Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25134758/ listeye gel ya. baba serisi 5. sırada bourne 'u 6. sıraya koymuşlar. Hannibal serisi taa 30 larda, araya karayip korsanlarını falan koymuşlar. İşte insanların film zevki vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam, her ne kadar listeye itibar etmem söz konusu olmasa da "bourne" serisini yern dibine sokanın da ben film zevkinden şüphe ederim. tamam belki 6. sıraya koymassınız ama ilk 10' a girer o film. özellikle ultimatum filmindeki soluksuz aksiyon sahneleri son yıllarda izlediğim en büyük hazzı vermiştir bana. aksiyon filmleri arasında yeri başkadır. teşekürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 selam laledevri saygılar,iyi forumcuquelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bourne a laf edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hayır anlayamadım yani x filmini y sırasına, z filmini t sırasına koymuşlar diyerek neyi ifade etmeye çalıştın? yani sana göre kaç olmalılardı da olmamışlar ki tepki göstermişsin, muaamma. eksik bir serzeniş olmuş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bourne ultimatum adamı yargısız infaza götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yargılı getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sonra kaçar kayıplara karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 derken bi vurdum abicim ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 interpol bulur geri getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 oldu mu bu şimdi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sen araya girince olmadı tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 iyi forumlar ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 iyi forum yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Gayet güzel bence liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 godfather 3 kötüydü valla 1-2 tadı alamadım o yüzden 5e düşmüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 xmenin falan madmaxi geçmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 star wars'un birinci sırada değil ikinci sırada olması... birinci ve ikinci sıra eski ve yeni üçleme olarak star wars'a ait olmalıydı.. berbat bir liste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar