Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Klan Yeni Oluşum ''pH''

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar yeni bir klan kurduk .

Şu an için Klanımız 3 kişiden oluşmaktadır ve şimdiden 5 adet başvuru almış bulunmaktayız.

3 kişi kim derseniz.
1-Slowlearner(harris)
2-Esu(Storm)
3-Snail

Bu yeni oluşumda bizimle birlikte bu yola başkoymak isteyen arkadaşlar bana bir şekilde ulaşsınlar.

Klana girmek isteyenler 3-4 tane genel kultur sorusu ardından 3-4 tane 1w1 macı yaparak deneniceklerdir.

Turkiyenin en iyi klanında bizimle birlikte olmak isterseniz lutfen bize ulaşın..
Mesaj tarihi:
Bu arada belirtmek isterim. hiç bir şekilde maddi olarak sıkıntısı olmayan bir klandır. para hakkında kafalar rahat olmalı ki oyuncular oynasın. tek ihtiyacımız manevi destek.
Mesaj tarihi:
Bey dim ztn hep ama sizin aranızda oyle takılmak istememiştim. artık farkı gorme zamanınınz geldiğini dusundugumden boyle bi yaptırım uyguladım.

evet beyler denemeler tam gaz surmekte. henuz kriterlere uygun kişiler bulunamamiştir. aramaya devam etmekteyiz.....
Mesaj tarihi:
SnailBey said:

Bey dim ztn hep ama sizin aranızda oyle takılmak istememiştim. artık farkı gorme zamanınınz geldiğini dusundugumden boyle bi yaptırım uyguladım.

ayda 15bin lira kazanan adamsın lan biraz erkek oli,sert çıkıkşlar yap.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

ya ben deniym dedim ama kimi kandırıyoruz yani ne gerek var vaktinizi boşa harcamayayım.

seni kabul etmediler galiba :(

snail bi yemek ısmarla ya harrisin borcu var bana malum bi restorandan kalma.
  • Yeni Oluştur...