Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bir kaç sene önce doğum günümde arkadaşım hediye olarak Cin Ali kitaplarının tamamını alıp "Cin Ali'nin Topaçı" isimli kitabı çerçeveletmişti benim için... Çok hoşuma gitmişti aldığım en yaratıcı hediyeydi galiba =) sizinki nedir? ps: ismim ali ne alaka demeyin :P[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 en ini bilemicem de şu an aklıma gelenler arasında geçen sene en çok cs oynadığım zamanlarda mouse hediye edilmişti, microsoft optic, ilaç gibi gelmişti hatta hala zevkle kullanıyorum. ilk okul 2. sınıftayken 386 alıp süpriz yapmıştı ailem ama makineden çok içinde hugo yüklü olmasına sevinmiştim, lol.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 walla en son discman sanırım ı$ıme yarıyan hediye olarak.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bana Barbie's Princess Bride CDsi almıştı arkadaşlar=) Ama aldığım en güzel hediye süpermanli boxerdır.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 en yaratıcı hediye? para.. neden mi? eh her doğum gününde aptal bi giysi alırlardı (düğmeli Tşörtler, ay hiç sevmem) ben de giymem bi köşeye atardım.. buna güzel bir çözüm, bana para vermeye başladılar ehehe. her yıl aptal giysiler almak yerine...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Linkin park Hybrid Theory...[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bana hiç yaratıcı,güzel vs. hediye alan olmadı :( genelde ne istion diye soruyolar öyle alıyolar[signature][hline]The Untouchable
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ağustos 2004 05:42 tarihinde demiş ki: en yaratıcı hediye? para.. neden mi? eh her doğum gününde aptal bi giysi alırlardı (düğmeli Tşörtler, ay hiç sevmem) ben de giymem bi köşeye atardım.. buna güzel bir çözüm, bana para vermeye başladılar ehehe. her yıl aptal giysiler almak yerine... gavur adetidir zaten bu.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hmm eski kız arkadaşım bana çok sevdiği bir posterin bir kısmını çıkarıp vermişti aldığım en güzel hediyelerden biriydi o[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Morgana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 2 sene kadar önce erkek arkadaşım doğum günüm için pembe kalp bir kutu almıştı içini açtığımda ordada bi kutu duruyodu altında pamuk ve etragında gonca güller... Kutuyu açtığımda içinden beyaz altın bi kolye çıkmıştı... Çok duygulanmıştım...[signature][hline]W.M.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 4 sene önceydi yanılmıyorsam doğum günümde mumları üflerken babamın gelmesini istedim (ki o sırada seferdeydi ve 10 yaşımdan beri doğum günlerimde yoktu) muluarı üfledikten sonra kapıdan anahtar sesi duyduk... babam gelmişti.. o dönemin bütün kadrosu tamamlanmıştı dostlarım ve ailem..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Phage, 19 Ağustos 2004 10:53 tarihinde demiş ki: bana hiç yaratıcı,güzel vs. hediye alan olmadı :( genelde ne istion diye soruyolar öyle alıyolar +1 :([signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bir kutu alıoyruz. İçine zıçıyoruz. bi guzel paketliyoruz. TAdaaaaaaa!!! Tamamen kendi içinden gelen yaratıcı bir hediye...[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Dersanedeki hocamın adı Levent ÇATAL idi.Bende doğum günüde swatch saat kabının içine çatal koymuştum.Dersanede ilk önce şok yaşandı.''Waay kadir hocaya saat almış'' vb.. :) Sonra hoca açınca pakedi beni 2 koridor kovaladı :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Abi benim hiç yaratıcı hediyem olmadı , hep beni dövdüler , hep beni ittiler , hep hediyelerimi Nuri Alço aldı :([signature][hline]Lil'Alur for Shar
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 +fav yaptım konuyu belki güzel bir fikir alırım diye ama iş yok kardeşim sizde :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bana verilen en yaratıcı hediye legoydu :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bana fonsiyonel Casio Hesap Mak. vermişlerdi ama kimse bunun sonra üniversitede her sınavda kullanacağımı söylememişti[signature][hline]Lil'Alur for Shar
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Walla babamdan GBA istemiştim tam da yola çıkıyoduk Muğlaya tatile o akşam. Doğumgünü hediyesiydi bu ama doğumgününden 3 hafta sonra alındı. E ikna etmek zor iş :) Tatilde ilaç gibi geldi wallahi.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ne bana hediye alırlar, Ne de ben kimseye hediye alırım.. Anca sevgilim olursa.... Odunum evet..[signature][hline]Madcat..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben bi arkadaşımdan doumgünümde nah hareketi çeken bi el almıştım. :) Betondan. Yanlış anlamayın...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 en yaratıcı hediye derken... sizin için o kişiyle aranızdaki bağı anlatan, özel olarak şu kişinin hoşuna gider diye seçilmiş hediyelerdi... ne bileyim mesela bizim bir arkadaş devamlı arkadaşımın zipposuyla oynuyordu o da illet oluyordu doğum gününde kıza zippo aldı üstüne de kart koydu benimkini rahat bırak artık diye... bunun gibi şeyler?[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Scrabble[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Gibson gothic epiphone 2 yıl önce[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Kız arkadaşlardan boxer.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Öne çıkan mesajlar