arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 pve tanking ez mode olsun zaten, amma kastık yahu pvp oyununda. valla WP'e alırsın aoe detaunt, spirit res., toughnessı da verdin mi ohhh, öldürebilen öldürsün. guard olayı için kesin live olmaz demiştim ama collision için diyemiyorum. bariz kafaya takmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 birşey sorucam şimdi trial veya key alanlar hangi serverda nasıl oynuyor ? US veya EU olayı nasıl oldu bu goa kapandıktan sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 mythic eu oyuncuları için almanyaya server kurdu, isteyen eu isteyen us serverlarında oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ptsede ilk doomflayer parcamı düşürdüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 test ne abi. mythic yapsın testini, işleri ne... ne kasıyosunuz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu exple isim değiştirme ve server transfer gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 server transfer geliyor da 22 dolar mı ne. name change hatırlamıyorum, söylendiyse geliyordur o da. EA shopda warhammer bölümü açılacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 patch notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 şu patch için para istedikleri gerçeğine üzülsem mi, yoksa gülsem mi bilemiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 adam gibi 3-4 zone eklemekten acizler. güzel bir expansion ile deli gibi oyuncu toplayabilirlerdi ama onu da teptiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bence de para etmez. Hatalarını düzeltmek için para istiyorlar. Skaven dışında yeni content yok, o da para etmez. NPC pataklamak şu oyunda istediğimin tam tersi. City Siege güzel, çalışan bir formül ama her yeni içerikte kopyalanması komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 renown kazanmaya %100 bonus eklemezlerse 80 altı için bırakırım oyunu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 http://social.bioware.com/forum/1/topic/232/index/5159562/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 esas sorun bu yama senaryoları öldürür mü öldürmez mi. kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Senaryoları eski dandik senaryoların weekendleri dışında birşey öldüremez. Asıl soru oyunu öldürür mü. Misal ben böyle yetersizliğe para vermek istemediğimden temelli bıraktım gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 oyun kendini bile taşıyamıyoki artık 2 günde 1 maintanceler felan serverda acayip lag oluşumu bide bunun üstüne 2 set ve skaven görmek için para verecez no ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yalnız knight'a yine buff yok, hepten canım sıkıldı şimdi rvr için fare mob öldürteceklerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 knightı daha ne bufflasınlar, ölümsüzsünüz adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 diğer tank sınıflarının neredeyse hepsi daha dayanıklı, havadan %30 parry eklemiyoruz biz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Tipine bakarak class seçenin sonu budur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 parry çok kullanışsız bir defans yalnız ehue, anca pve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 pişman değilim gene, ib hatce nene filan açsam kesin baymıştım bir yıl önce. marlon öyleyse bana ver de ne kadar stagger, kd, kb, debuff varsa hepsini savuşturayım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ya abi blackguardda defensive olmanın bir anlamı var sanıyorsun, ama büyük yalan defensive bg. warbandlerde filan bi wave of scornla iş yapıyorsun o da seni loathing pathine mahkum ediyor, ya da konu mankeni ortalarda dikiliyorsun. warbandine hiçbir yararın olmuyor. anca dps olucaksın ki wounds ve critlenme şansını filan debufflayabilesin. ki crimson death de 2h istiyor, belki biliyorsunuzdur. kotbs bufflanmış bgdan bile çok daha iyi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bu arada tek pack 10 ikisi 15 dolar olarak fiyatlandırılmış aldığım duyumlara göre, pek rahatsız olmadım fiyattan ben, muhtemelen 15 dolarlık paketi alıcam. edit; dollarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 fena deil paketlerde benim aklıma şu takıldı şimdide rr100 adam t4 e geçmiş rr40 adamla aynı sc de kapışırsa çok aptal bi durum olmaz mı? Ha şimdide aynı 40 vs 80 oluyo ama değiştirmeleri lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar