Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.2(PCGamer Haberi)

Sage

Öne çıkan mesajlar

qq up

http://img842.imageshack.us/img842/2766/mulelol.jpg
şerefsiz oglu şerefsiz terranın biri bugün klasik 5rax reaperdan maraya trans buildini yapti bana.iyi güzel öğrendik artık derken.bu eleman artık çok zeki oldugundan mı,angutlugundan mi ne mule kullanmamış belli bi noktaya kadar.şimdi adamın saldiran ordusuna göre drone veya ordu yapiyoruz ya hani.zerg böyle evet,baktim giderek iyice azaldi adamın ordusu ,dedim ben bunu aldim kesin parası yoktur,efendi efendi bir iki drone sıkıştırdıkça araya üste çıkmaya başladım.sonra bu şerefsizin iti bütün muleları aynı anda atıp boru hattı bulmuş gibi mineral toplayınca üstümden geçti hayvan gibi bi ordu.böylece benim "mule fake" terranların da "bi vurdum öldü" olarak adlandırdıgı yeni bir strateji hafızalardaki yerini aldı
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sıralar (plat oyuncusuyum ama), zerg geçmeyi düşünüyorum protosstan. Protossları gerek lore gerek oynanış felsefesi acısından (pahalı az unit) sevdigim için oynuyorum, ama cogu zaman (özellikle terranlara karsı) aynı "kalıp" oynayıştan sıyrılamamaktan sikayetciyim. Zergün daha adaptibility si yüksek bir ırk olması bence zergü cok cekici bir ırk kılıyor. Öte yandan mid-level bi plat oyuncusu olarak hani zerg makrosunu beceremeyip, silver-gold a düşmektende çekiniyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

zerg'ün swarm mantığıyla toss'un elit ünit micro mantığı çok ters düşüyor ya.

infestor kullanmak çok zor baneling mikrosu çok zor falan diye yazıyo zergler. allasen bi toss oyna ff at psi storm at blink at immortal mikrola finiks mikrola bi anasının dini ya.

makrosu zor zerg'ün mikro adına çok inanılmaz birşeyi yok.

ki zerg'le taktik falan kasmana gerek yok platine kadar falan. hakkaten bas mutayı bas zerglingi gir
Sosyal ağlarda paylaş

Eru said:

hacı protoss ta da micro yapamıyorum diye sızlanıyosan yazık.
FF atmak psi atmak demiş bi de.
sc2 UI si ile haritaya atatürk yazıyorum psi stormla ben. T T T T T spam bu mu zor?

hacı psi ff kolayda terrana karsı güzel pozisyon alman lazım yani zealotlar once tanklıcak arkada stalkerlar dps yapıcak falan boss fight gibi toss acısından bi kotu yakalanırsa force heba oluo bi anda ff storm falanda kurtarmıo, yani yendim tossların %80 ini kotu pozisyonda combata zorluyorum, mecbur girmek zorunda kalıo gg diyolar sonra,
microya positioningde girer, kolay deil zealotları charge yokken marinelerin icine sokabilmek falan saglam micro gerektirio
Sosyal ağlarda paylaş

Suark yorumların tamamda, ratinginiz az konusmayın lafı komik kaçmış.

Sanat tarihi okumayanlar, hatta ressam müzisyen olmayanlar müzik/resim hakkında, sanat hakkında yorum yapmasın, bilgisayar müh okumayanlar bilgisayar hakkında yorum yapmasın kadar abes bi yorum olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Eru said:

sc2 UI si ile haritaya atatürk yazıyorum psi stormla ben. T T T T T spam bu mu zor?

yapamıyorum diye sızlanmıyorum.

haritaya atatürk yazmak mı cok yaratıcı,nerden duydun?
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

Vingthor said:

Eru said:

yapamıyorum diye sızlanmıyorum.

haritaya atatürk yazmak mı cok yaratıcı,nerden duydun?

gosu bi toss arkadaş var onun lafidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...