arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Senaryolar için matchmaking sistemi geliyor ama RvR'da epix konuşacak. Bence lowbieler için her halikarda daha iyi. rr100 killlerinden nasıl renown gelecek belli değil. AAO + rvr pack bonus kebap. 3 yerine 2 pack yapmalarının fiyata etkisi oldu. Yine de alırsam kazıklanmış hissedeceğim. Gerçi bazen subs ödeyince de aynı şeyi hissediyorum :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kardeşimle dalga geçiyorduk yapmayı unutmuşlar armourların görüntülerini filan diye, sanırım hakikatten unutup iki günde bi iki bişi karalayıverdiler, gördüğüm kadarıyla armourların çoğu rezil.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Engi ile SW güzel. AM her zamanki gibi kötü.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bugün tam düşünüyordum hala set görüntüleri çıkmadı mı diye, içime doğmuş. knight setini gördükten sonra yama gelince tümden bırakasım geldi oyunu, tek keyfim görüntü zaten sınıfta. attan inip eşeğe bindirecekler.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 abi 14 günlük trail ile oynuyordum bugun bitti.dedim bari oyuna başlayayim ödeme yapmak için siteye giriş yaptım. giriş yapar yapmaz oyun bana re-enlisting midir nedir ayağına 14 gün daha trial verdi. nerdeyse 1 aylık oyun free oldu very nice.
interperez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Şevkle WL mi kasıyodum ki şu armorları görene kadar.Hoş sete göre reroll yapmıycam ama bi üzüntü çöktü üstüme.Neyse bayram tatilinde oynamıycam pek.Belki 2-3 saatte karaladıkları armorları tekrar düzenlerler.
Harir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ehuehu knight ile wh rezil ya.Ib'yi de çocuk yapmışlar o ne ya.Çıkar shieldı t2'den çıkmış gibi:d
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 chosen magus baya hoş. black guard iyi. archmage de fena değil. ama shadow warrior tam ninja olmuş haha
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 valla bana en güzeli İB ve Marauder geldi
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 AHAHHA knight'a bak komedi yahu. AM'i beğenmemiştim ama knight rekormuş hakikaten. Swordmaster da knight ile birlikte LULZ kategorisinde. Witch hunter da öyle. AHAHHAHA GAY PARADE. Engineer süper. Dalga geçmiyorum hakikaten süper olmuş. RP aynı set, rezillik. Slayer hep denize gider gibi zaten. BW annihilator kıvamında... IB güzel. Shadow Warrior da güzel. WP idare. WL çook kötü. BG meh. Chosen meh, Sorc fena değil. Orada kötü gözüküyor ama onu boyayınca gayet güzel olur, model iyi çünkü. Geri kalanlar düşük tier seti gibi. Rezillik. Paşalar cloakları yapmamış bile. Para mı yetmemiş, guild heraldry mi zorluyorlar nedir.. AM setini beğenmemiştim. Geri kalanını görünce şikayet ediyor oluşumdan utandım. Hale bak. Arkadaş hatrına para veresim vardı, şunları görünce o istek de kayboldu. AYIP BE. paralı contente bak...
Hao Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ben sevgim esasen knighti, gerçi bilmiyorum düşük tier setlere benziyor mu, benziyorsa fail direk. resimler için : http://bruglir.wordpress.com/
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 helm hariç herşey recycle gibi sentinel'den filan, helm de t4 helmleri karıştırıp ortaya potpuri olmuş. ne bileyim lost vale'den filan düşse eyvallah da sovereign yerini alacak birşey değil kesinlikle.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 rengi kötü yoksa o kadar da kötü değil.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kafasındaki tüyleri koymasalar daha asi bişi olabilirmiş
trathias Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 wh a bak yaw rr 100 seti yapıyosun t4 yesil vanguard itemlerinden farkı yok hele doomflayerlar komple t2 armorları gibi her class için. tembel adamlar tembel bildigin üşenmişler yeni set tasarlamaya
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 EA konseptçileri hacılamıştır swtor için.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 18'inde çıkıyormuş, çok kararsız kaldım şimdi. oyunu biraz daha oynayıp karar verecektim güya, kötü oldu.
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 almayacağım her türlü. iyice kapitalistleştiler.
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hayır beceremedin madem, üstüne gitmek neden? trolllemenin de bir adabı var yahu.
Hao Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bana mı söylüyorsun marlon ? almayacağım dedim, çünkü vaat ettikleri sunduklarını karşılamıyor.
Öne çıkan mesajlar