Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunu alayım mı?

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Benim acerinda fanı patladı (baktırtmam lazım baktırtmadım yani) altına coolpad aldım sorunsuz kullanıyorum ancak benim mesela acer iyidir dememim sebebi daha önce kullandığım HP, Toshiba notebooklarda sürekli olarak mainboard ve hdd problemi yaşamış olmam. Çok daha büyük sorunlarla karşılaştım genelde yani onlarda ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

ShadowFax said:

Casper Vatanda indirimdeydi.

i5 işlemcili diz üstü 1200TL falan

Casper cn vti 740F

casper önermeyin boşyere ya.
bu kadar rezil bi laptop nası önerebiliyonuz.

kendin kullandın mı da rezil diyosun yoksa kulaktan dolma önyargılarla mı bunu söylüyosun? ben de casper ın i5 işlemcili bi modelini kullnıyorum mesela ve çok memnunum. ısınma ya da takılma gibi bi problemi de yok. model bazlı kötülemeyi bi yana tüm markayı kökten kötülemeyi hiç anlamıyorum. özellikle teknik konularda yanlış geliyor bana bu.

konu dışı gelmesin, örnek olması için söylüyorum. geçen hafta akıllı telefonlardan birinden aldım. telefon mükemmel çalışıyo problemsiz. forumlarda yazılan yorumları bi okudum off daha önce okusan almazsın o derece. birisinin şarjı max 10 saat gidiyomuş, bi tanesinde uygulamalar sürekli çöküyomuş falan filan.

biraz uzun oldu ama dicem o ki, elektronik aletlerle yaşadığımız deneyimler biçok zaman tekil oluyor. bende çalışan sizde çalışmayabiliyor. şans biraz. o yüzden her ne sebeple olursa olsun bi marka ya da modelin toptan kötülenmesi adice geliyor.

laf edersen konfigürasyonuna ya da fiyatına laf edersin. gersi boştur.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da bir marka %10 oranında sorun çıkartıyorsa, diğer bir marka ise %1 oranında sorun çıkartıyorsa, 1. marka kötülenir doğal olarak.
sana denk gelmedi diye süper firma mı oluyor?
Casper sakın almayın ayrıca evet.
Servise gitmeden garanti süresi dolduran casper sahibi görmedim henüz. Üstteki arkadaş da muhtemelen 2 senesi dolmadan servis aşındıracaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...