Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cobain’i Canlandıracak Oyuncu Aranıyor!


lucifersam

Öne çıkan mesajlar

Silahla kendini vurarak hayatına son veren rock idolü Kurt Cobain’in hayat hikayesi, televizyon filmine aktarılıyor. Filmde Cobain’i canlandıracak oyuncu için ise yapımcılar arayışa başladı.

Bir dönem dünya gençliğini peşinden koşturan Nirvana topluluğunun beyni Cobain’in dramı, Warner Bros. tarafından beyazcama aktarılıyor.
‘Smells Like Teen Spirit’ adlı parçaları, adeta dillerde marş olan ve Seattle’dan dünyaya dalga dalga yayılan “grunge” ekolüne önderlik yapan Cobain’in yaşamı, Charles Cross’un yazdığı ‘Heavier than Heaven’ adlı kitaptan televizyon filmine uyarlanacak.

Bebekleri Uyuşturucu Bağımlısı Doğdu
Cobain’in yaşadığı depresyon, uyuşturucu alışkanlığı, Courtney Love ile evliliği ve uyuşturucu bağımlısı doğduğu için devlet tarafından ellerinden alınması gündeme gelen çocuklarının işleneceği filmde, rock yıldızını canlandıracak aktör için arayışlar başladı.
Yapımcılar, rol için kimi düşündükleri konusunda ser verip sır vermezken, oyuncuların belirlenmesinin ardından çekimlere başlanacağı bildirildi.

Bir Zamanlar Cobain Vardı ...
Ünlü rock yıldızı Kurt Cobain, 20 Şubat 1967’de Seattle’ın küçük kasabası Hoquaim’de dünyaya geldi. Annesi ile babası boşanana kadar mutlu bir çocukluk yaşayan Cobain, gençliğinin ilk yılında Aberdeen’e taşındı. İçine kapanık ve antisosyal kişiliğiyle dikkati çeken Cobain, akrabasının yanında yaşamasına rağmen kimi zaman köprü altlarında evsizlerle geceledi.
Genç Kurt, lise yaşamı boyunca arkadaşlarına fazla yaklaşmadı, hatta lisedeki lakabı “garip” idi.
1985 yılında Olympia’ya taşınan Kurt, 1986 yılında ‘Nirvana’ topluluğunu kurdu.
1989 yılında ‘Bleach’ adlı ilk albümünü dolduran Nirvana, özellikle İngiltere’de çok popüler oldu. 1991’de ünlü Geffen Records ile anlaşma imzalayan Nirvana, ‘Nevermind’ adlı albümüyle efsane oldu.

Courtnry, Evlendiğinde Hamileydi
Cobain, kendisi gibi düzensiz yaşamıyla dikkati çeken Courtney Love ile 1992’de hayatını birleştirdi. Evlenirken hamile olan Love, aynı yılın sonlarında Frances Bean’i dünyaya getirdi. Bebek, çiftin zararlı alışkanlığı yüzünden uyuşturucu bağımlısı olarak doğdu.
Nirvana daha sonra ‘Incesticide’ ve ‘In Utero’ adlı albümlerini piyasaya sürdü. ‘In Utero’, tüm dünyada listebaşı oldu.
4 Mart 1994... Kurt Cobain koma halinde hastaneye kaldırıldı, hastane raporlarına olay “kaza” şeklinde geçti ama olayın “başarısız bir intihar girişimi” olduğu kulaktan kulağa gezdi.
Ailesi ve arkadaşları onu rehabilitasyona ikna etti ama o tedaviyi yarım bıraktı. Bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra 5 Nisan 1994’te ünlü yıldızın cesedi Seattle’daki evinde ölü bulundu. Elinde bir silah vardı ve başına nişan alarak ateş etmişti. Hemen yanıbaşında bir not vardı, eşi ve kızına hitaben şöyle yazılıydı: “Sizi seviyorum”...[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Brad Pitt oynar. benziyo az buçuk[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 27 Nisan 2004 22:02 tarihinde demiş ki:
cobain olmedi
kadıkoyde barlar sokagında takılıyo
bilenner bilir
o deilse bile o oynasın o zamn


o bahsettiğinçocuğu biliom bizim okulda bilgisayar müh. te okuodu[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
o ismini herkeze farklı söylüyor.
yanında duruyosun biri geciyor faruk diyor biri geciyor tayfun diyor anlamadık gitti.bize osman diyor başkasına alirıza falan amaahha spy takılıyor aklı sıra

bide diyor "beni kurt cobain e benzetmeyin sinir oluyorum"
e benzemek istemiyorsan saçlarını nie boyuyorsun e be ş.refsiz arkadaşm[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harbi gecen gün gordum herifi

bir an ciddi ciddi kurt cobain havsinda baktim herife
o da anlamis olacak ki baya guzel bir sekilde bakti bana

öööle bakistik ama ben orada yasadigim kucuk soku da atlatamadim

gonderelim elemani amerikaya...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...