Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.2(PCGamer Haberi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düşmanını iyi tanıcaksın mantığı ile hareket edip sanırım dövmüş kendi ırkındaki insanları.. Elin nasıl gitti be nasıl kıydın o böceklere, yarasamsı şeylere -.-'
Mesaj tarihi:
tunca said:

huun gelmedi ama bi kaç tane 1000 üstü ratingli zergle tvz oynadım.. hatta afişe ediyim visas desu derangered sfsdf

seni tokat oğlanı yapacam da sc çalışmıyor bende patchten sonra. 2 kere format attım, 2 kere sc kurdum ama yok arkadaş giremiyorum oyuna.

çatapata dövecem seni
Mesaj tarihi:
mineral getir götür olayınıda fixlemişler sanırım. geçenlerde topic vardı burda da %7 fazla kazanıyosun eğer komutu kendin verirsen. işte artık gerek kalmamış galiba.

edit : tam tersi olmuş elimizle yaptığımız o %7 lik boost u fixlemişler artık def nasılsa öyle yani.
yani galiba. of uyumalıyım artık
Mesaj tarihi:
bu arada oyunda çok ünite eksik, blizzard oyunu 3 e bölüp sattığı için saolsunlar. goliath yok medic yok vulture yok lurker yok baneling'in uçan versiyonu (adını hatırlayamadım) yok. toss da ground aoe effect hiç bişey yok.

bunlar gelicek daha çok değişecek oyun 2 seneye yayılmış şekilde.
şuan cidden çok dengesiz ve blizzard'da dengelemeye uğraşmıyor.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

bu arada oyunda çok ünite eksik, blizzard oyunu 3 e bölüp sattığı için saolsunlar. goliath yok medic yok vulture yok lurker yok baneling'in uçan versiyonu (adını hatırlayamadım) yok. toss da ground aoe effect hiç bişey yok.

onlar var zaten oyunda da multiplayera bilerek eklemişler, bi nedeni vardır eklememelerinin sonuçta yeni unite ekliolar baızlarını çıkarıp

bence 30 tane unite eklemezler öle onlar classic uniteler olarak tarihe yazılacak tahminen :)
Mesaj tarihi:
BaaL said:

baneling'in uçan versiyonu scourge'du galiba

onun dışında storm ile colossus area değil mi yani. sıçıyorlar ağzına her türlü ünitenin, elbette özellikle de lightların.
Mesaj tarihi:
bu arada bence starcraft'ın area damage'lara karşı eklemesi gereken bir kolaylık var oyunda.

red alert'te vardı yanılmıyorsam. X tuşuna bastın mı, üniteler toplu halde duruyorlarsa, biraz ayrılıyorlardı birbirlerinden. o tuş eklenmeli sc'ye de bence. şimdi diyeceksiniz mikro var falan diye de. 70 ground supply, 30 air supply ile ilerlerken adamları alıp dağıtmak hiç de kolay değil. hatta eminim alt düzey diamondlar bile beceremiyordur iyi bir şekilde. morrow, tarson falan filan beceriyorlar mesela hatırladığım kadarıyla, ama bunlar da sapık yani.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

bu arada bence starcraft'ın area damage'lara karşı eklemesi gereken bir kolaylık var oyunda.

red alert'te vardı yanılmıyorsam. X tuşuna bastın mı, üniteler toplu halde duruyorlarsa, biraz ayrılıyorlardı birbirlerinden. o tuş eklenmeli sc'ye de bence. şimdi diyeceksiniz mikro var falan diye de. 70 ground supply, 30 air supply ile ilerlerken adamları alıp dağıtmak hiç de kolay değil. hatta eminim alt düzey diamondlar bile beceremiyordur iyi bir şekilde. morrow, tarson falan filan beceriyorlar mesela hatırladığım kadarıyla, ama bunlar da sapık yani.

bug dışında yapılacak değişiklikler düşük seviyeli oyuncuları amaçlamıyor ne yazık ki, e-sports ve pro oyunculara bakarak bunları yapıyolar. oyun starcraft 1 le karşılaştırıldığında yeteri kadar beginner friendly zaten.

blizzard zaten tarson nada boxer vs gibi sapıkları amaçlıyor, birilerinin çıkıp diğerlerinin yapamadıgını yapabilmesi lazım ki level çatısı yüksek kalsın.

değiştirilmesi gereken verdigin örnekteki X gibi mekanikleri daha da kolaştırmak olmamalı, olması gereken aoe damageinin ve bunları yapan ünite sayısının dengeli seviyede tutulması

düşük seviyelerin yapması gereken de kendilerini geliştirip 200 200 supplyla üniteleri ayırmayı öğrenmesi
Mesaj tarihi:
aoelere gelicek en büyük sey, dmg veya target cap olur ki oda en son istemiye isemiye vericekleri akrar olucaktır. wc3 tede öyle olmustu. fan of knives, flame strike falan gibi bikac skille'e target cap veya dmg cap gelmişti
Mesaj tarihi:
mesela storma tıyorum oyun diyoki toplamda her wave 100 dmg verebilir, eğer 5 değil 10 target varsa hepsi 20 değil hepsi 10 dmg alıyor.
bu dmg cap

target cap ise, 10 target varsa bile en ordataki 5 tanesi her wave 20 dmg alıyor digerleri hiç dmg almıyor.
Mesaj tarihi:
WoW'a gelen AoE sistemi işte. Arcane explotion 1000 vuruyor her hedefe. Ama max 20k vurabilyor, hedef sayısı 20 yi geçince mesela 40 olunca adam başı 1000'den 500'e düşüyor verilen hasar.

Ohoo ben yazana kadar 2 mesaj gelmiş.
Mesaj tarihi:
o sc'de pek faydalı olmaz gibi geldi. wc'de çok fazla birim olmuyordu hatırladığım; ama sc'de yeri geliyor 20 birim storm yiyor. tamamen işlevsiz kılma tehlikesi var stormu.
  • Yeni Oluştur...