Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hereos 5 ne zaman?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hereos 5 ne zaman çıkacak?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
aynen :D ben hereos manyağı bir insanım sabah oturup sabah kalkıom :)

Çıkması ne zamana acaba ?[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
oyun 3d olacak ve çoğu tasarım yerinde kalacak sadece 3d olacak.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 19 Ağustos 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
En güzeli 3'tü.
Daha güzelini yapamazlar herhalde.

+1
4'ü bir türlü sevemedim...
5'i görünce de istifimi bozmayıp dönebilirim bilmiyorum. Ötesi çıkmaz 3'ten gibi geliyo:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
Ya benim en çok HOMM3 ü sevmemin sebebi oyundaki, oyunun dünyasındaki atmosferdi ve tabi ki de şarkıları. Şarkılarınada bayılıom :D[signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ya kafayı yiyecem ya hereos 3 gazı geldi tozlu raflardan çıkardım hereos 3 cd sini taktım cd-rom a bi baktım FATAL ERROR :([signature][hline]
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
heroes olsun çamurdan olsun. 2-3-4 hepsinde de süper eğlendim. 5'i de dört gözle bekliyorum

ama ne olur 3d yapmasınlar :/[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
yok yaw pacman daha iyiydi. bi de yıldız savaşları vardı ataride süperdi. heroes 3 den de güzeldi. bence yine o oyunlara dönülüp onun üzerine level yapıp piyasaya sürseler daha iyi olur. pacman tipi oyunlardan vazgeçmemek lazım. ne o level atlayan herolar falan ne biçim olmuş heroes4. hero dediğin arkada atla karizma yapar.
Mesaj tarihi:
yahu nedir bu 3d merakı anlamadım. iyi bir pixelart oyunun yerini hiçbir 3d tutamaz özellikle bu oyun ortografik perspektifse. bir warcrafta bakın bir de seneler önce yapılmış starcrafta bakın.
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 19 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki:

Çıkması ne zamana acaba ?

hiç oynamıyosun yani :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
3do artik kalmadigi icin heroes 5 , 4 ten daha vasat olacak gibi 3'un tadi ap ayri
bu arada heroes icin 1 tane falan exp var digerleri heroes chorincles olmali master of elements falan genellikle senaryo uzerine gidiyo oyle free game degilde senaryo exp degil dedigim gibi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 19 Ağustos 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
En güzeli 3'tü.
Daha güzelini yapamazlar herhalde.

katiliorm ama inanmak istemiorm=) ehu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
hereos 3 güsel di ama expansionlari da süperdi yani onlari da unutmamak lasim şimdi benim bir hayalim vardi

total war middle earth ^^ nese bu olmiyacakama en azindan eger güsel bir grafik motoru ile o tadi yakalatabilir belki homm gerçi homm olsun çamurdan olsun sirf müsikleri yetiyor oyunun zaten kimler yapiyor bilmiyorum ama adamlar albüm fln çikarsa gider alirim

bu arada hereos un 2 tane exp i var onlar
shadow of death armageddon's blade

hereos 4 unde winds of war var bir tane daha olacakti ama adini bilmiyorum

birde alternetif olarak age of wonders 1 i öneririm 2 si güsel grafik fln olarak ama gerçek rp 1 de var kararlari sen veriyorsun oyunun son bölümünde good vs evil tüm irklar oluyor süper bişi

[Bu mesaj OneWayStreet tarafından 20 Ağustos 2004 04:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 20 Ağustos 2004 02:41 tarihinde demiş ki:
said:
zydar, 19 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki:

Çıkması ne zamana acaba ?

hiç oynamıyosun yani :p

eeheheehhe ben 10 12 saat anlamında demiştim :D[signature][hline]
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...