BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sevinmek için sevmedik dostum biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ben maça geliyorum,adam eksikse serene demiştim düzenli maçlara gelmek isteyen bir arkadaşım var;Cumartesi akşama kadar haber verebilirseniz ben kesin getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben o zaman bi son halini yazıym kadronun yazmadan önce de böyle mesaj atıyorum ki post sayım artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Holy screwy dreagloth fizban bob utterable(the new guy) tnkt balon kaspar sertaç sertaç+1 khelben kermit pha spidee 15 etti burası. utterable'a özel mesaj atıyorum hatırlatma amaçlı, cevap gelmezse yerine başkasını alırız. coblck sen gelecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Spidee said: Selam, yer var mı?olm senin asıl sattığın hafta var, özür bile dilemedin. direk rakipten ol ve sana sert giriyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ahahah korktum abi mesaj atmaya, yokmuş gibi davranırsam unutursunuz sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Ama hep Xunn'un suçu, onu banlayabilirsin bak o satış yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 xunn tecavüz etmiş güneşe, ben öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Yatağa bağladı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Holy screwy dreagloth fizban bob utterable tnkt balon kaspar sertaç sertaç+1 khelben kermit(belki) pha spidee utterable geliyor, kermit muallak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 fizban said: kaptanlık pazubandını pazuları olan bir insan taşımalı. bu yüzden cevap yiğit veya emrah olamaz.bu yuzden kaptan ben olurum bi de kaleci kaptanın etkisi cok agırdır rakibe korku salar yaa yaa.. bak casillas a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 kaleci kaptan kendi forvetine bir şey söylemek istediğinde kulaktan kulağa oynamak zorunda kalıyo ama. rüştü'nün kendini yırttığı zamanlar vardı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cuk kadar saha bagırsam sahilden duyuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 serhat bu konuda hakli, ama kaptan ben olurum soyle olurum boyle olurum diyen adamdan kaptan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 serhat bi de kaptan olursa o zmn işte o takımdan bi pok olmaz adam kaptan deilken bile maç sırasında kendinden geçior bi de kaptanken kesin hata yapanı döver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Emrah fb de Kader Yılmaz`a cevab verememişsin, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Anlamadım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 facebook da bir kedi resmine yaptığın yoruma, kader yılmaz ablamız tarafından hunharca ayar verilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Ahahahah ne uğraşcam facebook karılarıyla ya :D O kadar ciddiyetle hayvanlar hakkında hayır işleri yapıyorlar ki, konuyu trolleyenlere çekiyorlar ayarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Benim getireceğim arkadaş aradı da ,sağlık sorunları nedeniyle bu hafta gelemeyeceğini söyledi.İlgili arkadaşlar kadrodan benim getireceğim adamı silebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ben +1 getirebilirim gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gökalp var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 utterable geliyor mu ? Holy said: Holy screwy dreagloth fizban bob utterable(the new guy) tnkt balon kaspar sertaç khelben kermit pha spidee 14 kişivar, bitch of bat getirsin arkadaşını 15 eder. +1 daha bulalım. osso gelmez mi yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İlhan Mansız'ın forma numarası 26. Ekle 14'e... 40 YAPAAAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Holy screwy dreagloth fizban bob utterable tnkt balon kaspar sertaç sertaç+1 khelben kermit pha spidee tolga 15 etti burası yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar