zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hereos 5 ne zaman çıkacak?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya hemen çıksın tatilde oynayalım, gerçi heroes okul falan dinlemiyo bizde, çatır çutur 12 saat oynanabiliyo hehe[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aynen :D ben hereos manyağı bir insanım sabah oturup sabah kalkıom :) Çıkması ne zamana acaba ?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aman geç çıksında süper olsun ben razıyım.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 En güzeli 3'tü. Daha güzelini yapamazlar herhalde.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 En güzeli 3 tü doğru ama okuduğum kadarıylada 5 çok güzel geliyor ama 2005 Mart en erken.[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im.
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=81353[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... [Bu mesaj hired_gun tarafından 19 Ağustos 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
bombo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 3DO kapanmısti.Şirketin oyunlarının hakları diğerleri tarafından akbaba gibi kapısıldı.Oyunları kimler aldığını bilmiyorum
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 oyun 3d olacak ve çoğu tasarım yerinde kalacak sadece 3d olacak.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 19 Ağustos 2004 18:43 tarihinde demiş ki: En güzeli 3'tü. Daha güzelini yapamazlar herhalde. +1 4'ü bir türlü sevemedim... 5'i görünce de istifimi bozmayıp dönebilirim bilmiyorum. Ötesi çıkmaz 3'ten gibi geliyo:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evet 3 den ileri gitmeleri zor gerçekten.Bu arada homam ı Ubisoft aldı.[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 3d sux grqafik her şey değildir[signature][hline]Lil'Alur for Shar
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya benim en çok HOMM3 ü sevmemin sebebi oyundaki, oyunun dünyasındaki atmosferdi ve tabi ki de şarkıları. Şarkılarınada bayılıom :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya kafayı yiyecem ya hereos 3 gazı geldi tozlu raflardan çıkardım hereos 3 cd sini taktım cd-rom a bi baktım FATAL ERROR :([signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 heroes olsun çamurdan olsun. 2-3-4 hepsinde de süper eğlendim. 5'i de dört gözle bekliyorum ama ne olur 3d yapmasınlar :/[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Rexar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yok yaw pacman daha iyiydi. bi de yıldız savaşları vardı ataride süperdi. heroes 3 den de güzeldi. bence yine o oyunlara dönülüp onun üzerine level yapıp piyasaya sürseler daha iyi olur. pacman tipi oyunlardan vazgeçmemek lazım. ne o level atlayan herolar falan ne biçim olmuş heroes4. hero dediğin arkada atla karizma yapar.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Heroes 3 ün kaçtane exp i var Allah bilir kul bilemez[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu konuyla ilgili cok başlik acildi cook[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Rexar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yahu nedir bu 3d merakı anlamadım. iyi bir pixelart oyunun yerini hiçbir 3d tutamaz özellikle bu oyun ortografik perspektifse. bir warcrafta bakın bir de seneler önce yapılmış starcrafta bakın.
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 2d olsada oyun süpero lursa hiçbisi kaybetmez[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: zydar, 19 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki: aynen :D ben hereos manyağı bir insanım sabah oturup sabah kalkıom :) Çıkması ne zamana acaba ? hiç oynamıyosun yani :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 3do artik kalmadigi icin heroes 5 , 4 ten daha vasat olacak gibi 3'un tadi ap ayri bu arada heroes icin 1 tane falan exp var digerleri heroes chorincles olmali master of elements falan genellikle senaryo uzerine gidiyo oyle free game degilde senaryo exp degil dedigim gibi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 19 Ağustos 2004 18:43 tarihinde demiş ki: En güzeli 3'tü. Daha güzelini yapamazlar herhalde. katiliorm ama inanmak istemiorm=) ehu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hereos 3 güsel di ama expansionlari da süperdi yani onlari da unutmamak lasim şimdi benim bir hayalim vardi total war middle earth ^^ nese bu olmiyacakama en azindan eger güsel bir grafik motoru ile o tadi yakalatabilir belki homm gerçi homm olsun çamurdan olsun sirf müsikleri yetiyor oyunun zaten kimler yapiyor bilmiyorum ama adamlar albüm fln çikarsa gider alirim bu arada hereos un 2 tane exp i var onlar shadow of death armageddon's blade hereos 4 unde winds of war var bir tane daha olacakti ama adini bilmiyorum birde alternetif olarak age of wonders 1 i öneririm 2 si güsel grafik fln olarak ama gerçek rp 1 de var kararlari sen veriyorsun oyunun son bölümünde good vs evil tüm irklar oluyor süper bişi [Bu mesaj OneWayStreet tarafından 20 Ağustos 2004 04:47 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Mirage, 20 Ağustos 2004 02:41 tarihinde demiş ki: said: zydar, 19 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki: aynen :D ben hereos manyağı bir insanım sabah oturup sabah kalkıom :) Çıkması ne zamana acaba ? hiç oynamıyosun yani :p eeheheehhe ben 10 12 saat anlamında demiştim :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar