Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 wow yüzünden evimi barkımı kaybettim bi de şimdi expansion getiriyolar tüm kastıklarımız gidiyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 en güzelini benim arkadaş yaptı, adam nolifer olarak dk dps oynuyordu, halionu kesti sonra lk'yı da kesti, "i beat wow" dedi şimdi çok az giriyor oyuna :D belki bi 15-20 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 quuq said: burning legion kadar leş bir realm daha yok herhalde şu oyunda. var dunemaul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 micha said: Dostum sıkıntının temeli wow'da bence elite kitlenin azalmasından kaynaklanıyor.Elit kitle derken yaşları ufak kişiler daha çok sarmaya başladılar oyuna,bu nedenle çocuklar şu itemi düşerim kısanın günün karı nasıl olsa diyip çıkıyorlar.Gece bir saatte yatması gerekiyor gençlerin doğal olarak.Genel anlamda şöyle bahsediyim sana;Burning Legion'da oynuyorum.Crossrealm serverlar Dunemaul-Daggerspine-Argent Dawn-Crushridge ve bir kaç tane daha var hatırlamıyorum.Bu realmlerden gelen oyuncularında yaş seviyeli bir hayli düşük.Geceleri oynuyorum DPS karakterin varsa heroic dungeon gelmesi için 45-50dk bekliyorsun.Raid kurmaya kalksan oyuncular çok sabırsız takım toplanınca cagırırmısın modunda . Herkes salmış dediğin gibi.Guildlerde salmış durumda.Arduum diye guild var bizim serverimizde belkide burning'in en iyi pve guildidir.6k gs isterlerdi adamlar bunu 5.2'lere cekmis durumda oyuncu tutamıyorlar.Duzenli raid yapamıyorlar.Bizim guildimizda türk guildi 20 kisi falanız suanda ama cogumuz dps oldugumuz icin tank healer sıkıntısı yasıyorduk.Dedik bari biz kasalımda şu cataclyzm gelmeden tadalım adam gibi yapalım. Sıkıntılar bol iteme cok agırlık vermeyip bir kac karakter kasmak mantıklı gibi geldi bana.... 33 Arduum (r) 8/12 (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 tl,dr ama GS ne yaw, git en şekil gearını giy, bide netherwingin varsa tadından yenmez. Content gördüysen 1 kere yeter, önemli olan şekilllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Wayne said: quuq said: burning legion kadar leş bir realm daha yok herhalde şu oyunda. var dunemaul Hakkaten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 gelin gelin ravenholdt'a gelin o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar