiğim 16 tl ye yazık. 3d olarak sadece altyazılarda belli oluyodu filmde başka 3d yoktu. hani tamam saw serisinde kan görmeye alışığız ama belirli bi oyun kurgusu, fair play çerçevesinde zevkli oluyodu. bildiğin car cur önüne geleni doğruyo herif. oyun denen bişey yok zaten. konu yok. spoiler veriyim diycem ama neyi veriyim bişey belli olmuyo ki filmde kandan falan. saçma. gitmeyin, gittirmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...