Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi üçleme listeniz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rock said:

Suark said:

ya aslında devam,filimlerinin hepsinin güzelliği bakımından lotr açık ara önde şu listede.
Mesela sw 1. film yüzünden kaybediyor ben de,
ya da matrix 3. film yüzünden.

lotrın kitaplarının çok okunmadığı için önde olduğunu düşünüyorum. İçeriğini tamamen bilmeden gidip görünce insana çok güzel geliyor. Kitaplarını okuyan arkadaşlarımın çoğu(ben de dahil) beğenmiyor. Açıkçası hiç bir ankette de seçmem.
Ben de yapılan filmleri kitapla aynı tutmanın mantığı anlamıyorum açıkçası. "Based on the novel" diye yazılır zaten filmlerde, "same as the book" yazmaz. Kitabın aynısını geçirmeleri mantıksız olurdu bence, yazı ile sağlanmış bir kurguyu filmde sağlamak baya zor bir iş çünkü.

ha harry potter filmlerinde de çok konuşuldu bunlar, ben de ilk izlediğim filmde laf ettim ama ikinci film çıktığında anladım ki böyle olması daha mantıklı. kitaptaki her olayı, her ayrıntıyı bire bir aktarmış olsalardı ekrana; her kitaptan bir üçleme çıkardı ve üstüne kitabın bizde yarattığı hayal dünyasının da içine edilirdi diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki haklı olabilirsin kitapla aynı olcak diye bişey yok ama son savaş bu kadar baştan savma yapılamaz .. 2 lemenin nerdeyse bütün duygusunu bütün güzeliklerini kapsayan savaş bi hayalet ordu tarafından bitiriliyor kaldıki o hayalet ordu sadece gemileri ele geçirmede yardımcı oluyor .. Kitapta askerlerin kalede toplanması bir anlatıyor bütün filmdeki duyguya bin basar .. neyse .. bunlara rağmen bence de bir numara lotr .. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...