dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 huun çabuk kitle konuyu adam gidiyor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 topunuzun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aferim, taktir ettim hep birinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 özür dilemek haklı da olsa haksız da olsa bir erdemdir. Desu bize ne kadar erdemli bir insan olduğunu göstermiştir. Yayınlar devam edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dreagloth said: vay serhat sc de ne drama dönüyor yaoyle olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 terran oynadığım için özür dilerim bütün paticik sc topluluğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 abi o yillardan beri kapaniyo mesela; <td> </td> tamam beni starcraft bolumunde banlayabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 beyler sakin geç kalmışısz lan bitmiş olay kimsede uyarmadı şu postu zamanında atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 starcraftin dramasi bi ayri oluyomus. DESUNUN SUCU NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ilk dramamizi iyi atlattik bence, tebrikler arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Kaç ilk, 4 ya da 5. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bir td kapanır bir td açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 seviyorum sizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 aquila said: ilk dramamizi iyi atlattik bence, tebrikler arkadaslar. sen oynuyo musun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 oynayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 niyesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 beceremedim =( us bi de benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 e burdan alsak yollasak olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Alabildiğine eleştri üzerine desuya hem sövüp hem adam gibi cevap beklemeniz ilginç olmuş. Bu tarz şeyleri hiç olamssa özel mesajdan felan halledin. Şimdi adama bütün camianın önünde götü kalkık ve kibirli diyip hemde adamın sizi ciddiye almasını bekliyosunuz. Birde işi sululuğa vuranlarla iyice karman çorman bir konu oldu. Kilitlenmesi en hayırlısıdır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Drama bitmiş, taraflar konuşmuş, anlaşmış, herkes işi geyiğe vurmuş, sen ki olayla alakası olmayan insanlardan birisin, daha niye uzatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 pati dışından starcraft için gelen arkadaşların patide daha çok zaman geçirmesi gerektiğini düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Desu said: bu threadde takındığım agresif tavırlardan dolayı herkesten özür dilerim. Amacım insanları kırmak değildi ama kırdım. Kendi hayatımda da sorunlu bi dönem olduğu için sanırım burda boşaldım. kalbini kırdığım MarinZ ve Vingthordan özür diliyorum. +1 MarinZ said: Yanlış anlaşılmaya ismeyerektende olsa ilk sebebiyet veren kişi olarak Vingthor, Desu ve diğer değerli üyelerden özür dilerim. Forum dediğin budur zaten karşılıklı tartışırsın bir sonuca varırsın. +1 Tamamiyle alakasız bir insan olarak topiği öylesine içim burkularak okurken (işte biri biraz düşüncesizce bir laf etmiş, diğeri biraz alınganlık etmiş fln.) ilkönce 1. postu sonra 2. yi okuyup paticik ve sc camianız adına mutlu oldum. Hoşgörü, sabır, özür dileyebilmek...Bunların; edinilmesi gerçekten zor ve çok önemli erdemler olduğunu düşünüyorum. Hepinize, Türkiye sc çabalarınızda kolaylık, başarı diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 çok toymuş bu TD deki eleman, türklerle ciddi bi oluşum icine girmeye çalışıo =D=D=D faksake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar