Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedelli Askerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
malum Türkiyenin yeni gündemi..sizce çıkarmı ? ben aralıkta gidiyorum eğer bedelli çıkarsa ona dahil olabilirmiyim ? bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Mesaj tarihi:
bedelli çıkıcak büyük ihtimalle ve 84 ve öncesi doğumlulara çıkıcak..ayrıca askerlik tek tip çıkarsa şuanda askerde olan ve aralıkta gidicek olan herkesi etkilicek..
bu bilgi de içerden birinden duyulmuş bir şey..kesin değil tabiki ama olasılığı yüksek
Mesaj tarihi:
4 sene daha tecilim var gibi duruyor.
Acele etmesinler çıkmasın daha, büyüyelim birazcık sonra çıkarsınlar diycem ama benim de içime doğuyor ucundan kaçırıcam.
Mesaj tarihi:
ya bu bedelli iyi hoşta bu denildiği gibi 83 ve öncesi gibi yaş sınırlamaları çok saçma.hani resmen topcular popcular yapsın mantıgı
Mesaj tarihi:
dün ntv'yi izlerken alttan geçen haber başlıklarında R.T.E'ın direk ağzından bedelli konusunda milli savunma bakanlığı ve genelkurmay çalışma yapmaktadır.Önümüze geldiğinde karar vereceğiz yazıyordu.Ben ümitliyim bedelli konusunda...
Mesaj tarihi:
Red said:

ya bu bedelli iyi hoşta bu denildiği gibi 83 ve öncesi gibi yaş sınırlamaları çok saçma.hani resmen topcular popcular yapsın mantıgı
topcular popcular bi şekilde bedelli yapıyor zaten
Mesaj tarihi:
Eğer yaş sınırı koyarlarsa ciddi ciddi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine giderim.

Eşitlik diyorlardı, 3 sene önce doğan adam neden bu haktan yararlanıyor da ben yararlanamıyorum ?
  • Yeni Oluştur...