cenx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bence şişenin üstüne oturup ölmeyi beklemelisin. belki o zaman su liseli muhabbetlerin bir sonu gelir...
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 eralp az icerek sarhos deil abi cakirkeyif olmak guzel
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 BonePART said: eralp az icerek sarhos deil abi cakirkeyif olmak guzel evet evet, haklısın
quuq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sarhoş olup etrafa kusmanın neresi güzel. amaç gevşeyip ,muhabbet etmek olmalı bence.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bu arada 1 sise votka icip sarhos olmayan arkadasa eye shotting oneriyorum deli kafa yapiyomus http://www.youtube.com/watch?v=XgDuZzpjyiU
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 nereye bulunmuyo lan mesajım düzgün konuş
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ole sacma bi durum war ben kendi mesjaimi goremiyorum ardindan biri mesaj atana kadar
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 1 votka içip çakır keyif olamıyosanız üzücü bi durum. örnek olaraktan kendim varım. eskiden bayağı içerdim çakır keyfe ulaşmak için. sonra bi dönem ara verdim içmedim hiç. o ara karaciğer de arkadaş artık enzim filan yapmıcam elde kalanlarla idare et heralde dedi. şu an eskiye göre bayağı sağlam çarpıyor :D ama... kesinlikle yeni halimden memnunum zilyarlarca para harcamadan çakır keyif olmak priceless... niye insanlarda "çok içiyom bana bişi olmuyo" muhabbetiyle övünürler ki? :) sonuçta gece sonunda iş yapan "ağzıyla" içen oluyor :))
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 erkeklik gostergesi azinla icmektir 1 buyuk icip saga sola usmak yerine 2 duble adam gibi muhabbeti cekilir icsin
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ya arkadaşlar dün gece kuzenin düğünü vardı. Biraz içtim. Biraz derken film kopana kadar en son evde kustuğumu falan hatırlıyorum. Kısaca ilk defa hayatımda böle bir şey yaşadım. Yalnız sabah kalktığımda başım falan ağrımıyordu fakat hala üzerimde bir sarhoşluk var sanki dengem falan hafiften kayıyor gibi çok değil ama. Normal midir bunlar?
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bloodless said: Ya arkadaşlar dün gece kuzenin düğünü vardı. Biraz içtim. Biraz derken film kopana kadar en son evde kustuğumu falan hatırlıyorum. Kısaca ilk defa hayatımda böle bir şey yaşadım. Yalnız sabah kalktığımda başım falan ağrımıyordu fakat hala üzerimde bir sarhoşluk var sanki dengem falan hafiften kayıyor gibi çok değil ama. Normal midir bunlar? oldukça normal :) baş ağrısı genelde bende kusamadığım zamanlarda oluyor yada az uyku çektiğimde.. sen demek ki çok rahat uyumuşun kustuktan sonra..
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 normal normal çok sağlam içtiyseniz B vitaminini dayayın kendinize, doktor tavsiyesi. apikobal olur multivitamin olur alayı olur b vit olduktan sonra. :) daha hızlı toparlarsınız (el titremesi, baş dönmesi, dünya dönüyor hissi gibi)
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 hocam cok sanssizsin baska bisey demiyorum. bir sise icip kafa olamiyorsan vah haline. baska ickiler dene insallaah o ickiye ozel bir dayanikliliktir. banada raki koymaz vodka yikar falan.
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 birde tavsiye sarhos olamadim diye cok icme...cogu icki etkisini sonradan gosterir...fazla kacirirsan sarhos olmadim diye komaya bile girersin hayatini kaybeden arkadaslar var:)
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Yatmadan önce bol bol su içersen baş ağrısı yaşamazsın
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bu adam hala sarhoş farkında değil. edit teşekkürler iyi forumlar
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Selam, terbiyesizliğin lüzumu yok. insanlara internet üzerinden iftira atmak leke sürmek çok kolaydır. bu da sizin kalitenizi gösterir. gidin kumda oynayın hergeleler. teşekkürler, iyi forumlar.
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 selam laledevri sinirli tavırlara gerek yok burdaki olay böyle yürüyor saygılar,iyi forumcuks.
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 1.5 saatte 6 tek içtim ve kafam güzel t,if
Öne çıkan mesajlar