Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Selam ben fail guy. Akademik takvime baktım. Seyahat etmem gereken zaman, kasım başından kasımın 9'una kadar olan kısım falan hep vize haftasıymış. Yani biyere kıpırdayamıyorum. Adamla anlaştığım paketleri de gidip alamıyorum yoksa okul kafadan 1 sene uzayacak. Çok beklentiye soktum bazı insanları. Fail oldum. Özür dilerim arkadaşlar. Özel mesajdan bol bol küfür edebilirsiniz hakettim yani. Gangren de topiki kitlerse sevinirim. Baya ağzım yandı şu an. Bırakıyorum bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sdgdfhfd, nolcak ya oyun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 umut tüccarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 hayali ithalatçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Failnun! http://trollcats.com/wp-content/uploads/2009/10/son_i_am_disappoint_trollcat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Azmo'nun failine yakın bi fail oldu.. Sticky olursa şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 msg atınca üzgünüz bu bla bla bulunamadı dedi forum.. Sonra spawmladık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHA ZUHAHAHAHAHAHAHHAHA PUHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Bu eğlenceli topik için teşekkürler dinan. ZUAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 akademik takvime bakmayan gencin hazin sonu. vurmayın öldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DualShock3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Tanrı ravensightı fail olsun diye yarattı,ibret almadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 canın sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 umutlarımızla oynadı, kendimi berline gidio sanıp edirne kapıda şutlanan inşaat işçisi gibi hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 oyunun ne zaman cikicagi belli degil ki lan, belki gidersin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 dinan, cd key'ler kaça gelcek normal oyun onlar belli değil mi daha yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 scorch said: umutlarımızla oynadı, kendimi berline gidio sanıp edirne kapıda şutlanan inşaat işçisi gibi hissediyorum.. yaptı ama bi sor niye yaptı, vur ama dinle bu arada normal cdkeyler de mi gelmicek Dinan son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Dinan artık satış yapamayacak beyler, şikayet ettim adminlere "kandırdı! paramızı çaldı" diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Normal cd keyler gelir de 4-5 gün gecikmeli çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 AHAHA abi geçmiş olsun ben normal oyun isteyecektim tam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi resmen üzüldüm ya... nerden alıcam ben şimdi? biri yol göstersin istiyordum da hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ya dinan normal prepaid kart falan satımına devam edicen di mi? bırakma bizi böle ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ravensight said: Baya ağzım yandı şu an. Bırakıyorum bu işleri. hayırrrr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ya wowmarketim işine devam ederiz. Niyetim şu Bulgaristan disribütörü ile daha güzel şeyler yapabilirim belki idi. üff bak moralim bozuluyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 üzülme iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 CusTodeM said: abi resmen üzüldüm ya... nerden alıcam ben şimdi? biri yol göstersin istiyordum da hani Etiler D&R'da sıraya girmeyecez mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 etiler çok sosyete, ben guildi daha mütevazi bir yerde buluşmaya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar