BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ayrintili bilgi vede ssler icin :) Tıkla bence guzel :d[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 oynayan var mi nasil bi oyun? turkler fesli falanmis ve yapay zeka kotuymus peki sehir detaylari nasil?(istanbul varmis)[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben cok az oynadım yani 3-5 bölüm geçtim gayet güzel oyun.. ama free ride fln yaparken kendimi gta oynuomu$ gbi hissettim.. türkler fes falan takmıyo ama polis arabalarının içinde aynalarda tespih asılı =) herkes türkçe konu$uyo gayet net bi $ekilde.yani ba$langıç demosu öyleydi.. ama henüz bölüm olarak istanbula gelmedim.. geçince yazarım yine buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İstanbul son şehir, bende son şehrin son bölümündeyim galiba. elinde silahla yürüyünce adam delirmiş, manyak bu herif gibi sesler geliyo insanlardan. polis peşindeyken dikkat polis konuşuyo seni tetkip ediyoruz diyo :). polisten kaçıncada irtibat kesildi diyo. sora gagsterlerle kapışırken vurun şu herifi diyo :). bu arada oyundaki istanbul gerçek istanbula baya bi benziyo ama bazı yerleri tam oturtamamışlar mesela dolmabahçeyi geçtikten sonra inönü stadı geliyo. oyundaki istanbul beyoğlu-taksim-beyazıt kısmıyla sınırlı. hatta taksimde bir adet disko mevcut, istiklal caddesi var galata köprüsü falan var. ben gayet başarılı buldum oyunu. yapay zekada gayet başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 istanbulu oyuna aktarmak cok zor o da var bu oyunu aliyim o zaman senelerdir gta daha yokken aklimda istanbulun sokaklarini yansitcak bi oyun fikri vardi hala yapmamislarsa artik ilerde ben yapcam :P[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 kesinlikle istanbulu yapabilceklerinin en iyi şeklinde oyuna aktarmışlar,kutluyorum,en kısa zamanda alcam.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Valla bende büyük bi gazla aldim ama oyun sanki bitmemis gibi. Grafikler neredeyse ps 1 grafikleri. Atmosfer de bi rezalet. Kontroller hassas degil. Motosiklet kullanmak hakkaten büzük istiyor. Fizik motoru bi garip ilk rampadan atladigimda araba 50 takla atti. Bunun yaninda oyun içi videolar inanilmaz güzel. Bu arada dikkat ettim seslendirmede bi sürü ünlü sima var. (michael madsen, michelle rodriguez, iggy pop (:P))[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Bu arada az önce oyunun incelemesine ve ss lerine baktim. Sanirim benim elimdeki beta tarzi bisey çünkü ss lerdekiyle uzaktan yakindan ilgisi yok bendeki oyunun :P[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 grafiklerde güzel atmosfer de güzel yalnız istanbula geldim ve oyunu bıraktım =) güzel olmu$ ama taksim ve istiklal sallama olmu$ biraz.. bide diger $ehirlerin yanında istanbul çok geri kalmı$.. tavsiye edilir oyun alın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 istanbul'u tıpatıp yapmalarını bekleyemezsiniz heralde ? :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben az da olsa taksimi beklerdim valla =) istiklale çıktım ilk i$im nevizade ve bronxu aramak oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İstanbulu birebir aktarmak bence olası tüm şehirlerden daha zor.[signature][hline]green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki: danimarka belediyesi=shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbulu birebir aktarmak imkansiz ama ben taksim ve yakin cevresinin iyi aktarilmasini beklerdim oyunu aldim ama alet calistirmadi, degistirdim, yine calistirmadi. alet kafayi yedi oynayamadim yeni alet elime gecerse deniycez artikin[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Çip sağlığa zararlıdır.[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ben de aldım oyunu bugun ama grafikler cidden kotu gozukuyor nedendir?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yannıs(beta) versiyon vermişlerdir. Birine daha olmuş bikaç mesaj önce.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ühühü guzel ıstanbulumuzu cırkın yapmıslar ha [Bu mesaj vitae tarafından 29 Temmuz 2004 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben alamadim hala ps2im bozuldu opff bide onu yaptiricaz daha para para para para para para para para para para :/[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/3x [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yanıma colamı alıp arabayla sehirde amaçsızca gezmekten zevk aldım oyun. Trafik ısıklarına kadar uyardım herşeye..Cok da zevk alırdım..[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: BlacKDagger, 29 Temmuz 2004 13:40 tarihinde demiş ki: ben alamadim hala ps2im bozuldu opff bide onu yaptiricaz daha para para para para para para para para para para :/ benim daha ps2 almam lazım :), hem sf4 için hem driver 3 için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Level da PS2 verisyonu için resmen iğrenç demişler. özellikle arabadan dışarı çıkınca deliriyomuş bizim adam .nedir?[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 harbiden yalan o :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben ps2 de oynadim $ahsen begenmedim adamin hareketleri falan cok kutuk gibi neyse pc ye bekliycem daha yuksek kalitede oynamak icin ps2 deki in game grafikleri hic begenmedim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Oyunlar geliştikçe konsollar da zayıf kalmaya başlıyorlar. Elbette çok daha pahalı bir pc ile daha iyi grafikler elde etmek mümkün, ama yine de elimizdekiyle yetinip konsolun tadını çıkartmaya bakalım diyorum ben ;) Örnek vermek gerekirse bende de (xbox) midtown madness 3 var... Çok akıcı ama bir o kadar da "çirkin" grafikleri var oyunun. Herhalde grafikleri yüksek tutsalar, bi ton araba yüzünden oyunda ağırlaşma başlardı. Bir de xbox'ta daha güçlü hardwarelerden bahsedildiği için ps2'de merak ediyorum aynı oyunu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar