Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni patchle ilgili..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pve tanking ez mode olsun zaten, amma kastık yahu pvp oyununda.

valla WP'e alırsın aoe detaunt, spirit res., toughnessı da verdin mi ohhh, öldürebilen öldürsün. guard olayı için kesin live olmaz demiştim ama collision için diyemiyorum. bariz kafaya takmışlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bence de para etmez. Hatalarını düzeltmek için para istiyorlar.

Skaven dışında yeni content yok, o da para etmez. NPC pataklamak şu oyunda istediğimin tam tersi. City Siege güzel, çalışan bir formül ama her yeni içerikte kopyalanması komik.
Mesaj tarihi:
Senaryoları eski dandik senaryoların weekendleri dışında birşey öldüremez.

Asıl soru oyunu öldürür mü. Misal ben böyle yetersizliğe para vermek istemediğimden temelli bıraktım gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
oyun kendini bile taşıyamıyoki artık 2 günde 1 maintanceler felan serverda acayip lag oluşumu bide bunun üstüne 2 set ve skaven görmek için para verecez no ty
Mesaj tarihi:
pişman değilim gene, ib hatce nene filan açsam kesin baymıştım bir yıl önce.

marlon öyleyse bana ver de ne kadar stagger, kd, kb, debuff varsa hepsini savuşturayım. :p
Mesaj tarihi:
ya abi blackguardda defensive olmanın bir anlamı var sanıyorsun, ama büyük yalan defensive bg. warbandlerde filan bi wave of scornla iş yapıyorsun o da seni loathing pathine mahkum ediyor, ya da konu mankeni ortalarda dikiliyorsun. warbandine hiçbir yararın olmuyor. anca dps olucaksın ki wounds ve critlenme şansını filan debufflayabilesin. ki crimson death de 2h istiyor, belki biliyorsunuzdur. kotbs bufflanmış bgdan bile çok daha iyi şu an.
Mesaj tarihi:
bu arada tek pack 10 ikisi 15 dolar olarak fiyatlandırılmış aldığım duyumlara göre, pek rahatsız olmadım fiyattan ben, muhtemelen 15 dolarlık paketi alıcam.

edit; dollarz
Mesaj tarihi:
fena deil paketlerde benim aklıma şu takıldı şimdide rr100 adam t4 e geçmiş rr40 adamla aynı sc de kapışırsa çok aptal bi durum olmaz mı? Ha şimdide aynı 40 vs 80 oluyo ama değiştirmeleri lazım artık
  • Yeni Oluştur...