barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cep telefonumda numaram kayıtlıdır. böyle şeyler yaşamam. blututla kartvizit yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yaz arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 10.000 kadınla nasıl birlikte oldum asdasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 2 sene önce hattı degistirdim numaramı geçen ay tam olarak ezberledim, herkesede 2 gün önce aldım diodum geçen zamanda zfdvxh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 benim icin ''en'' diye bisi yok, malum cok oluyo böle seyler ondan hatirlayamiyorum hepsini eke. en son dolayli yoldan da olsa yerin dibine girdim=( erkek arkadasimin yurt arkadasi, ''lan pedofil, kapattin ufacik kizi odaya, göremiyoruz seni........'' gibi bi laf etmis, beni önceki gün koridorda gördükten sonra TIPIMDEN DOLAYI BU YORUMU YAPMIS HAYVAN!! cok sinirlendim :( pedofil dedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ahahaha bıyık bırak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 biz 99 depremindeyken yoldaydık şehirler arası. deprem sırasında resmen önümüzde yol yarılmıştı. az kalsın yerin dibine geçiyorduk ömür boyu orda. bi onu hatırlıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: benim icin ''en'' diye bisi yok, malum cok oluyo böle seyler ondan hatirlayamiyorum hepsini eke. en son dolayli yoldan da olsa yerin dibine girdim=( erkek arkadasimin yurt arkadasi, ''lan pedofil, kapattin ufacik kizi odaya, göremiyoruz seni........'' gibi bi laf etmis, beni önceki gün koridorda gördükten sonra TIPIMDEN DOLAYI BU YORUMU YAPMIS HAYVAN!! cok sinirlendim :( pedofil dedi ya. ehliyet almak için sınav merkezine 567547354324 kez request gönderen sen değil miydin? nil özlettin ondan bu şakalar eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sen su 2138972397854 kere kafa atmak isteyip de mesafe dolayisiyla kafa atamadigim cocuk degil misin?!?!?! cantik. bursali. lamer. ehehe saka saka. ayrica ben degildim o ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 lamer tamam bursalı tamam da cantık ne nil ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Cantık dedin de lahmacun mu söylesem. Ulan göbek yapıcam. ALDIĞIM KİLOLARIN SEBEBİ SENSİN NİL. SEBEBİM OLDUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cantik iste böle pide gibi ama yuvarlak. tam sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ben olsam olsam sebze olurum, etli bişey olamam.. http://img341.imageshack.us/img341/2796/seagle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o nasi bi gülüs öle lems, kabiz gülüsü. ayrica olursun, oldurturuz. bak mesela kiymali havuclu karnibahar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 İnan daha önce bu kadar kusasım gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 niye ki karnibahar cici bi yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 karnıbahar mükemmel bi yemek, resimde biraz tırt çıkmış ama bi tencere olsa tencereyle birlikte yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aferin.(tu) bi de bunlari kizartcaksin, yogurtla falan yiyceksin. manti sosu gibin sos yapiyosun sonra üzerine oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kizartmasindan baskasi zehirlidir benim icin en iyisi kizartma opsiyonel olarakta sarimsakli yogurt ilavesi, tupras faciasina buyuk adimlarla... azimdan aldin vanilya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Başlıkta anlatım bozukluğu var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 mulgear6'nın yerin dibine geçtiği anı yakaladım, paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 BARUAHUAHUAHUHAUHAUHAUHAUHAUHUAHUAHAUHUHAUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ahahaha rezil eden de kiz arkadasi, bi de bunun icin türkiyede kalcaktin =O hochschuleymis bi de. uni deil. simdi laf atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ağır gelmiş malciirın durumu nedir sağlığı yerinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar