Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 qq up http://img842.imageshack.us/img842/2766/mulelol.jpg şerefsiz oglu şerefsiz terranın biri bugün klasik 5rax reaperdan maraya trans buildini yapti bana.iyi güzel öğrendik artık derken.bu eleman artık çok zeki oldugundan mı,angutlugundan mi ne mule kullanmamış belli bi noktaya kadar.şimdi adamın saldiran ordusuna göre drone veya ordu yapiyoruz ya hani.zerg böyle evet,baktim giderek iyice azaldi adamın ordusu ,dedim ben bunu aldim kesin parası yoktur,efendi efendi bir iki drone sıkıştırdıkça araya üste çıkmaya başladım.sonra bu şerefsizin iti bütün muleları aynı anda atıp boru hattı bulmuş gibi mineral toplayınca üstümden geçti hayvan gibi bi ordu.böylece benim "mule fake" terranların da "bi vurdum öldü" olarak adlandırdıgı yeni bir strateji hafızalardaki yerini aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Of ağır geçmiş olsun, adam unutup sonra sıkışınca eneee mule'lerim yatıyormuş demiştir bence xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bu grafigi TL ve blizz forumlarina atmak gerekir aslinda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 5 reaperdan 5 maraya dönünce nabılıyo, hydra felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yok econ olmuyo onun için.daha çok ling daha az roach üretiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=157088 1390 a düşmüş morrow zergle ama zor olması hoşuna gitmiş olucak ki 2k rating e ulaşıp fulltime zerg olmaya karar vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Şu sıralar (plat oyuncusuyum ama), zerg geçmeyi düşünüyorum protosstan. Protossları gerek lore gerek oynanış felsefesi acısından (pahalı az unit) sevdigim için oynuyorum, ama cogu zaman (özellikle terranlara karsı) aynı "kalıp" oynayıştan sıyrılamamaktan sikayetciyim. Zergün daha adaptibility si yüksek bir ırk olması bence zergü cok cekici bir ırk kılıyor. Öte yandan mid-level bi plat oyuncusu olarak hani zerg makrosunu beceremeyip, silver-gold a düşmektende çekiniyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 düş nolcak düşersin cıkarsın takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Az önce bi insane AI ile kapışayım dedidme sonuc hüsran oldu :) Birde hani playya bu kadar kasmışım diamond olucak kadar ilerletip öylemi gecsem sorusu var kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 zergü oynayan hepsini oynar diye bi laf var.ben oynayamiyorum gerçi ama doğru bir laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 zerg'ün swarm mantığıyla toss'un elit ünit micro mantığı çok ters düşüyor ya. infestor kullanmak çok zor baneling mikrosu çok zor falan diye yazıyo zergler. allasen bi toss oyna ff at psi storm at blink at immortal mikrola finiks mikrola bi anasının dini ya. makrosu zor zerg'ün mikro adına çok inanılmaz birşeyi yok. ki zerg'le taktik falan kasmana gerek yok platine kadar falan. hakkaten bas mutayı bas zerglingi gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nası protoss fanboyuyum belli değil mantığım kapanıyor tossa laf gelince dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 protoss çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şu an itibariyle resmen morrowdan daha iyi oynuyorum.allahın nubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 morrow'u mu yendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yok da morrowun ratingi benden düşük zerg olarak sdlfkjsdf.oynasak yenerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hacı protoss ta da micro yapamıyorum diye sızlanıyosan yazık. FF atmak psi atmak demiş bi de. sc2 UI si ile haritaya atatürk yazıyorum psi stormla ben. T T T T T spam bu mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Eru said: hacı protoss ta da micro yapamıyorum diye sızlanıyosan yazık. FF atmak psi atmak demiş bi de. sc2 UI si ile haritaya atatürk yazıyorum psi stormla ben. T T T T T spam bu mu zor? hacı psi ff kolayda terrana karsı güzel pozisyon alman lazım yani zealotlar once tanklıcak arkada stalkerlar dps yapıcak falan boss fight gibi toss acısından bi kotu yakalanırsa force heba oluo bi anda ff storm falanda kurtarmıo, yani yendim tossların %80 ini kotu pozisyonda combata zorluyorum, mecbur girmek zorunda kalıo gg diyolar sonra, microya positioningde girer, kolay deil zealotları charge yokken marinelerin icine sokabilmek falan saglam micro gerektirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Eru said: hacı protoss ta da micro yapamıyorum diye sızlanıyosan yazık. FF atmak psi atmak demiş bi de. sc2 UI si ile haritaya atatürk yazıyorum psi stormla ben. T T T T T spam bu mu zor? yapamıyorum diye sızlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi yapamıosunuz işte T T T T spam, raxx basın olmadı bence mule çok dengeli, hem zerg oynamak toss oynamaktan kolay bi heçıriden 4 tane adam çıkıyor aynı anda. bilmiyosanız konuşmayın abi, zaten ratinginiz düşük görüorz online maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Suark yorumların tamamda, ratinginiz az konusmayın lafı komik kaçmış. Sanat tarihi okumayanlar, hatta ressam müzisyen olmayanlar müzik/resim hakkında, sanat hakkında yorum yapmasın, bilgisayar müh okumayanlar bilgisayar hakkında yorum yapmasın kadar abes bi yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Vingthor said: Eru said: hacı protoss ta da micro yapamıyorum diye sızlanıyosan yazık. FF atmak psi atmak demiş bi de. sc2 UI si ile haritaya atatürk yazıyorum psi stormla ben. T T T T T spam bu mu zor? yapamıyorum diye sızlanmıyorum. haritaya atatürk yazmak mı cok yaratıcı,nerden duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/07/successful-troll-is-successful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 pronoit said: Vingthor said: Eru said: hacı protoss ta da micro yapamıyorum diye sızlanıyosan yazık. FF atmak psi atmak demiş bi de. sc2 UI si ile haritaya atatürk yazıyorum psi stormla ben. T T T T T spam bu mu zor? yapamıyorum diye sızlanmıyorum. haritaya atatürk yazmak mı cok yaratıcı,nerden duydun? gosu bi toss arkadaş var onun lafidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 siz gene tehlikeli ikiliyi oluşturmuş görünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar