SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Evet arkadaşlar yeni bir klan kurduk . Şu an için Klanımız 3 kişiden oluşmaktadır ve şimdiden 5 adet başvuru almış bulunmaktayız. 3 kişi kim derseniz. 1-Slowlearner(harris) 2-Esu(Storm) 3-Snail Bu yeni oluşumda bizimle birlikte bu yola başkoymak isteyen arkadaşlar bana bir şekilde ulaşsınlar. Klana girmek isteyenler 3-4 tane genel kultur sorusu ardından 3-4 tane 1w1 macı yaparak deneniceklerdir. Turkiyenin en iyi klanında bizimle birlikte olmak isterseniz lutfen bize ulaşın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bu arada belirtmek isterim. hiç bir şekilde maddi olarak sıkıntısı olmayan bir klandır. para hakkında kafalar rahat olmalı ki oyuncular oynasın. tek ihtiyacımız manevi destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 pH degerini kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bu ilk troll beni nedense sasirtmadi. ayrica klan kurulurken bende vardim. bu müthis ana taniklik etmek baska birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 gel b.nete degeri orda gosteriyoruz. pH = piston hands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 başarılar arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aquila said: pH degerini kac? POOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 başarılar beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Başarılar... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hacı Eru ya ERU 3 harf var onu da yanliş yaziyosun haha. O değilde kaç kez değiştirdiniz klan ismini pH iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selamlar, basarilar Tesekkurler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Tüh akila hızlı davranmış kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 beni de alsanıza bornze league de 35.'yim gelecek vaadeden bir oyuncuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Güzel haber Harris, umarım başarılı olursunuz kardeşim bizde güzel haberlerinizi stream'lerinizi yayınlarız gurur duyarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 saolun beyler, clane 2-3 kisi daha alicaz sanirim ilgilenen kendine guvenen varsa bize ulassin oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netarum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Hayırlı olsun, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 peki msnde toplanıp abi Klanın adı ne olsun muhabbeti yaptınız mı saatlerce yoksa direk koydunuz mu ismini bunu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 snail, sorması ayıp sen ne ara bey oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 @Harristhegosu, moruk, tossa et basarsan kıyma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bey dim ztn hep ama sizin aranızda oyle takılmak istememiştim. artık farkı gorme zamanınınz geldiğini dusundugumden boyle bi yaptırım uyguladım. evet beyler denemeler tam gaz surmekte. henuz kriterlere uygun kişiler bulunamamiştir. aramaya devam etmekteyiz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 clan ismi cok evvelden bi geyik ya , ayrintisi solemicemde yeni cikmiş bisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 harris poposundan uydurdu ben vardim kurulurken ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya ben deniym dedim ama kimi kandırıyoruz yani ne gerek var vaktinizi boşa harcamayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 SnailBey said: Bey dim ztn hep ama sizin aranızda oyle takılmak istememiştim. artık farkı gorme zamanınınz geldiğini dusundugumden boyle bi yaptırım uyguladım. ayda 15bin lira kazanan adamsın lan biraz erkek oli,sert çıkıkşlar yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sepulcher Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Vingthor said: ya ben deniym dedim ama kimi kandırıyoruz yani ne gerek var vaktinizi boşa harcamayayım. seni kabul etmediler galiba :( snail bi yemek ısmarla ya harrisin borcu var bana malum bi restorandan kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar