soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yaklaşık sekiz senedir okul işleriyle ilgim yok. yeni sistemleri hiç bilmiyorum, eskilerini de tamamen unuttum. amacım bu sene öss'ye girip yaz sonunda da konservatuvara girmek. bu okullara girebilmek için barajı geçmek yetiyo mu hala? barajı geçmek için de ne kadarlık bi çalışma gerekli? iki sınavlı sistem var şu anda; hangisini ne kadar puanla geçmem gerekli? ayrıca öss başvuruları ne zaman? (konservatuvar ya da öss için yaş sınır var mıdır?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sadece öss nin ilk elemesinde barajı geçsen yeterli. sonrasında hangi okulu istiyorsan oranın yetenek sınavlarına gireceksin. konservatuar olsun gsf olsun en az 2 elemeli sınav sistemi vardır. edit: yaş sınırı falan yok. edit 2: barajı geçmek için çalışmana hiç gerek yok. kendinden emin olduğun bölümü fulle gerisi önemli değil. ha bide bazı okullarda öss puanın %5 gibi etkiliyor. ama çokta değil yani dediğim gibi en fazla %5 . önemli olan yetenek sınavındaki başarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 konservatuvar için belli bi yaş sınırı illa vardır , gireceğin bölüme göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 peki yanlışlar doğruyu götürüyo muydu öss'de? bi de tarihlerle ilgili bi bilgisi olan varsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 evet. goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 valla össnin ilk elemesi bu sene ne zamandı hatırlamıyorum ama genelde mayıs haziran gibi oluyor işte. yetenek sınavları yazın sonuna doğru başlar.ama bu sene össnin erkene alınması ile bazı okullarda yetenek sınavlarını yaz ortasında yaptılar. girmek istediğin okula göre araştırma yapman en iyisi. bu arada össde barajı geçmek gerçekten en tırt iş. hiç korkma öyle yanlış doğruyu götürüyor diye emin ol rahat rahat geçersin.için rahat etsin diye sayısal değerlerle örneklendireyim. mesela 25 mat,25 fen veya türkçe yapsan direk geçiyosun misli misli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ilk bir saatte 50-60 soru çözüp geri kalan sürede sıraya başını koyup uyuyabilirsin bile (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 garantiye almak için yine biraz kitap açarım tabi. ama ilk kez öss'ye girecekmiş gibi bi "gözümde büyütme" evresi geçiriyorum tekrardan. sistemin değişmiş olması yüzünden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sadece barajı geçmen gerekiyosa rahat ol ya sınava doğru random bir dersanenin denemesine girersin 3 saat oturma ve baraj geçme antrenmanı için olur biter eğer ki endişeleniyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 çok iyi anlıyorum durumunu.dediğin gibi öncesinden bi iki deneme sınavı yaparsan kendine kuş gibi hafiflersin zaten.bu arada hangi bölümü istiyorsun? müzikoloji falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 nisan'daydı bu sene ilk bölüm ve baya kolaydı, hatırladıklarınla bile geçersin heralde yetenek sınavları da temmuz ağustos gibiydi, bi tanıdık girdi ordan öyle kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 müzik öğretmenliği ile müzikoloji arasındayım. mülakatlar konusunda kendime güveniyorum, kafamdaki tek sorun öss şu anda. ama gözümde büyüttüğüme eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 başvuru tarihleri ne zaman össnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 başvuru açıklarlar ama nisan'daki YGS sınavına giriceksin barajı geçmen bazı okullar için yetiyor ama sanırım bazıları da barajdan biraz daha yüksek bir ygs puanı istiyolar, hangi puan türünden yaptığın önemli degil sadece istenen puanı yakalaman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 fede said: başvuru tarihleri ne zaman össnin geçen sene şubattaydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bende döndüm ( heah hic birakmadim ki ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yaş sınırını kontrol etmeni tavsiye ederim.. 22 yaşında bi arkadaşa yaşlısın demişlerdi şayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 26 yaşındayım konservatuara başladıdm hollandada. Gerçi burda yaş sınırı 30. Nedir enstruman tarz okul? Tüyo veriyim giriş sınavıyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tüyolar çok iyi olur. bölüm olarak dediğim gibi, müzik öğretmenliği ile müzikoloji arasındayım. tabi öğretmenlikle ilgili bi çekingenliğim var; yaşım yirmi sekiz. geç mi kaldım bilmiyorum o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 müzikal geçmişin nedir ne çalıyosun ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar