unK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 evet konuda da belirttiğim üzere iphone'un camı kırıldı, neredeyse zorlasam dökülecek şekilde.. ancak ben garantiye 500 TL vermek yerine bir arkadaşımın tavsiyesiyle cam istedim yurtdışından.. burada bu camı takabilecek bir yer biliyor musunuz? İstanbul'dayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 500TLyi tahmin mi ediyorsun arayıp öğrendin mi? 100-150TLye değiştirenler vardı komple ön camı sanki forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 nasıl kırdığınıda merak ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: nasıl kırdığınıda merak ediyoruz. benimki değil.. sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Absolut said: 500TLyi tahmin mi ediyorsun arayıp öğrendin mi? 100-150TLye değiştirenler vardı komple ön camı sanki forumda. evet genpa garantisi 500 e degistiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 unK said: BiTcH_oFBaT said: nasıl kırdığınıda merak ediyoruz. benimki değil.. sakin :) ahah BUSTED! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 axedice yere düşürüp kırmıştı, değiştirdi mi bilmiyorum, görürse konuyu söyler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Sisli belediyesinin arkasinda sanirim teknik nokta diye bi yer var oraya goturursen hallederler ben cihazi biranin icine dusurmustum halletmislerdi 1.5 sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 2 sene önce ekranla birlikte kırmıştım. iphone servis diye biyer var bostancıda. 220 liraya yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genpa telefonda çok büyük hasar olunca 500 TL isteyip yenisini veriyor. 500 TL'ye cam değiştirme diye bir olay yok. Ayrıca ekran + cam değimişi 100TL(genpa harici telefoncularda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar