Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Td kapandı beyler

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Alabildiğine eleştri üzerine desuya hem sövüp hem adam gibi cevap beklemeniz ilginç olmuş. Bu tarz şeyleri hiç olamssa özel mesajdan felan halledin.
Şimdi adama bütün camianın önünde götü kalkık ve kibirli diyip hemde adamın sizi ciddiye almasını bekliyosunuz. Birde işi sululuğa vuranlarla iyice karman çorman bir konu oldu. Kilitlenmesi en hayırlısıdır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Desu said:

bu threadde takındığım agresif tavırlardan dolayı herkesten özür dilerim. Amacım insanları kırmak değildi ama kırdım.

Kendi hayatımda da sorunlu bi dönem olduğu için sanırım burda boşaldım.

kalbini kırdığım MarinZ ve Vingthordan özür diliyorum.

+1

MarinZ said:

Yanlış anlaşılmaya ismeyerektende olsa ilk sebebiyet veren kişi olarak Vingthor, Desu ve diğer değerli üyelerden özür dilerim. Forum dediğin budur zaten karşılıklı tartışırsın bir sonuca varırsın.

+1

Tamamiyle alakasız bir insan olarak topiği öylesine içim burkularak okurken (işte biri biraz düşüncesizce bir laf etmiş, diğeri biraz alınganlık etmiş fln.) ilkönce 1. postu sonra 2. yi okuyup paticik ve sc camianız adına mutlu oldum.

Hoşgörü, sabır, özür dileyebilmek...Bunların; edinilmesi gerçekten zor ve çok önemli erdemler olduğunu düşünüyorum. Hepinize, Türkiye sc çabalarınızda kolaylık, başarı diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...