Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni patchle ilgili..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Senaryolar için matchmaking sistemi geliyor ama RvR'da epix konuşacak. Bence lowbieler için her halikarda daha iyi. rr100 killlerinden nasıl renown gelecek belli değil. AAO + rvr pack bonus kebap.

3 yerine 2 pack yapmalarının fiyata etkisi oldu. Yine de alırsam kazıklanmış hissedeceğim. Gerçi bazen subs ödeyince de aynı şeyi hissediyorum :P
Mesaj tarihi:
kardeşimle dalga geçiyorduk yapmayı unutmuşlar armourların görüntülerini filan diye, sanırım hakikatten unutup iki günde bi iki bişi karalayıverdiler, gördüğüm kadarıyla armourların çoğu rezil.
Mesaj tarihi:
bugün tam düşünüyordum hala set görüntüleri çıkmadı mı diye, içime doğmuş. knight setini gördükten sonra yama gelince tümden bırakasım geldi oyunu, tek keyfim görüntü zaten sınıfta. attan inip eşeğe bindirecekler.
Mesaj tarihi:
abi 14 günlük trail ile oynuyordum bugun bitti.dedim bari oyuna başlayayim ödeme yapmak için siteye giriş yaptım. giriş yapar yapmaz oyun bana re-enlisting midir nedir ayağına 14 gün daha trial verdi. nerdeyse 1 aylık oyun free oldu very nice.
Mesaj tarihi:
Şevkle WL mi kasıyodum ki şu armorları görene kadar.Hoş sete göre reroll yapmıycam ama bi üzüntü çöktü üstüme.Neyse bayram tatilinde oynamıycam pek.Belki 2-3 saatte karaladıkları armorları tekrar düzenlerler.
Mesaj tarihi:
AHAHHA knight'a bak komedi yahu. AM'i beğenmemiştim ama knight rekormuş hakikaten.
Swordmaster da knight ile birlikte LULZ kategorisinde.
Witch hunter da öyle. AHAHHAHA GAY PARADE.
Engineer süper. Dalga geçmiyorum hakikaten süper olmuş.
RP aynı set, rezillik.
Slayer hep denize gider gibi zaten.
BW annihilator kıvamında...
IB güzel.
Shadow Warrior da güzel.
WP idare.
WL çook kötü.

BG meh. Chosen meh,
Sorc fena değil. Orada kötü gözüküyor ama onu boyayınca gayet güzel olur, model iyi çünkü.
Geri kalanlar düşük tier seti gibi. Rezillik.

Paşalar cloakları yapmamış bile. Para mı yetmemiş, guild heraldry mi zorluyorlar nedir..

AM setini beğenmemiştim. Geri kalanını görünce şikayet ediyor oluşumdan utandım. Hale bak. Arkadaş hatrına para veresim vardı, şunları görünce o istek de kayboldu. AYIP BE. paralı contente bak...
Mesaj tarihi:
ben sevgim esasen knighti, gerçi bilmiyorum düşük tier setlere benziyor mu, benziyorsa fail direk.

resimler için :

http://bruglir.wordpress.com/
Mesaj tarihi:
helm hariç herşey recycle gibi sentinel'den filan, helm de t4 helmleri karıştırıp ortaya potpuri olmuş. ne bileyim lost vale'den filan düşse eyvallah da sovereign yerini alacak birşey değil kesinlikle.
Mesaj tarihi:
wh a bak yaw rr 100 seti yapıyosun t4 yesil vanguard itemlerinden farkı yok hele doomflayerlar komple t2 armorları gibi her class için. tembel adamlar tembel bildigin üşenmişler yeni set tasarlamaya
  • Yeni Oluştur...