lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Silahla kendini vurarak hayatına son veren rock idolü Kurt Cobain’in hayat hikayesi, televizyon filmine aktarılıyor. Filmde Cobain’i canlandıracak oyuncu için ise yapımcılar arayışa başladı. Bir dönem dünya gençliğini peşinden koşturan Nirvana topluluğunun beyni Cobain’in dramı, Warner Bros. tarafından beyazcama aktarılıyor. ‘Smells Like Teen Spirit’ adlı parçaları, adeta dillerde marş olan ve Seattle’dan dünyaya dalga dalga yayılan “grunge” ekolüne önderlik yapan Cobain’in yaşamı, Charles Cross’un yazdığı ‘Heavier than Heaven’ adlı kitaptan televizyon filmine uyarlanacak. Bebekleri Uyuşturucu Bağımlısı Doğdu Cobain’in yaşadığı depresyon, uyuşturucu alışkanlığı, Courtney Love ile evliliği ve uyuşturucu bağımlısı doğduğu için devlet tarafından ellerinden alınması gündeme gelen çocuklarının işleneceği filmde, rock yıldızını canlandıracak aktör için arayışlar başladı. Yapımcılar, rol için kimi düşündükleri konusunda ser verip sır vermezken, oyuncuların belirlenmesinin ardından çekimlere başlanacağı bildirildi. Bir Zamanlar Cobain Vardı ... Ünlü rock yıldızı Kurt Cobain, 20 Şubat 1967’de Seattle’ın küçük kasabası Hoquaim’de dünyaya geldi. Annesi ile babası boşanana kadar mutlu bir çocukluk yaşayan Cobain, gençliğinin ilk yılında Aberdeen’e taşındı. İçine kapanık ve antisosyal kişiliğiyle dikkati çeken Cobain, akrabasının yanında yaşamasına rağmen kimi zaman köprü altlarında evsizlerle geceledi. Genç Kurt, lise yaşamı boyunca arkadaşlarına fazla yaklaşmadı, hatta lisedeki lakabı “garip” idi. 1985 yılında Olympia’ya taşınan Kurt, 1986 yılında ‘Nirvana’ topluluğunu kurdu. 1989 yılında ‘Bleach’ adlı ilk albümünü dolduran Nirvana, özellikle İngiltere’de çok popüler oldu. 1991’de ünlü Geffen Records ile anlaşma imzalayan Nirvana, ‘Nevermind’ adlı albümüyle efsane oldu. Courtnry, Evlendiğinde Hamileydi Cobain, kendisi gibi düzensiz yaşamıyla dikkati çeken Courtney Love ile 1992’de hayatını birleştirdi. Evlenirken hamile olan Love, aynı yılın sonlarında Frances Bean’i dünyaya getirdi. Bebek, çiftin zararlı alışkanlığı yüzünden uyuşturucu bağımlısı olarak doğdu. Nirvana daha sonra ‘Incesticide’ ve ‘In Utero’ adlı albümlerini piyasaya sürdü. ‘In Utero’, tüm dünyada listebaşı oldu. 4 Mart 1994... Kurt Cobain koma halinde hastaneye kaldırıldı, hastane raporlarına olay “kaza” şeklinde geçti ama olayın “başarısız bir intihar girişimi” olduğu kulaktan kulağa gezdi. Ailesi ve arkadaşları onu rehabilitasyona ikna etti ama o tedaviyi yarım bıraktı. Bu olaydan yaklaşık 1 ay sonra 5 Nisan 1994’te ünlü yıldızın cesedi Seattle’daki evinde ölü bulundu. Elinde bir silah vardı ve başına nişan alarak ateş etmişti. Hemen yanıbaşında bir not vardı, eşi ve kızına hitaben şöyle yazılıydı: “Sizi seviyorum”...[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 up.[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bu topicin yeri vizyon, yanlış yere açılmış ben affleck oynasın işte nasıl olsa filmin amacı belli, tam rolün adamı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 pardon....taşırsınız herhalde oraya :).[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 abi herkes ona benzetir beni ben oynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ı ıh sölemem ;-) :P[signature][hline]Don't ask any more stupid questions, You already know the answers to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ewan mcgregor oynar.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ewan benzemiyor yaw[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ata Demirer oynasın Kurt Cobain'i hehehe[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: BonePART, 27 Nisan 2004 22:02 tarihinde demiş ki: cobain olmedi kadıkoyde barlar sokagında takılıyo bilenner bilir o deilse bile o oynasın o zamn hahaha %100 dogru. [Bu mesaj dom tarafından 27 Nisan 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Brad Pitt oynar. benziyo az buçuk[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 tarkanın kurtu iyi gider bu role *!direk kaçar*[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kadıköy barlar sokağı dışında Akmar önünde bir dönem CD satıyordu. "Aaa Cobain lan bu?" diye bakınıyorduk. Hatunlar direk saldırıyordu zaten. Taksim'de de gördüm bir kaç kere. Bayağı benziyor hakkaten.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: BonePART, 27 Nisan 2004 22:02 tarihinde demiş ki: cobain olmedi kadıkoyde barlar sokagında takılıyo bilenner bilir o deilse bile o oynasın o zamn o bahsettiğinçocuğu biliom bizim okulda bilgisayar müh. te okuodu[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 adı emrah'dı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 o ismini herkeze farklı söylüyor. yanında duruyosun biri geciyor faruk diyor biri geciyor tayfun diyor anlamadık gitti.bize osman diyor başkasına alirıza falan amaahha spy takılıyor aklı sıra bide diyor "beni kurt cobain e benzetmeyin sinir oluyorum" e benzemek istemiyorsan saçlarını nie boyuyorsun e be ş.refsiz arkadaşm[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bu kadar ayağa da düşer mi bre. bazen keşke bu kadar popüler olmasaydın diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 harbi gecen gün gordum herifi bir an ciddi ciddi kurt cobain havsinda baktim herife o da anlamis olacak ki baya guzel bir sekilde bakti bana öööle bakistik ama ben orada yasadigim kucuk soku da atlatamadim gonderelim elemani amerikaya...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 filmin adı kesinleşti.. Final Days olucakmış..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yok final fantasy. o ne biçim isim öle? ama yine de giderim :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 colin farrel ii olur bence.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 evet geçen gün bi kanalda görmüştüm final days filmin adı[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 colin farell benziyo hakkaten ii olurdu[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 collin ferıl fena değil ama bence brad pitt o tripleri daha iyi oynar hem biraz benziyoda, pitt iyidir ya[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Eminem oynasın cooll mannnn :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar