Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 klorak +kireç çözücü + yüzey temizleyici derken kafam güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 uu beybi kafası iyi ve temiz hatun! generic söylem olarak "geniz yakan klor kokun başımı döndürüyor" denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gerçi pasaklı biz kızdan daha kötüsü de kafası güzel kızdır neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 resimdeki kız kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aptal sarışınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sarışın kadar taş düşsün tepenize. teşekkürler. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Lyvanna_Dolores said: 2 gündür çılgın gibi dip köşe temizlik yapıyorum. şu haldeyken bana pis diyeni kızılcık sopasıyla döverim.pis olmasan iki gun surmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sarisin kizlar tuvalete gitmez osurmaz ama esmerler pistir tu kakadir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 kizlar mi erkekler mi pasakli? vay lan hurriyetin sitesinde bile bu denli dusuk kalibreli tartisma konusu gormeyeli baya oldu. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 cevap veriyorum, a seçeneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Emaleth said: taş gibi sarışın düşsün inşallah hepinize. teşekkürler. iyi forumlar. fixt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yeni nesil kızları pasaklılar. Bunu inatla savunurum. Şimdi feministin biri çıkıp da "aman ya blabla.." diye başlamasın, bunu yapan imba ötesi pasaklıdır. Fazla rahata alışmışsınız kızlar, evlenince yemek+bulaşık+temizlik olaylarını ananız da kocanız da yapmayacak, akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 robotlar yapıcak o işleri http://www.youtube.com/watch?v=lPBD-eOMD-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 O işleri robotlar yapsa kalkıp robotun düğmesine basmaya üşenirler, garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yemek hazırlarım, sofrayı kurarım, kız kardeşimi çağırırım, yemek yediririm, bitince "o kadar işi ben yaptım sen de bari sofra temizle" derim. Kız ne der? "Güzel güzel yemek yedim, ev işi yapacak değilim şimdi." Sonuç: sofrayı da temizlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 http://img.chan4chan.com/img/2009-01-20/1232444214065.jpg Bilmeleri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 İyi for. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 SeaGle said: Fazla rahata alışmışsınız kızlar, evlenince yemek+bulaşık+temizlik olaylarını ananız da kocanız da yapmayacak, akıllı olun. hadi ya? 'ben allahına maçoyum, o halde tüm erkekler maçodur' gibi bir çıkarıma ulaşmışsın da, üzgünüm, yanlış bir çıkarım. iyi uykular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Otrivine said: Lyvanna_Dolores said: 2 gündür çılgın gibi dip köşe temizlik yapıyorum. şu haldeyken bana pis diyeni kızılcık sopasıyla döverim.pis olmasan iki gun surmezdi taşınmış kadar oldum desem? bilmem anlatabildimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 anlatamadin, detay ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 evime kardeşim taşındı. onun eşyaları heryere saçılınca ev ahıra döndü . temizlikten çok düzen yapmakla vakit kaybettim dersem bence yeterince ayrıntı vermiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 milfler temizdir genelde kızları bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ben daha fazla ayrıntı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 herkez kendine göre temizdir. yada temiz olduğunu sanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Vingthor said: milfler temizdir genelde kızları bilemicem ben surdan daha fazla ayrinti istiyorum. bide bayanlar atarlanmasin. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar