Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

driver 3.

BlacKDagger

Öne çıkan mesajlar

• 11 ay sonra ...
ben cok az oynadım
yani 3-5 bölüm geçtim gayet güzel oyun..
ama free ride fln yaparken kendimi gta oynuomu$ gbi hissettim..
türkler fes falan takmıyo
ama polis arabalarının içinde aynalarda tespih asılı =)
herkes türkçe konu$uyo gayet net bi $ekilde.yani ba$langıç demosu öyleydi..
ama henüz bölüm olarak istanbula gelmedim..
geçince yazarım yine buraya..
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul son şehir, bende son şehrin son bölümündeyim galiba. elinde silahla yürüyünce adam delirmiş, manyak bu herif gibi sesler geliyo insanlardan. polis peşindeyken dikkat polis konuşuyo seni tetkip ediyoruz diyo :). polisten kaçıncada irtibat kesildi diyo. sora gagsterlerle kapışırken vurun şu herifi diyo :). bu arada oyundaki istanbul gerçek istanbula baya bi benziyo ama bazı yerleri tam oturtamamışlar mesela dolmabahçeyi geçtikten sonra inönü stadı geliyo. oyundaki istanbul beyoğlu-taksim-beyazıt kısmıyla sınırlı. hatta taksimde bir adet disko mevcut, istiklal caddesi var galata köprüsü falan var. ben gayet başarılı buldum oyunu. yapay zekada gayet başarılı bence
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende büyük bi gazla aldim ama oyun sanki bitmemis gibi. Grafikler neredeyse ps 1 grafikleri. Atmosfer de bi rezalet. Kontroller hassas degil. Motosiklet kullanmak hakkaten büzük istiyor. Fizik motoru bi garip ilk rampadan atladigimda araba 50 takla atti. Bunun yaninda oyun içi videolar inanilmaz güzel. Bu arada dikkat ettim seslendirmede bi sürü ünlü sima var. (michael madsen, michelle rodriguez, iggy pop (:P))[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Oyunlar geliştikçe konsollar da zayıf kalmaya başlıyorlar. Elbette çok daha pahalı bir pc ile daha iyi grafikler elde etmek mümkün, ama yine de elimizdekiyle yetinip konsolun tadını çıkartmaya bakalım diyorum ben ;)

Örnek vermek gerekirse bende de (xbox) midtown madness 3 var... Çok akıcı ama bir o kadar da "çirkin" grafikleri var oyunun. Herhalde grafikleri yüksek tutsalar, bi ton araba yüzünden oyunda ağırlaşma başlardı. Bir de xbox'ta daha güçlü hardwarelerden bahsedildiği için ps2'de merak ediyorum aynı oyunu.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...